Gombo Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Podla vzhladu som myslel,ze su starsie.Podla coho sa da zistit cca rok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 7s26 je na trhu od roku 96, takze ten rok 99 by mohl sedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Podla vzhladu som myslel,ze su starsie.Podla coho sa da zistit cca rok?Podle strojku (v jakem období se vyráběl) a podle čísla na dynku (první rok a druhé měsíc) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Dik za objasnenie.Ja som to urcit nevedel ale vzhladovo mi vintage pripadali.No prestahujem ich do ineho Seiko vlakna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2018 sportove oblekovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 Quartz chronograf s alarmem 1992 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 22. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2018 já dneska pogue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mortal Odesláno 27. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2018 Sports 100 x 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rohatka Odesláno 31. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2018 Moje prvé vintage Seiko.Chronograf 6139 - 6012. Podľa výrobného čísla vyrobené v 5. mesiaci 1971. Automatický náťah funguje bezvadne, ale chronograf prejavuje neduhy popísané v príspevku člena Lamiczka. Sekundovka nuluje asi 2 sekundy za 12 a tlačítka sa len neochotne vracajú.Po novom roku ich čaká servis. Podľa toho čo mám napozerané vyzerajú, že všetko je originálne a pôvodné. Najprv ma síce zarazilo, že na číselníku je mikronápis 6149 6040T, ale zistil som, že rovnaký nápis majú aj iné hodinky z tejto modelovej rady.Pretože v SEIKO svete som nový, mal by som na tunajších odborníkov niekoľko otázok.1, Je v servise stroja 6139 nejaká záludnosť? Hodinár keď som mu povedal, o čo sa jedná, sa dosť krútil, aj keď chronografy robí bežne.2, Pozeral som na Ebay nejakych predajcov tesnení na viečko a tlačítka. Prevažná väčšina je Thajsko a Filipíny. Dajú sa tie ich tesnenia použiť ? Existuje nejaký overený predajca ?3, Z toho čo som si prečítal, tak modelová rada 6139 - 600x s otočnou lunetou je zo zberateľského hľadiska v porovnaní s radou6139- 60xx považovaná za atraktívnejšiu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Pridam sourozenecke 6139-6012 v provedeni Dawn Grey z roku 1974... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Moje prvé vintage Seiko.Chronograf 6139 - 6012. Podľa výrobného čísla vyrobené v 5. mesiaci 1971...... Ahoj, gratuluju k prvním vintage Seiko chronům. Tyhle obzvlášť mám moc rád, barva cifru je úchvatná. Sám uvidíš po výměně / vyleštění sklíčka. Co se servisu týče, možná je lepší je dát někomu, kdo má se Seiko zkušenost. Ten by mohl mít i těsnění. Jinak 6139 - 600x a další varianty "Pogue" jsou většinou dražší, já si ale myslím, že každá Seiko chrona mají něco do sebe - teda kromě Helmet No a je takový pravidlo, že u jednoho vintage kousku se zpravidla nezůstává, takže se asi sám přesvědčíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rohatka Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 AhojToto bola len taká náhodná kúpa, ale začínam mať neodbytný pocit, že nejaký braček s rodiny Pogue by im urcite pristal.Čím sa dá leštiť Hardlex ? Ide to len diamantovými pastami, alebo stačí obyčajné karborundum? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 5. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2019 Konečně jsem se také stal členem panda klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 8. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 Uz jsem je dlouho neponosil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajos Odesláno 9. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2019 me prvni chronografy, dnes v praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bajos Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 maji neco za sebou, ale jsou fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 10. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2019 Dnes od ráno do večera tyhle 40.letý ´´rybičky´´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 12. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2019 October 1974 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 16. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2019 Já dnes večerní pohoda s Pandama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se