relativ Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Trochu som sa hral so sponou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2012 Ako si to tam dostal, laser? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 19. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2012 Ako si to tam dostal, laser? Áno, nejaká taká mašinka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 24mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 24mm tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Na PAM 250 Daylight. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Pořád přemýšlím nad kovovým tahem na PAM00312. Chtěl bych ale něco, co se nebude tvářit jako čínská kopie originálního tahu PAM00328. Našel jsem tohle, jak se Vám to líbí/nelíbí? Hodí se nosit je na tahu, který k nim nepatří? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Pořád přemýšlím nad kovovým tahem na PAM00312. Chtěl bych ale něco, co se nebude tvářit jako čínská kopie originálního tahu PAM00328. Našel jsem tohle, jak se Vám to líbí/nelíbí? Hodí se nosit je na tahu, který k nim nepatří? Nehodí. Ale ten tah vypadá dobře, o dost líp než originální tah P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 (upraveno) Hm. Já to tušil. edit: když mi řeknou - do sandálů se ponožky nenosí, tak je nenosím, abych nebyl za burana. no, a pak se objeví tohle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. července 2012 uživatelem yed69 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Kup si k tomu Mariny Militare :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Tady na fotkách mi vadí že neladí k leštěnýmu pouzdru.A na tvoje 312 by nešel vůbec, to pouzdro má krásný tvar a tohle má tvar nijaký.Mně osobně se totiž nelíbí ani tah na 328, je bez nápadu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Kup si k tomu Mariny Militare :D výborný nápad, konečně bych měl tah dražší než hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Já byl maximálně spokojen s řemenem od Gunnyho A vlastně jsem mám na svoje fliegery i 22mm od něj. Pro mě je "the best" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Jedine origo tah, mel jsem na ruce 328 a nic mi to nerikalo,dneska se mi ale libi.Ten tah je zvlastni,nadcasovej a tezkej jako prase.Neorigo bych fakt nedaval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 5. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2012 Chlapi, poznáte pls někdo tenhle řemen? Moc ho chci! Měl ho kdysi spiderer... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2012 Tady jsem ti ho našel s jiným prošitím: http://www.vintagerstraps.com/zstraphtml/canv.html Ale google toho vyhodí dost na heslo "canvas strap panerai" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Takový řemen jsem zahlédl ve středu v Carollinu - nevím, jestli byl úplně takhle hrubý, ale z vrchu tkanina, zespodu kůže, zelené prošití, šířka 24 mm.Jen bohužel nehorázná cena 4.300,- Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Mno je to přesně tento. Jen je zde vyprodaný... leda ebay http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p8116h641s947-Watch-strap-24mm-oli.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2012 Canvas umíme i v čr ... a za rozumnější prachy než MICAH ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 Môj nový remienok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se