lucid Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Zkus si dát tady inzerát, ale spíš bych to viděl na ebay. Sháněj ale fishbone na příslušný model.
Miroslávek Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Zkus si dát tady inzerát, ale spíš bych to viděl na ebay. Sháněj ale fishbone na příslušný model.Díky .
lucid Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Díky .Měl si ale počkat a rozměr preventivně přeměřit, jak jsem se teď díval - některé modely Helmetů mají, jak psal Petr, 19 mm, jiné zase 20 mm.
Miroslávek Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Měl si ale počkat a rozměr preventivně přeměřit, jak jsem se teď díval - některé modely Helmetů mají, jak psal Petr, 19 mm, jiné zase 20 mm. Tak já radši počkám, ale obou vám děkuji. M.
villain83 Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Ha,Toniku,ja se priznam,ze jsem vubec netusil,ze na konkretni rozmer muze pasovat 19 i 20mm,to je pro me novinka:-)
lucid Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Ha,Toniku,ja se priznam,ze jsem vubec netusil,ze na konkretni rozmer muze pasovat 19 i 20mm,to je pro me novinka:-)Já měl na Helmetech 20 mm, ale našel jsem inzerát na nový fishbone pro Helmety, který má právě lug width 19 mm, což mne zarazilo, ale zřejmě podle diskuse např zde nejsem jediný.
Hatan Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Bedjasson: pěkné... asi budu muset pořídit černý řemen na ty své. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TomasH Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Gratuluji k vyherci ke krasnym seiko 6105-9110 z aukra!
Jarett Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Gratuluji k vyherci ke krasnym seiko 6105-9110 z aukra!Jsem zvědav kdo je vydražil a v jakém jsou stavu ...
TomasH Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Ja myslim ze budou hodne dobre, teda az na to sklicko.. a zadnej aftermarket..
villain83 Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 Ja myslim ze budou hodne dobre, teda az na to sklicko.. a zadnej aftermarket..Jo,vypadaji dobre,az me prekvapila ta cena,cekal jsem vic..
Kupa54 Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Odesláno 2. června 2014 No to by šlo, já bych také uvítal k těm pětkám nějaký solidní popis a v lepším případě fotku Back, aby to bylo vidět i s vyraženou výrobní dokumentací, jinak je to jen pár obrázků a to je škoda. Ty hodinky vyxpadají velmi slušně a určitě si to zaslouží. **Díky.Ahoj, polepším se, udělám nějaký komplet i s dýnkem, protože mají celou plejádu kalibrů i když většina je s 7009 Za chvilku se proberu archivem a pohledám příslušné fotky, máš pravdu, zaslouží si to.
Tikal Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Ja myslim ze budou hodne dobre, teda az na to sklicko.. a zadnej aftermarket.. také v to doufám, jedu je dnes vyzvednout, paní ani netušila, co vlastně prodává, takže pro ni milé překvapení, jsou prý po manželovi, dělal na montážích přivezl si je odněkud z Arábie. Jsou určitě naprosto původní a tak to mám nejraději.
villain83 Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Moc gratuluju,to sklo je to nejmensi,ale jinak vypadaji velmi zachovale,konecne je tady bude mit nekdo v puvodnim stavu bez AM dilu.Ta cena je hodne dobra,tesim se na fotky.
lucid Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Rovněž gratulace, cena vypadala původně nadějně, pak šla ale bohužel přes mé současné možnosti, ale i tak dobrá. Paní sice netušila, co v prodeji má, ale kupující to evidentně věděli
Tikal Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Děkuji pánové. Cena mohla být nižší,ale pro mne je to svatý grál 6105-8110 Pár fotek mobilem : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A datum v negativu Září 1974 : Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je vidět, že se jednalo o milované a jediné hodinky, které pán měl. Naštěstí jsou přesně takové, jak jsem čekal, nikdy neotevřené !!!! Na výřezech zámků je vidět,že tam nikdy žádný hodinářský klíč nebyl. :clap:Po zavrtění ze strany na stranu se okamžitě rozběhly a šlapou parádně. Paní říkala,že než se stěhovala,tak k nim měla původní krabičku a takový černý pásek, který manželovi nevyhovoval,tak si na ně koupil drátěný /mesh/, ale po stěhování to už nenašla, prý to asi dcera vyhodila :frusty: :frusty: Mesh je parádní.Značka FS,materiál nerez,dvě extenze,ale bohužel je z jedné strany 18mmm a z druhé 19mm, no udidíme,jesti to vydýchám,ale je to fakt dobovka se vším všudy.Na fotkách je sklo děsivě poškrábané,ale v reálu to není až tak strašné, možná se pokusím ho někde nechat přeleštit, pokud to vůbec jde, aby to bylo úplně všechno původní.Jsem maximálně spokojený a šťastný jako blecha
villain83 Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Bomba je hlavne ciselnik a rucky,pouzdro taky fajn,tohle je fakt dobry,v tomhle stavu nevidany,slintam,zase...
tmoris Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Gratulace! Za kolik se aukce povedla?
Beladona Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 7005-7100 1. fáze - nemůžu je tam nechat, to by byla asi škoda...uvidíme.2. fáze - nepotřebuju je, seika nesbírám, mám jen troje, orienty se nepočítají....3. fáze - nechám vyměnit sklíčko, vyleštím, pak se uvidí....4. fáze - decentní vintage oblekovky?...jak jsem proboha mohl uvažovat o prodeji? ...a ihned kupuji řemen do barvy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 A datum v negativu Září 1974 Kurňa, ty by se mi hodily ke 40cetinám, co mám koncem srpna. Holt na aukro moc nechodím, mea culpa.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se