michalval Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Dám sem jedny o půl kila lehčí hodinky než @beeman Řekl bych, že už trochu tmavnou i když to úplná divočina asi nebude nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Po čase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 Po čase...Koukam jak Ti pekne patinuji hodinky i pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Tc-9 moje první bronzovky, a musím říct že super, díky moc @vrcan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 (upraveno) Nástup jara vrací bronzovky na zápěstí, aby si pomalu zvykaly na léto, které jim bude patřit.... EDIT: drobná plesnivina na pozici 10 dělá radost Upraveno 2. dubna 2021 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 2. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2021 Tak pro letosni letni sezonu mam vitezeOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Když jsou ty Velikonoce a vařily se vajca, tak jsem neodolal tomu vyzdobit bronzovky vaječnou metodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2021 Teď je nenosím, vaječnou metodu použít neplánuju, ale našel jsem v peněžence zajímavou desetikorunu s hodinářským obrázkem,tak jsem to blejskl, než ji pošlu dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Uz to tmavneOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 8. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2021 Vyfotil jsem v detailu výsledek Velikonoční úpravy a asi to tak nechám - dokonalé to není, ale od leštěnek se to do žádoucího stavu posunulo o hodně... s tímto už si nebudu připadat jako kolotočář s kočičím zlatem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 V 6. 4. 2021 v 17:49, Vladar91 napsal: Uz to tmavne máme, kolego, dosti podobné hodinky . akorát s patinací jsem o kousek dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 13. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2021 Máte to tu moc hezky kluci. Pokoušíte mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 2 hodiny u vajca a hodilo to skvělé barvy.Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 (upraveno) Neboj se nechat je tam déle. Já to dal s jedním čerstvě velikonočně uvařeným a ještě horkým do krabičky na potraviny na 12h. Když jsem to otevřel tak byly hodinky celé modré. Byl to jen povlak co pod vodou šel hned dolů, ve výsledku ale bronz dostal nepravidelnou strukturu, ne pouze celistvou změnu odstínu. Upraveno 14. dubna 2021 uživatelem Snekofon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 (upraveno) před 7 minutami, Lacifer napsal: To okno datumovky, které předstírá, že je index, to je chytrý a vidím to poprvé Resp. u těch dvou kousků nad Tebou nahoře je to taky, ale na té čtyřce je to nějak víc vidět. Upraveno 16. dubna 2021 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Před hodinou, michalval napsal: To okno datumovky, které předstírá, že je index, to je chytrý a vidím to poprvé Resp. u těch dvou kousků nad Tebou nahoře je to taky, ale na té čtyřce je to nějak víc vidět. Jo to že je datum na čtyřce a pěkně v lajně s korunkou je jeden z důvodů proč jsem po nich toužil, navíc z nich @vrcan výměnou lunety za masivní mosaznou udělal dost netradiční kousek přesně podle mého gusta starého punkera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 druhé bronzovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se