Anela Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 kolega z prace mi poslal fotku hodinek, co nasel u rodicu pri uklizeni, jestli to pry ma nejakou cenu schovavat...myslim, ze pekny kousek na rozjezd navic jsou z rodiny, s pribehem - pamatka na dedu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Japonský den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Potřebuju sehnat sklíčko na Bulíčky... a někoho kdo by mi opravil pár japonských chronográfků- poradíte ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Teda voni to pěkně nasyslili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 No...a mám doma ještě pár krabic na opravy.. i na těchhle vyfocených je co dělat... Nejvíc mě štve ta vnitřní luneta na Pogue :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Super sbírka! Teď se už jen obrnit trpělivostí a (nechat) doladit detaily. Nechceš se pochlubit i tou krabicí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 No to je sbírčička ... slušný oddíl ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Super sbírka! Teď se už jen obrnit trpělivostí a (nechat) doladit detaily. Nechceš se pochlubit i tou krabicí?Jí bych spíš potřeboval někoho, kdo mi postupně umožní přestěhovat obsah krabice na zápěstí / do sbírky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmikes Odesláno 19. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2020 Moc pěkné. Ja bych taky potřeboval vyleštit opravit... Odesláno z mého COL-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Tak jsem našel tu krabičku na opravy... i když to trochu zredukuju, tohle je prostě nutnost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmx Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Nejaky napad komu strcit Seiko chronograf na GO a neprijit o kalhoty a zaroven necekat 6 mesicu? Poradite nekoho prosim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 20. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2020 Záleží jaký, kdysi jsem posílal Pogue k nějakému hodináři myslím k Jihlavě, ale už si nepamatuju žádné další detaily Nicméně Lucid nebo KarelHB by určitě mohli vědět, bylo to rychle a na 6139 si troufnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 6139-6002 Pogue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Tak jsem našel tu krabičku na opravy... i když to trochu zredukuju, tohle je prostě nutnost...... a nemas volnu komplet korunku na Pogue? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Ahoj, nevíte někdo kdo najít manuál od 7A28-7000 (původní ripley) ? Teď jsem chvíli googlil a bez úspěchu. Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Třeba tady:https://www.thetigeruk.com/instruction-booklets.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 48,5 roků staréhrozně dodrbané a trochu plesnivéčerstvě oservisované a zatěsněnéJdu je na nějakou dobu vyzkoušet jako každodenní watche. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cova Odesláno 15. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2020 Chtěl bych pro bratra k narozeninám nějaká vintážní Seika z roku 1969. Nemáte tip na něco nositelného s tím, že bych se rád vešel do cca 10 tis. Kč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 16. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2020 no nevim jak s cenovkou, ale co takove lord marvely? https://wornandwound.com/affordable-vintage-seiko-lord-marvel-5740-8000-lm5740-hi-beat/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se