beeman Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Jelikoz koketuji s myslenkou, ze prestanu jezdit do prace autem, zvazuji moznosti alternativni dopravy. Premisa:1. rano cca 2km odvezt malou do skoly - po rovince2. dopravit se ze skoly na metro - cca 3km3. dopravit se po praci z metra bud do skoly a domu (5km), nebo jenom domu (4km) Ocekavani:1. musi zvladnout odvezt mne (90kg) a prcka (25kg) najednou2. musi se vejit do kufru auta a do vytahu = mela by byt skladaci3. sedatko bud pro dva, nebo bez4. mela by neco vydrzet, viz bod 15. realny dojezd v Prazskem terenu alespon 20km pri me vaze, vykon tak, aby zvladala bezne-mirnejsi kopecky Jedina zatim papirove pouzitelna co jsem nasel:Xiaomi Mi Electric Scooter 2 M365https://elektrokolobezky.heureka.cz/xiaomi-mi-electric-scooter-2-m365/recenze/#ng:6f6c64686173682d4504a37c16bf2ddf28be3d6e93bad03e Ale tady na foru se obvykle dozvim uplne vsechno, tak zkusim, jestli nemate nekdo lepsi napad diky P.S. klidne se to tady muze zvrhnout na obecny pokec o elektrokolobezkach ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Řeším úplně stejnou věc, tuto jsem si byl zkoušet v obchodě:https://www.insportline.cz/22860/elektricka-kolobezka-joyor-a1-cerna'> https://www.insportline.cz/22860/elektricka-kolobezka-joyor-a1-cerna Jde mi hlavně o kopec u baráku, hlavně jestli mě to vyveze Přes vánoce prý mají akci že můžeš vrátit zboží až do tří měsíců, takže do ní zřejmě půjdu, vyzkouším a případně vezmu silnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Jen takový malý postřeh, vybíral bych rozhodně s většíma kolečkama. S tímhle když vezmeš díru, tak půjdeš na hubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 jednoznacne xiaomi. jazdil som na nej, a je fantasticka. velkostou kolies do mesta staci uplne v pohode, a 20km das. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Je ten pohon na přední kolo znát? Chvilku měli pěkný elektrokolobky Oxelo v Decathlonu (PU kola 20cm), pohon na zadní, zkoušel jsem tam na tom jezdit a dobrý, ale strašně rychle zmizely, podle mě to stáhli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 neviem to porovnat s tou exelo, ale tato je v pohode svizna. porovnaval som ju s kolobezkou eljet ci ako ( maju na alze ) a ta mala male kolieska a slaby dojazd. bola to skor taka hracka pre deti.toto je fakt normalne vozitko, akurat trochu menej skladne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Ja mam tuhle a dobry, jen nema sedatko ... https://goo.gl/images/4m4Ttv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 +1 xiaomi - testovali jsme jí když vyšla a na to co chceš je to ideál. těch 115 je na hraně a do kopce to nepojede moc, ale jinak oka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 já o tom vím prd, ale tuhle jsem si to chtěl taky koupit (elektrokoloběžku) , že na tom jako budu jezdit do práce ...... když už jsem měl vybráno (už nevím co) tak jsem začal pátrat po tom kolik stojí nový akumulátor, který pude srát jako první ...... noa zjistil jsem že stál (stojí) 300 euro ....... tak jezdím dál tramvají zadarmo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Jen takový malý postřeh, vybíral bych rozhodně s většíma kolečkama. S tímhle když vezmeš díru, tak půjdeš na hubu.Přesně, jak píše Ševča, jako upřímně na tomhle vozit malou dceru je dost o hubu. Já jezdím pět let na klasické kolobce, první Yedoo Mezeq Disc a teď se psem tzv. Morče ( http://www.morxes.com/kolobezka-morxes-cane-disc-48721) a můžu Ti říct, že když spadneš z koloběžky, není to vůbec příjemné, faktem je, že jsem spadnul asi dvakrát za celou dobu, ale o to více, jsem si rozbil hubu. Spadnout s dítětem bych fakt nechtěl, to si zvaž, ono už ve 25 km/h se kurýruješ klidně i měsíc. Nemám šajn, jak to jede rychle, ale když vezmeš nějakou větší spáru nebo lehoučký patník, tak letíš, jak papír ... čím větší přední kolo (ideálně pneumatika), tím lépe. A za sebe doporučuji jednoznačně klasickou kolobku (s ohledem na pohyb a aerobní protažení těla). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 Koukal jsem nedavno na tu Xiaomi Mi taky. Lidi si stezujou, ze jim brzo zaclo uchazet zadni kolo. Na Aliexpressu k tomu prodavaj "bezdusovou" zadni pneu a kdyz jsem videl na YT jak se to vymenuje, tak me preslo nadseni a rekl jsem si, ze pockam na dalsi model, kde uz to snad vychytaj, protoze ta jejich duse je tam podle vseho nejaka vetsi a nejak debilne poskladana. Ale mozna uz se to zmenilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 mame doma 5 kolobezek, vsechny s prtavejma kolama a jezdime na tom jak o zivot a zatim se nikomu nic nestalo, mala ma dycky helmu. ja jsem jezdil kdysi denne do skoly na skejtu, vlastne vsude misto kola cca 10 let, nic horsiho nez na skejtu mne na kolobezce potkat nemuze :-Dtakze malych kolecek se nebojime ;-)dulezita je ta skladnost a hmotnost, ty s velkym prednim kolem nejsou skladaci, takze do kufru auta nebo do vytahu se nevlezu, to je podminkou ale samozrejme vetsi kola bych uvital, kdyby byla ta moznost o tech spatnych gumach jsem cetl, hodlame to pripadne vyresit vstriknutim peny, to by onen problemek melo vyresit, jestli se namylim aku by snad melo vydrzet nejakych 500-600 cyklu, to je rekneme na dva roky, to uz zas budou kolobezky snad nekde jinde, takze misto koupi aku budu resit novou kolobrndu zajedem tu Xiaomi nekam vuzkouset a projet se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 (upraveno) co tohle, nemate nekdo skusenost?Tank-1000TTX, 1000 W, elektrická koloběžka, cross, 32km/hhttps://www.electronic-star.cz/Outdoor-a-volny-cas/Elektricke-skutry-a-kolobezky/Elektricke-kolobezky/Tank-1000TTX-1000-W-elektricka-kolobezka-cross-32km-h.html tedy urcite bych radeji bez reteze, kvuliva jednodussi udrzbe, ale tento styl by se mi zamlouval Upraveno 5. září 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 tato je uz asi nad budget, ale dle zkusenosti majitelu by asi stalo za to priplatit Ultimate Offroad 2000 Whttps://elektrokolobezky.heureka.cz/ultimate-offroad-2000-w/specifikace/#section Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 A s tím chceš jezdit po silnici, nebo po chodníku? Bych nechtěl praktikovat ani jedno teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2018 kdysi jsem mel kolobrndu Nitro, benzinak, jezdil jsem normalne po silnici, jelo to v poho tech 45km/h, akorat to hrozne rvalo, tak to slo z domumelo mi to nahradit choutky na motorku, jsem byvaly "motorkar", ale po narozeni dcery jsem toho nechal a jeste nejakou dobu neplanuju jezdil bych na tom sam po silnici, s malou v podstate jenom po chodniku, na okraji Prahy, chodce tady nepotkas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. září 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 (upraveno) tak nakonec porizena Xiaomi Mi Electric Scooter 2 M365dnes jedem testovat, tak poreferuju, ale jiz vyzkouseno, hrave zvladne me + dite, t.j. 120kg zive vahy :-) porizeno slapatko, takze se vejdem oba na pohodu Upraveno 8. září 2018 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 Otec má takúto elektro kolobežku, mne sa pači táto harleyka, ale je drahá od 900? a viac... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2018 To je super! Urcite dej vedet jak to dopadlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Jaký má ta Xiaomi reálný dojezd při normálním ježdění po městě? Udávané dojezdy u elektro přibližovadel jsou většinou o cca 1/3 vyšší než je realita. Já mám jako městské přibližovadlo elektrický longboard a nemůžu si vynachválit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se