Bert Odesláno 18. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Pánové, jedny hodinky jsem zcela záměrně z druhé ruky koupil. Účel je jediný: rozebrat a zkontrolovat. Špína, mazání, montáž, přesnost, a hlavně zjistit, co je to ta nejčernější černá. Termín: leden 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 (upraveno) Tyjo, tak to je super počin Si myslím, že touhle "rozborkou" to bude taková pěkná tečka za tímto podivným projektem. Budu se na leden těšit. Jen bacha, aby se ta nejčernější černá nezměnila třeba v červí díru a nezahučel's tam. Upraveno 18. prosince 2020 uživatelem libor2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Nejbílejší bílá je asi v přípravě - na druhý pokus už to bude určitě lepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Před hodinou, Bert napsal: Pánové, jedny hodinky jsem zcela záměrně z druhé ruky koupil. Účel je jediný: rozebrat a zkontrolovat. Špína, mazání, montáž, přesnost, a hlavně zjistit, co je to ta nejčernější černá. Termín: leden 2021 super Berte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekx Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 Jeste ze jsem z toho vycouval, ovsem penize moc vracet nechteli pak vratili castku minus nejake poplatky z KS a prevodu takze me ta sransa stala asi 50E i kdyz slybovali ze refund nebude problem. Odporadam tento dluh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 To "bringing you a completely new Chronotechna experience" mi zni vselijak. Treba jako "budete jeste vic nasr.. nez minule"... (a ne, nekupoval jsem je) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xtra01 Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Jsou nějaká nová zjištění, Berte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. března 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Omlouvám se, nestíhám. Hodinky jsem týden nosil. Rozborka bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Tak koukam, ze ten projekt stale nejakym zpusobem zije… http://chronotechna.com/ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 PEVNÉ, ULTRA, UNIKÁTNÍ, SUPER, ŠVÝCARSKÉ a PRÉMIOVÉ - tak přesně takto dělají marketing na ALIEXPRESSu - nabubřelá hesla vzletně překrývající absolutní NIC - je až trapné jak je cítit snaha dát důrazným heslům nějaký význam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 7. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2021 Ale ty odrbané výřezy mají férově i na novém promo videu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 11. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2021 Druhy pokus:-D Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Taky už na mě vyskakuje reklama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 Tak jsem si tu limitku 99 objednal. Uvidíme jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 Chronotechna?https://www.idnes.cz/pardubice/zpravy/univerzita-pardubice-cerna-barva-cifernik-centrum-materialu-a-nanotechnologii.A210903_625098_pardubice-zpravy_skn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2021 To nebude ona, tam píšou o hodinářské firmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Citovat Superčerné hodinky pomohli vyvinout brněnští vědci z technologického institutu CEITEC VUT. Hodinářská firma je vyrobila z údajně nejčernějšího materiálu - unikátní černé formy oxidu titaničitého. Ten se používá pouze v bílé formě, a to zejména ve formě nanočástic pod rozšířeným názvem titanová běloba. https://www.facebook.com/123822671018049/posts/4350478011685806/?d=n&substory_index=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 V 15. 8. 2021 v 8:36, pku napsal: Tak jsem si tu limitku 99 objednal. Uvidíme jak to dopadne. Ty jsi to vlakno tady necetl od zacatku ? ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pku Odesláno 7. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2021 Před hodinou, Xenomorfus napsal: Ty jsi to vlakno tady necetl od zacatku ? ;-). Kousek jsem četl, ale celý ne. Je tam něco zajímavého? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se