villain83 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 (upraveno) Jindro, ty si velkej expert, koukam. Pouzdro SKX? To si ten rozdil poznal az zespodu? Jaky ani SKX ani 6306? Vidis tam jako nejakej rozdil? Tys mi tady minule radil nejakej ten Google, vid? Upraveno 1. listopadu 2018 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Ale aspoň už se posouváme od novejch Želv dál do minulosti... Teď už jsme u SKX tak příští příspěvek třeba už bude o 630x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Tak vono by pro zacatek stacilo ve trech prispevcich po sobe nepsat picovinu, kdyz nevim, vo cem pisu. Nikdo ucenej z nebe nespad, ale tohle forum se obecne za posledni dva tri roky naplnilo hromadou znalcu a expertu na problematiku vseho druhu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Ahoj, koupil jsem to tady jako modifikaci, ale určitě to nespáchal prodávající. Myslím, že to jen poslal dál.To pouzdro je proti SKX naprosto jiné, je kulaté a větší. Sklo je konvexní safír. Luneta je hliník.Proč myslíš, že korunka tam nezapadá, mě to přijde, že sedí, jak má. Spíše mě překvapila absence těsnění pod víčkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 (upraveno) Jindro, to je tak těžký přečíst si číslo na dýnku kua? Však je to tam parádně vidět, ani luštit to netřeba, pak už fakt stačí jen ten google.... Upraveno 2. listopadu 2018 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jindrich.rusin Odesláno 2. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2018 Pardon omlouvam se. Koukal jsem na fotky jen na mobilu vecer a napsat jsem dost debilni zvast. Dam si na to pozor propriste a koho jsem svym komentarem rozhorcil, tomu se omlouvam. Jako kompenzaci posilam fotku advanu co prisli z lazni... Sent from my SM-N950F using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 už jsou v cíli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Dneska na Seiko vlně ?Silver Wave? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 krásnej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta1973 Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Jsou úchvatný Odesláno z mého SM-A320FL pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 Chlapí mám taky pár starejch Seiko a stále koukám do inzerce až tam budou nějaké trochu větší Seiko nejlépe z roku 1966 a nebo něco hodně blízko.Mám pro tyto případy zašitý krásny diamant jelikož vím, že takové hodinky nelze ocenit penězi, ale šperk pro manželku, který bych pro prodávajícího na míru vyrobil může navýšit plusové body, třeba na vánoce.Budu Vás sledovat a koukat na Vaší inzerci, jestli Vás to uklidní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 (upraveno) Longu, mám obavu, že rok 66 je na tyhle chrona hodně, první 6138/6139 vylezly na trh v roce 1969 a většina produkce je 70. rokyÚplně první japonský chrona byly monopush s kalibrem 5719 z roku 1964 určený pro tamní letní olympiádu, kde bylo seiko tuším i oficiální dodavatel časomíry. Ty hodinky jsou ale hodně drobnýhttps://www.watchtime.com/featured/seiko-a-chronograph-chronology/ Kolem roku 1966 se dají ulovit potápky MAS62, ale tam bude budget hodně přes kilo a velikost jen 37mm...https://www.fratellowatches.com/seiko-62mas-the-first-professional-diver-watch-by-seiko/ Pokud chceš něco velkýho, tak buď asi Seiko Tuna, ale to až od roku 1975https://thespringbar.com/blogs/guides/the-seiko-tuna-collectors-guide Nebo některý z těch 6138, ale ty už doma nějaký máš. Největší jsou UFO v obrázku nad tebou, případně slide rule. Pokud bys chtěl, tak UFA mám teď dvoje na servisu u Frýdla a plánuju, že jak se vrátí, tak jedny asi půjdou, jen Vánoce to letos nebude, brzí to skla Upraveno 6. listopadu 2018 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Longu, mám obavu, že rok 66 je na tyhle chrona hodně, první 6138/6139 vylezly na trh v roce 1969 a většina produkce je 70. rokyÚplně první japonský chrona byly monopush s kalibrem 5719 z roku 1964 určený pro tamní letní olympiádu, kde bylo seiko tuším i oficiální dodavatel časomíry. Ty hodinky jsou ale hodně drobnýhttps://www.watchtime.com/featured/seiko-a-chronograph-chronology/ Kolem roku 1966 se dají ulovit potápky MAS62, ale tam bude budget hodně přes kilo a velikost jen 37mm...https://www.fratellowatches.com/seiko-62mas-the-first-professional-diver-watch-by-seiko/ Pokud chceš něco velkýho, tak buď asi Seiko Tuna, ale to až od roku 1975https://thespringbar.com/blogs/guides/the-seiko-tuna-collectors-guide Nebo některý z těch 6138, ale ty už doma nějaký máš. Největší jsou UFO v obrázku nad tebou, případně slide rule. Pokud bys chtěl, tak UFA mám teď dvoje na servisu u Frýdla a plánuju, že jak se vrátí, tak jedny asi půjdou, jen Vánoce to letos nebude, brzí to skla Děkuji Ti kamaráde i za ne dvakrát příznivé zprávy. Ten konec to spravil.Ozvu se Ti. V prosinci jsem stejně pryč.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 Tak jsou doma! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 ha, na jumba jsem zapomněl, ty jsou taky z těch velkých...tyhle do modra mám speciálně rád... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 P3k: mě tak napadlo k tomu kroužku s tachymetrem u tvých pand, že nedolihá k cifru. Ony ty kroužky u Seiko mají takový zobáček, který zajede do drážky v pouzdru, taková aretace. Tím, že je posunutý, nesedí dobře v pouzdru a tím i nedoléhá na cifr. Teoreticky, pokud není poškozený, když se srovná, zajede do pouzdra, by měl sedět dobře... No už mám v šuplíku novou lunetku a teď jenom najít čas, kdy zajdu k hodináři. P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delapancha Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Ha, tak už sedí. Měnil si starou lunetu za tu novou, nebo ti ji jen hodinář porovnal? Pěkné sou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) narovnal se výstupek na cifru, který aretuje tu vnitřní lunetu. ta pak pěkně zapadla PSjinak ta kovová luneta, co je kolem sklíčka, byla vyměněna za orig, novou. Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2018 Si clovek mysli ze da konecne poradnou rodinku ale zase je neco v laznich a neco slo do sveta, tak takova japonska pizza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se