Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tonytrubka
Odesláno (upraveno)

to sice jo, až na to, že to není Vintage Seiko, ale maximálně Vintage něco s dobrým Miyota strojkem

A ta aftermarket skládačka je jako vintage Seiko,jo? :D

Jako když si v malé dílně pod palmou vyrazím kolečko z plechu,na to plácnu dokola dvanáct ďubek,doprostřed nápis Seiko tak mám vintage Seiko cifr?

Přijde ti fér že na tom kusu noname plechu je ten nápis?To bych skutečně raději v tomto případě ty Smiths ;)

Fuj, dej to pryč. Opajcnout legendární model, budiž. Ale dát na něj logo SMITHS??? Tady Eddie hodně ustřelil. Ale stále hodně lidí mu to žere, to zas jo.

Samozřejmě souhlasím tohle sem nepatří, to byla jen reakce na tu cenu.:)

Upraveno uživatelem tonytrubka
Návštěvník tonytrubka
Odesláno (upraveno)

A za 485 liber  :eek:: "se posral v kině, ne?", říkávali jsem v mládí. 

Nedokážu si představit jak by jste v mládí komentovali  26,197.68 CZK bez dépéhá :D

Ta cena z ebaye je slušná haluz... Opravdu bych měl radši ciferník vykazující stárnutí, ale originální. A to za nižší cenu.

Přesně tak.

Odesláno

Když renovuješ třeba autoveterána, tak musíš taky některý díly vyrobit znovu. A loyswatch zachová původní strojek, pouzdro, korunku, sklo a lunetu. Mě to přijde v pohodě. 

Odesláno (upraveno)

Když renovuješ třeba autoveterána, tak musíš taky některý díly vyrobit znovu. A loyswatch zachová původní strojek, pouzdro, korunku, sklo a lunetu. Mě to přijde v pohodě. 

Cena je děsná, to se nepřu.

Upraveno uživatelem tommasini
Odesláno

To, jo vyrobíš je znovu,ale tohle mi připomíná spíše klasický fejk, na úrovni Marina Militare, Parnis a pod. Možná jsem bigotní Seikista,ale jiný nebudu....

Odesláno

Kluci, dal jsem to jen pro zajímavost. Ten výrobek od Eddieho bych v životě nedal na ruku.

K těm 6105 - v zásadě má člověk dvě možnosti, koupit origo, které nebude ve skvělém stavu, ale zase budou autentické a nebo koupit tohle, pro člověka, který je chce mít "v co nejlepším stavu" jako by byly NOS. S názory, že se jedná o skoro fejk, nesouhlasím. Strojek, korunka, pouzdro je origo a někdy i další věci. Montotovat do toho Marina Militare, které jsou sprostou napodobeninou a nemají nic z originálu, mi přijde lehce mimo.

Za mě jsou v pohodě obě varianty, pokud jsou poskládány z aftermarket dílů správně a zrovna Loys je jeden z nejlepších.

Odesláno

Já proti loyswatch nic nemám, naopak, je to snad jediný prodejce, který vždy u všech dílů uvádí, co jsou zač. Za to si vysloužil docela dost respektu.

Jen mi přišlo zarážející, že je za to někdo ochoten zaplatit tolik peněz.

Odesláno

Já proti loyswatch nic nemám, naopak, je to snad jediný prodejce, který vždy u všech dílů uvádí, co jsou zač. Za to si vysloužil docela dost respektu.

Jen mi přišlo zarážející, že je za to někdo ochoten zaplatit tolik peněz.

Já taky ne, člověk alespoň u něho ví do čeho jde a má záruku, že odvedená práce je perfektní.

Výherce má na ebay dva zářezy: zřejmě někdo chtivý a nadržený. Kdyby se porozhlédl, bude je mít v suprovém stavu za méně. Ale třeba mu o prachy nejde :)

Návštěvník tonytrubka
Odesláno (upraveno)

Musím ale říct že i loyswatch se už nesčetněkrát stal terčem kritiky na téma scuba diver nebo kde už je hranice fejku v těch jeho dalších výtvorech jako třeba 62MAS.

A k tomu Smiths vás bigotní seikisty samozřemě chápu,je to jako MK2 v Rolex vláknu. :D

Tož za to že sem vám tu to vlákno tak domrvíl se vám chlopy omlůvám ;)

Odesláno

Ani já proti loyswatch nic nemám, renovace a repase ctím a chápu i použití AM dílů, také budu muset nasadit AM korunku na Kakume, protože je omletá /asi/  já mluvím o Smiths, prostě s tím mám problém vyrábět to podle originálu, to je jako Steinhart a jeho Ocean/Rolex řada, kde ze tří metrů nepoznáš, jestli to je originál, nebo kopie

Odesláno

Kluci, dal jsem to jen pro zajímavost. Ten výrobek od Eddieho bych v životě nedal na ruku.

K těm 6105 - v zásadě má člověk dvě možnosti, koupit origo, které nebude ve skvělém stavu, ale zase budou autentické a nebo koupit tohle, pro člověka, který je chce mít "v co nejlepším stavu" jako by byly NOS. S názory, že se jedná o skoro fejk, nesouhlasím. Strojek, korunka, pouzdro je origo a někdy i další věci. Montotovat do toho Marina Militare, které jsou sprostou napodobeninou a nemají nic z originálu, mi přijde lehce mimo.

Za mě jsou v pohodě obě varianty, pokud jsou poskládány z aftermarket dílů správně a zrovna Loys je jeden z nejlepších.

Pod to se musím podepsat :) ? moje 6105 jsou po renovaci, tedy sklo, cifr, ručky, luneta ? a jsou z nich perfektní hodinky na nošení, vypadají jako nové, svítí ve tmě a nebojím se s nimi potápět ? takže pro mě ideál. Nechtěl jsem hodinky co vypadají "jeté na kost" :)

Odesláno

moje boli tiez z aftermarket dielov, a riesil som viacmenej iba ich vyzor, aby boli nositelne ;) originaly tak ci tak nemusia byt original a stoja dost hodne ;) moje su zatial na kontrole u Valisa, tak som zvedavy ;)

Odesláno

Už tu dlouho nebylo něco "nového", takže trochu z jiného soudku. 

Šedesátá léta, zejména jejich druhá polovina, byla pro Seiko obdobím asi největších technologických změn a nejrychlejších inovací. Každý rok prakticky 1-3 nové kalibry, které se staly základem těch nejoblíbených modelů. Tyto Rally 5126-7030 jsou z roku 1968. Původní označení Seiko 5 měly i pozdější chrona s kalibry 6139 a 6138. Kalibr 5126 byl technickým předchůdce kalibru 4S35, který se začal dávat do Grand Seiko. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...