Dokusan Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Dokusane, vem je na sraz. Chci to vidět naživo. Pokud je teda ještě budeš mít Jak píši výše : "Projekt jsem v první fázi podpořil, ale již po třech dnech jsem pochopil, že mé priority jsou jinde."Takže je mít nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Steinharty ala Rolex taky za takovou cenu koupíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Obrázek o tom, jakou mají tyto hodinky reputaci, je téměř unisono sdělení majitelů, že "čekali větší průšvih/průser". To je pro výrobce reklama jak víno :). Mám dotaz, ten cifr je předpokládám sendvič. Je ta černočerná barva dotažena taky na vnitřní obrys výseků, nebo, jak to nejspíš vidím na fotce, tam prostě žádná barva není? Je to holý plech? Dokusane, vem je na sraz. Chci to vidět naživo. Pokud je teda ještě budeš mít Zkusil jsem udelat jeste jednu fotku toho cifru, ktera ti snad odpovi. Nevim uplne, jak to myslis. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Jinak, co se tyce toho remenu, prijde mi, ze je takovej jen u te limitky, u beznych vypada jinak (a dluzno rici, ze lepe). Vyfotil kamarad, co si je taky objednal. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Hoď sem prosím taky fotku lumi, protože to byl taky jedno z sale pointu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Zkusil jsem udelat jeste jednu fotku toho cifru, ktera ti snad odpovi. Nevim uplne, jak to myslis. Sent from my iPhone using TapatalkDíky. Myslím to tak, zda ciferník - horní vrstva - ty vyseknuté výseče okruží a tečky na indexech mají tu černou barvu taky unitř na okraji toho výseku. Čili jestli to vypadá jako nabarvený ciferník, kde až poté byly vyseknuty otvory, nebo to vypadá tak, že se to nejprve vyseklo a až poté se barvilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Díky. Myslím to tak, zda ciferník - horní vrstva - ty vyseknuté výseče okruží a tečky na indexech mají tu černou barvu taky unitř na okraji toho výseku. Čili jestli to vypadá jako nabarvený ciferník, kde až poté byly vyseknuty otvory, nebo to vypadá tak, že se to nejprve vyseklo a až poté se barvilo.Spis mi prijde, ze je to vyrezano ex post. S tim koreponduje i ustup od puvodniho loga, nebot duvodem udajne byla znacna kazovost ciferniku (myslim tim te barvy). Rovnez na KS jsem videl u jednoho prispevatele fotky, kde kolem rezanych ploch byly videt kruhove cary. Pouhym okem to ale vyhodnotit moc nejde... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Hoď sem prosím taky fotku lumi, protože to byl taky jedno z sale pointu.Lumi mi prijde super, ale zase to neumim vyfotit, takze ber s rezervou. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Díky. Myslím to tak, zda ciferník - horní vrstva - ty vyseknuté výseče okruží a tečky na indexech mají tu černou barvu taky unitř na okraji toho výseku. Čili jestli to vypadá jako nabarvený ciferník, kde až poté byly vyseknuty otvory, nebo to vypadá tak, že se to nejprve vyseklo a až poté se barvilo.Zkusil jsem jeste udelat jednu fotku, kde je jasne videt, ze to bylo vyrezavano az po naneseni barvy. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Vážně míněnej dotaz: je ten ciferník fakt tak černej, jak slibovalo? Bo z fotek mi to jako žádnej zázrak nepřipadá, ale logicky zkreslují. Plus by jim možná prospěl lepší AR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 (upraveno) Kdyby ty kikoti udělali na kickstarteru blackest krychličku nebo tajdle Lenina, vyberou víc a výsledek by nevypadal jak vod Berkuse, a to mu eště dost fandím.Kolik asi vypatlali sprejů? https://www.amazon.com/Stuart-Semple-mattest-flattest-acrylic/dp/B0758GKKGZ Dva? Upraveno 17. září 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Hele, popravde neni. To sklo, ackoliv AR ma, to hati. Vypada to docela fajn, ale hlavni ?deviza? se diky odleskum skla zcela upozaduje. Kdyz to porovnam s cernym cifrem Brajtli Transocean, nevidim zadny rozdil... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 18. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 No to mně pos-r, Zmizík chystá vlastní projekt .... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Chystá to raději s předstihem ke 100 rokům výročí úmrtí, když víme, jak funguje švýcarská pošta Doufám, že to budou nový bronzofky z jeho roztavené busty s nejčernějším cifrem a rytinkou na dýnku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Dnesni E15.Smutny, ze jim nekdo jeste takhle dela reklamu a urcite se par hejlu diky tomu zase chyntne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 Jako doma bych to nechtel, uz kvuli tomu pvd, ale fakt ti prijde 2824/SW200 jako pruser, v tydle cene? Mi ukaz, jaky normalne dostupny novy hodinky tenhle strojek maj.. Za me teda z fotek celkem dobry, detaily typu remen pomijim. Jinymi slovy, uplne chapu nekoho, kdo za stejny prachy za kery jsou Tissoty s Rondou, si radsi poridi svycarskej automat.Eta 2824: https://m.heureka.cz/hodinky/swiss-military-sma34025_05/?do=shopFilterForm-submit&limitFrom=5&order=1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 23. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2019 (upraveno) No to mně pos-r, Zmizík chystá vlastní projekt .... :-) Chystá to raději s předstihem ke 100 rokům výročí úmrtí, když víme, jak funguje švýcarská pošta Doufám, že to budou nový bronzofky z jeho roztavené busty s nejčernějším cifrem a rytinkou na dýnku Hehe, nechystám ale měl sem wolframovou půlkilovou krychličku, co vážila stejně jako kdyby byla zlatá a tu věc sem měl hrozně rád. Ale pak sem jí daroval synovcoj. A kdybych měl možnost mít tu samou věcičku černočernou, hned bych do toho šel. Na stole by to muselo vypadat hrozně divně. Upraveno 23. září 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 good luck to vsem hejlum.... https://www.idnes.cz/mobil/tech-trendy/chytre-hodinky-sequent-supercharger-2-kickstarter-kampan.A190924_164427_mob_tech_vok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2019 good luck to vsem hejlum.... https://www.idnes.cz/mobil/tech-trendy/chytre-hodinky-sequent-supercharger-2-kickstarter-kampan.A190924_164427_mob_tech_vok njn, Ventura asi neexistuje ( i kdyz nejsou "chytre", ale tehdy jeste zadne chytre nebyly ). Design obslehly "Whitings", klasicti chytri marketeri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 15. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2020 dnešní Forbes https://www.forbes.cz/sliboval-hodinky-z-nejcernejsi-cerne-ted-celi-armade-nespokojenych-zakazniku/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se