jrov Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Dej sem fotku celé terasy, jak to vypadá v polše. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Máš pěknou trávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrando Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Pekne, ale bez zastreseni by se stejne po dlazbe v tomto pocasi holou nohou, nebo psi tlapkou, prejit nedalo... Archtitekt, co mi doporucoval ten drevoplast mel doma vzorek, tak sem mu rekl, at to da na dve hodky na paramet, na slunicko a ze uvidime... po hodine na tom neudrzel dlan... diky vam hosi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 na jare meli vsichni pekny zeleny travnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Jak nevim jak jinde ale u nas temer kazdy den po osme nekolik minut prsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koci Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 @ jrov: to je pěkné, líbí se mi. Nevěděl jsem, že na kufru by to mohlo fungovat takto bez problémů. Do spár jsi dával nějaké vymezovací křížky? Jen pozor na použití strusky, musí být vysokopecní, ne ocelárenská. https://ostrava.arcelormittal.com/pdf/28-01-2015.pdf U ocelárenské se pak může stát něco jako na dálnici... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Pekne, ale bez zastreseni by se stejne po dlazbe v tomto pocasi holou nohou, nebo psi tlapkou, prejit nedalo... Archtitekt, co mi doporucoval ten drevoplast mel doma vzorek, tak sem mu rekl, at to da na dve hodky na paramet, na slunicko a ze uvidime... po hodine na tom neudrzel dlan... diky vam hosi... Ja po tom boso chodim a pohoda i bez strechy, zase ta masa strusky a kameni odvede docela dost tepla do zeme...dneska bude pres 30 , tak zmerim teplotu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 (upraveno) @ jrov: to je pěkné, líbí se mi. Nevěděl jsem, že na kufru by to mohlo fungovat takto bez problémů. Do spár jsi dával nějaké vymezovací křížky? Jen pozor na použití strusky, musí být vysokopecní, ne ocelárenská. https://ostrava.arcelormittal.com/pdf/28-01-2015.pdf U ocelárenské se pak může stát něco jako na dálnici...Bez krizku je to i v tom rozmeru presne, takze zalozit rovne a pak uz skladat... edit: Akorat kdyz jsme to pokladali tak jsme sami netusili zda-li to bude fungovat, a mel jsem v zaloze udelani betonove desky a plastove terce ... nastesti na to nedoslo a funguje to nad ocekavani dobre... Upraveno 26. července 2019 uživatelem jrov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Ještě zde nepadl thermowood. Mám na fasádě i na terase a jsem spokojen.z thermowoodu jsem velmi rozpačitý ..... chtěl jsem nějakou dřevěnou lavičku na zahradu o kterou bych se nemusel vůbec, ale vůbec starat, tak mi máma koupila lavičku z thermowoodu..... sed jsem si na to přesně třikrát a praskly dvě prkna ......3 centimetrový ...... takže jako bezúdržbový obklad něčeho to může být dobrý, ale na zátěž bych to asi nechtěl ...... je to křehký a vůbec to nepruží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 No mám to na terase rok, lítají mi po tom psi, malé dítě po tom jezdí s autama, motorkama, zatím bez problémů. Nic se neláme, nic nepraská. Tloušťka 26mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 (upraveno) Tohle je na jednom dětským hřišti, po sedmi letech. Plocha exponovaná sněhu, ledu, dešti, slunci, dětem. Realizovala to specializovaná firma... Jinak když slyším, jak někdo říká "to bylo před deseti lety, dneska jdou ty materiály jinde", tak se musím tlemit to je jak s žloutnutím bílýho plastu... taky mám dneska všechny Honeywell termostatický hlavice u topení žlutý. Edit: nezpochybňuju pozitivní zkušenosti jiných, ale sám půjdu do štípanýho světlýho kamene. Tomuhle prostě nevěŕím. Upraveno 26. července 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 (upraveno) Martar - to je prave ten duty cinsky shit. V ziadnom pripade by som do toho (znova) nesiel. Cele praskanie je nasledkom toho "odlahcenia" (setrenia) materialu. Existuju aj plne, vyrobok z nemecka. WPC totiz na vyrobu potrebuje zvysky z vyroby plastovych okien (ramov), takze vacsinou je to rovnaka fabrika alebo su tie fabriky nejako prepojene.Edit:PS: okrem toho je na tvojich fotkach vidiet absolutne odignorovanie technologickych postupov pri ukladani. Takmer nulove skary, na dlhom useku nevidim ziadne uchytky atd. Upraveno 26. července 2019 uživatelem eskimak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Dej sem fotku celé terasy, jak to vypadá v polše. DíkyDíky vypadá to supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Jak nevim jak jinde ale u nas temer kazdy den po osme nekolik minut prsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Edit: nezpochybňuju pozitivní zkušenosti jiných, ale sám půjdu do štípanýho světlýho kamene. Tomuhle prostě nevěŕím.Dneska je horký i kámen (Kavalas). Na puchýře to není, ale na dlouhé stání taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Já použiji Top Stone. Mám s tím vcelku dobrou zkušenost.https://eshop.topstone.cz/?gclid=Cj0KCQjwyerpBRD9ARIsAH-ITn8LzZlEooQ-w9nRGhF3WP1pj9dY71r-WI78PtFwDqp_vnOEp9XHb5MaAlwuEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Máš pěknou trávu.díky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Hasňa: když je pětatřicet až čtyřicet stupňů, tak od světlýho béžovýho kamene očekávám, že bude hodně teplej, to je v pořádku ale já mám terasu na sever a je z poloviny stíněná domem a druhá polovina částečně pergolou. Když jsem dům před lety navrhoval, měl jsem šťastný vnuknutí. Zkušenosti z tropů... Manželka projektanta, kterej to formalně zpracoval pro SP, se na mně tehdy šla podívat, jakože chtěla vidět blázna s terasou na sever. A vida, dneska se to sakra šikne... pŕitom je to teplotně komfortní i na jaře a na podzim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 blázna s terasou na sever. A vida, dneska se to sakra šikne... jo, terasu do stinu. mame to navrzeno podobne. nastesti nas architektka presvedcila (v parnem lete se tohle vzdy prosazuje snadneji nez v unoru)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2019 Tak ono je vůbec nejlepsi mit dve terasy, jednu na vychod a jednu na zapad. Ale to bych musel mít jinou vnitřní dispozici, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se