lucid Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Tak tady jsou ty modré Kakume 6138-0030. Červenec 1974. Rovněž vše původní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Ja mam Kakume 6138-0030 z roku 1975. Puvodne jsem shanel modre (vic se mi libily), ale ted jsem docela rad za tyhle, protoze jich neni tolik a vypadaly v puvodnim stavu bez aftermarket soucastek.Fotka je starsi z doby porizeni, momentalne jsou u hodinare na kompletni vycisteni a servis. Az se vrati, tak postnu novou Paráda! Jen škoda, že u této varianty tak často bledne ciferník. Ceny jsou pak šílené, a to i za náhradní díly. Jeden mint ciferník se teď vydražil za 250 usd... Jen ciferník(!) Zneužijem tému... Vie mi niekto niečo povedať o presnosti chronografového kalibru 7016? Ten flyback mi začal pripadať dosť zaujímavý. Jasné, že u starých hodiniek sa na presnosť veľmi nehrá, ale keď môže robiť 6138 v Pandách sekundu denne, možno je na tom tak dobre aj flyback...To je otázka, na kterou se nedá odpovědět Většinou tyhle hodinky kupuješ aniž by jsi znal servisní historii a strojek může být v šíleném stavu, takže je po čase stejně dáš k hodináři a ten už si s přesností vyhraje. Jinak ta rodina kalibrů 70xx je hodně zajímavá, taky mám v plánu něco pořídit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Jo, to je pravda, ale keď si človek dá tie hodinky do poriadku, dá sa to odsledovať. Ak mu na tom záleží, samozrejme... O presnosti 6138 je toho na nete celkom dosť, ale o 7016 som nenašiel nič. Vôbec nič :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Zapomněl jsem napsat, že kalibr 7016 tehdy Seiko dodávalo Enicaru, který ho používal v modelu Mantagraph. To jen taková perlička na okraj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 kua jake dobre vlakno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Nevím jestli jsou dost vintage,ale zkusím to. První dvojčata 6309-836A moje první automaty a po Prim sport "lepší" hodinky (ty tmavé) plus bílé nedávno koupené do dvojice. Další, asi ne tak staré, ale kdesi jsem našel označení vintage také 6M26-8030. Poslední uloženka 6M13-0010 k nim potřebuju nový řemen. Vše (až na ty bílé) od nových. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Moje fotky tu už kdysi proběhly, ale fórum staré neukazuje, tak je sem dám znovu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 V šuplíku mi čekají tyhle dvoje Baby Arnie na renovaci. Žluté jsou H556-510B ročník 84. Černé pak H556-5029 z roku 82 a to je i můj rok narození, tak snad je dám přes zimu do kupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 (upraveno) chlapi, tento ikonicky ad sem nejde nedat.. Cigaro, udica, flanelka a Seiko Chrono... beat that, Rolex Upraveno 28. října 2013 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 Když už jsme u těch reklam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 (upraveno) uz chapem preco je ich dnes tak malo Upraveno 28. října 2013 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 28. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2013 a do tretice chrono mačo wočo /dost bolo zabavy, vesajte sem helmety atd... nech nedostanem zdrb za off topic/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Po těch od Lucida a Kamila jsem nemocnej, jen jsem neměl tu možnost je osahat. A hlavně kde koupit a zakolik. Třeba se ptám blbě ale jaká je cena plus mínus ve slušném stavu? Nevím jestli tento dotaz není proti nepsaným pravidlům? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Moje fotky tu už kdysi proběhly, ale fórum staré neukazuje, tak je sem dám znovu. Kamile tak to vypada ze ty Tvoje ted nosim ja :-) Soudim tak podle tech prepatlanych lumi indexu a mirne ploche plosky na tachometru na 12 :-) Chystam se je dat trochu dohromady. Mas k nim nejakou historii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlapka Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Možno to sem nepatrí, sú tu všetko vymazlené kúsky, ale pridám svoje vintage seika super - je to už pradedeček asi z roku 1953, vyzerajú na svoj vek, ale stále idú ako hodinky...Veľa takýchto kúskov už asi nie je . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Ale patří! Jsou prostě jen krapet víc vintage :-) Většina Seiko je tu ze 70.,80. let, takže příjemná změna ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 a do tretice chrono mačo wočo /dost bolo zabavy, vesajte sem helmety atd... nech nedostanem zdrb za off topic/Když s Pogue jinak nedáte...tak jedna dopolední. Vyšisovaná luneta se šrámy svědčí o původním stavu. Nedávno zde kupované a po servisní údržbě a vyladění opět jdoucí a resetující tak, jak má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 Lucid: Kde ti ich robili? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 ucid: Kde ti ich robili?Místní člen @tondako - viz mé doporučení zde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2013 6139-7002Fotka není moje, ale hodinky byly. Proč jsem je vlastně já blbec pouštěl dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se