Dokusan Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Tak já dnes významný posun. Nová okna a půl střechy. Omítky budu řešit s tchánem postaru. Písek, cement a vápenný hydrát. Zatím jsem dokončil první stěnu, kde bude kachlový sporák. Zbytek až bude hotová elektrika. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Potřebuji na jednom místě vyfiknout asi deset metrů betonového plotu, takové té skládačky. Nevíte o nějáké firmě s rychlým dodáním? Docela se mi líbí tento obchod, ale neznám, nemáte s ním zkušenost? Je to na část zahrady, kde to nemusí být ani nějak moc líbívé a jednostranný, z druhé strany mám les. Děkuji. https://www.levne-pletivo.cz/betonove-ploty/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Moc pěkný Martine, opravdu velký posun! Chodba byl celkem ojeb, už jen předsíň a podlahy jsou hotové. Příští týden se bude dávat kuchyň. Nemůžu uvěřit tomu, že už se vážně blížím ke konci :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Světýlek jak na hotelu pěkný to máš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Seš frajer. Fakt dobrá práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Pěkný to osvětlení chodby, šikula :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Inspirace... možná to hodím na schodiště. To jsou ledky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 26. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Díky všem. Ano jsou to ledky do klasické elektrikářské krabičky. Tyhle konkrétně jsou od Schneideru, protože jsem chtěl zachovat design s vypínači a zásuvkami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Potřebuji na jednom místě vyfiknout asi deset metrů betonového plotu, takové té skládačky. Nevíte o nějáké firmě s rychlým dodáním? Docela se mi líbí tento obchod, ale neznám, nemáte s ním zkušenost? Je to na část zahrady, kde to nemusí být ani nějak moc líbívé a jednostranný, z druhé strany mám les. Děkuji. https://www.levne-pletivo.cz/betonove-ploty/Má to jeden borec ve vedlejší vesnici a není to moc pěkné. Pravda, on to má uprostřed volného prostoru že všech stran, ale i tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Moc pěkný Martine, opravdu velký posun! Chodba byl celkem ojeb, už jen předsíň a podlahy jsou hotové. Příští týden se bude dávat kuchyň. Nemůžu uvěřit tomu, že už se vážně blížím ke konci :-) A jak to rýchlo utieklo čo? Už aj začínaš polemizovať, čo by si spravil inak ak by staval ešte raz? Mňa najviac zaujala podlaha. Tá je podľa môjho gusta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Díky všem. Ano jsou to ledky do klasické elektrikářské krabičky. Tyhle konkrétně jsou od Schneideru, protože jsem chtěl zachovat design s vypínači a zásuvkami.ok, díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Má to jeden borec ve vedlejší vesnici a není to moc pěkné. Pravda, on to má uprostřed volného prostoru že všech stran, ale i tak.Na viditelná místa bych si ho asi také nedal, i přes to že jsem zvyklý z JAR, tam ho měli všichni, nad ním drát a v něm dvěstě dvacet, což by se mi líbilo, ale v ČR to pry nejde :-) Tady to mám na konci zahrady, takový malý kousek, kde je spadnutý starý dřevěný z poslední vichřice, les a dvacet metrů skála dolů což není úplně dobré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 máš ty ledky na čidlo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Jestli to bylo na mě, tak furt ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 27. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Jestli to bylo na mě, tak taky ne. Můžou přijít chvíle, kdy nechceš, aby světla svítila a chodit vypínat je jističem by se mi nechtělo. Takže klasický vypínač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 jo tak to bylo na oba:-)dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 My máme ledky na čidlo pouze na vrchní chodbě, schodišti s tmavší předsíni. Večer to člověk na cestě do ložnice a z ložnice ocení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Potřebuji na jednom místě vyfiknout asi deset metrů betonového plotu, takové té skládačky. Nevíte o nějáké firmě s rychlým dodáním? Docela se mi líbí tento obchod, ale neznám, nemáte s ním zkušenost? Je to na část zahrady, kde to nemusí být ani nějak moc líbívé a jednostranný, z druhé strany mám les. Děkuji. https://www.levne-pletivo.cz/betonove-ploty/Tak jsem kluci udělal objednávku asi za dvanáct litrů u firmy viz. výše a 2-3 týdny dodání a cena dopravy to celé zabila, takže kdyby náhodou někdo věděl, tak stále hledám, děkuji :-) Mám na příští týden domluvené řemeslníky, tak trošku hořák... Individuální cena dopravy za celou objednávku činí 10 999 Kč s DPH. Dále upozorňujeme, že není v našich silách zajistit auto s hydraulickou rukou, a je proto nutná Vaše pomoc při vykládce (nejlépe 2 dospělých + řidiče). Betonový plot se skládá ručně z auta, řidič s vykládkou pomáhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 27. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2020 Afri, odkud kam se to poveze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se