Rodkopf Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Stejně je prdel, že takové hodinky seženeš v takovém stavu u nás na Aukru, Japonci by Ti utrhli ruce! Cena je asi adekvátní, divím se, že jsi nebyl jediný, kdo věděl co draží. Gratulace!
villain83 Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Odesláno 3. června 2014 Hlavne tyhle Deep sea staly na pulte 75babek,oproti treba Bell-matic,ktery byly kolem kila,nebo vetsiny chronografu s kalibrem 6138,koknkretne treba Yachtmastery staly skoro dvojnasobek.Ale tyhle divery jsou fakt ikona a v takovymhle stavu jich bude jako safranu,cena imho velice dobra!
Tikal Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Tak zatím po jednom dni dělají +1,5 min ,což vzhledem k tomu,že pán zemřel v roce 92 a od té doby je měla paní v šuplíku není špatné.Učinil jsem amtérský pokus o leštění skla,protože tady už nebylo co ztratit,ale neměl jsem tolik času,tak to dnes vezmu znovu a z gruntu. Chtěl jsem sundat lunetu,ale držela tam jako přibitá,tak jsem jí pečlivě oblepil.Do vrttačky jsem dal kotouč s korundovým smirkem 120 a na pomalé otáčky obrousil . Potom 240 a 400 a ve finále zaleštil filcovým koroučem s jemnou pastou a doleštil hadrovým kotoučem s polosuchou jemnou a bílou ultrajemnou pastou a už vidím na ciferník a hodinky mají původní sklo . Není to úplně dokonalé, takže dnes dám opáčko.Pásek jsem vyčistil a zatím ho na hodinkách nechám,je to fakt dobovka a docela jim sluší,i když mám raději širší řemeny, ale kdo mě zná, ví,že jsem fanda do drátěnek . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JaRooN Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 (upraveno) Ty najednou prokoukly. Velká paráda a gratulace! A kdybys chtěl, tady k nim najdeš hezký jubilee tah za pár kaček http://www.ebay.com/itm/281343628076 Upraveno 4. června 2014 uživatelem JaRooN
tommasini Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 To leštění se pěkně zdařilo. Hlavně, že se dostaly do dobrých rukou. Gratuluji a užívej si je. Drátěnka je dobrá, ale moc se mi nelíbí to napojení u stěžejek, škoda, že není nějak zahnutá jako klasický řemen. Jinak paráda.
Tikal Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 (upraveno) Díky, ale zatím to nechám,jak to je ,přeci jen je to spolu 40letSpíše přemýšlím o vaflové gumě, ale ještě to nedozrálo. Upraveno 4. června 2014 uživatelem Tikal
Waya03 Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Jsou parádní gratuluju! Taky se po vintage Seiko potápkách poohlížím. Můj cíl jsou 6309 z roku 82 :-)
Tikal Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 (upraveno) Tak jsem je hodil na Commando gumu a než mi Zrnič ušije pásek, tak mě to zatím uspokojilo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nicméně mají pravidelné zpoždění okolo 4 minut za den,a pod sklem je prach,tak jsem usoudil,že si po 40letech zaslouží servis... Upraveno 9. června 2014 uživatelem Tikal
villain83 Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Tikal-nekoupis jim waffle strap?Tahle puvodni guma jim sekla asi nejvic,zle nevypadaji ani na bund strapu.
Návštěvník Alda Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 (upraveno) Nadherny kousek. Na indexech ani ruckach neni videt zadna oxidace. To je az neuveritelne. Gratuluji. Upraveno 9. června 2014 uživatelem Alda
Tikal Odesláno 9. června 2014 Nahlásit Odesláno 9. června 2014 Jo cifr je parádně čistý a indexy a ručičky jsou úplně bez poskvrny,tedy až na bordel pod sklem, asi nějaké zrnka z lumi a jemná vrstva prachu,ale to se vyčistí.Waflák jim asi koupím, už jen kvůli vintage pocitu, ale jak jsem psal těch 19mm šířka na mojí ruce vypadá,jako tkanička od bot...
Miloshu Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Ahoj, od kluků z Hong Kongu se mi podařil tento kup - Seiko 5 6309-8460. Uvidím, v jakém stavu dorazí.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Ahoj, od kluků z Hong Kongu se mi podařil tento kup - Seiko 5 6309-8460. Uvidím, v jakém stavu dorazí..tohle vypadá nadějně, jednoduchý a přehledný design, líbí, jen ten průměr asi bude menší než průměr 37 ne?Každopádně mírná očista a nový řemen vykoná své. Gratulace. **
Quido Morava Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 7005-7100 1. fáze - nemůžu je tam nechat, to by byla asi škoda...uvidíme.2. fáze - nepotřebuju je, seika nesbírám, mám jen troje, orienty se nepočítají....3. fáze - nechám vyměnit sklíčko, vyleštím, pak se uvidí....4. fáze - decentní vintage oblekovky?...jak jsem proboha mohl uvažovat o prodeji? ...a ihned kupuji řemen do barvy tak tos byl ty...?!!;-) tak je poradne uzij, no
vikinho Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Taky mi to vrtá hlavou Cena podle mě docela dobrá, ne? ...tak už se přiznejte, kdo je ten šťastný.
Tikal Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 cena dobrá,ale já jsem tentokrát nevinný, nějak mě neoslovují .... A tady jsou k těm zlatým oblekovkám krásné kamarádky v kostce http://aukro.cz/panske-seiko-automat-i4346912922.html
villain83 Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 To jsou nějaká vzácná Seika?Rekneme,ze neobvyklou barvou ciselniku a kalibrem patri mezi vzacnejsi.
villain83 Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Ano, slušná cena. Škoda, že chybí originální tah. S ním se prodávají okolo 6k, jak mne lucid informoval. A sly by vejs,nebejt tech fleku na cifru..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se