Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Měl si ale počkat a rozměr preventivně přeměřit, jak jsem se teď díval - některé modely Helmetů mají, jak psal Petr, 19 mm, jiné zase 20 mm.  

Tak já radši počkám, ale obou vám děkuji. 

M.

Odesláno

Ha,Toniku,ja se priznam,ze jsem vubec netusil,ze na konkretni rozmer muze pasovat 19 i 20mm,to je pro me novinka:-)

Já měl na Helmetech 20 mm, ale našel jsem inzerát na nový fishbone pro Helmety, který má právě lug width 19 mm, což mne zarazilo, ale zřejmě podle diskuse např zde nejsem jediný.

Odesláno

No to by šlo, já bych také uvítal k těm pětkám nějaký solidní popis a v lepším případě fotku Back, aby to bylo vidět i s vyraženou  výrobní dokumentací, jinak je to jen pár obrázků a to je škoda. Ty hodinky vyxpadají velmi slušně a určitě si to zaslouží. :mobile:

**

Díky.

Ahoj, polepším se, udělám nějaký komplet i s dýnkem, protože mají celou plejádu kalibrů i když většina je s 7009  Za chvilku se proberu archivem a pohledám příslušné fotky, máš pravdu, zaslouží si to.

Odesláno

Ja myslim ze budou hodne dobre, teda az na to sklicko.. a zadnej aftermarket..

:whistling:  :whistling: 

také v to doufám, jedu je dnes vyzvednout, paní ani netušila, co vlastně prodává, takže pro ni milé překvapení, jsou prý po manželovi, dělal na montážích přivezl si je odněkud z Arábie. Jsou určitě naprosto původní a tak to mám nejraději.

Odesláno

Rovněž gratulace, cena vypadala původně nadějně, pak šla ale bohužel přes mé současné možnosti, ale i tak dobrá. Paní sice netušila, co v prodeji má, ale kupující to evidentně věděli :)

Odesláno

Děkuji pánové. Cena mohla být nižší,ale pro mne je to svatý grál 6105-8110

Pár fotek mobilem :

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

A datum v negativu Září 1974 :

Je vidět, že se jednalo o milované a jediné hodinky, které pán měl. Naštěstí jsou přesně takové, jak jsem čekal, nikdy neotevřené !!!! Na výřezech zámků je vidět,že tam nikdy žádný hodinářský klíč nebyl. :clap: :clap:

Po zavrtění ze strany na stranu se okamžitě rozběhly a šlapou parádně. Paní říkala,že než se stěhovala,tak k nim měla původní krabičku a takový černý pásek, který manželovi nevyhovoval,tak si na ně koupil drátěný /mesh/, ale po stěhování to už nenašla, prý to asi dcera vyhodila :frusty: :frusty: :frusty: :frusty: :frusty:

Mesh je parádní.Značka FS,materiál nerez,dvě extenze,ale bohužel je z jedné strany 18mmm a z druhé 19mm, no udidíme,jesti to vydýchám,ale je to fakt dobovka se vším všudy.

Na fotkách je sklo děsivě poškrábané,ale v reálu to není až tak strašné, možná se pokusím ho někde nechat přeleštit, pokud to vůbec jde, aby to bylo úplně všechno původní.

Jsem maximálně spokojený a šťastný jako blecha :rolleyes:

Odesláno

7005-7100

1. fáze - nemůžu je tam nechat, to by byla asi škoda...uvidíme.

2. fáze - nepotřebuju je, seika  nesbírám, mám jen troje, orienty se nepočítají....

3. fáze - nechám vyměnit sklíčko, vyleštím, pak se uvidí....

4. fáze - decentní vintage oblekovky?...jak jsem proboha mohl uvažovat o prodeji? ...a ihned kupuji řemen do barvy   

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...