John_Lenon Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Ono to uz s tou "nejcernejsi cernou" vypada tak trochu jako "jitrnice, co svet nevidel"...Touché Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tvurce ma tusim 3 firmy a podnika v UK a nema pulmega?Proč by do toho šel za svý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 presne tak, na KS risk nulovej a zakaznici zajisteni....co vic si prat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 14. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2018 Tak, minimálně si bezbolestně uděláš zákaznický průzkum s potenciálem zajištění PR a prvního odbytu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Na Kickstarteru Ti legrační IT hošíci píší, že tam bude Sellita SW 200-1: Hodinky pak mají vypadat třeba takto: Zdá se Vám rozumné začínat hodinářskou dráhu tím, že zruším datový věnec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 (upraveno) Kdyby tam bylo datum, tak je to úplně o ničem... Já ještě stále váhám. Bez safíru to ovšem nemá smyslJinak použití tohoto strojku bez datumoveho okna je běžné Například :https://www.chronoshop.cz/limes-nightflight/limes-nightflight-ls?gclid=Cj0KCQiA28nfBRCDARIsANc5BFBqbGTr4FbYhOEI30IrT9YRM2J_7nHdAG6OA92DgdQ9mk8kogaiiRgaApHuEALw_wcB Upraveno 19. listopadu 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Jinak použití tohoto strojku bez datumoveho okna je běžné Ale IMHO nesmírně barbarské ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Bohužel dnes spousta lidí považuje datum za vadu na čistotě a designu ciferníku. A proč shánět strojek bez datové nadstavby, když tenhle je levný a celkem slušný. Plně tě chápu, ale tak to bohužel je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekx Odesláno 19. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2018 Ja cekam jak to dopadne, design se meni v muj neprospech a tak snad zverejni finalni podobu a moznosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 nechcete mě zakickstartovat na hodinky s nejmodřejší modrou ? swiss made, czech made, ships from EU, limited edition ....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 cigi žije Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 nechcete mě zakickstartovat na hodinky s nejmodřejší modrou ? swiss made, czech made, ships from EU, limited edition ....... Tebe? Leda takhle:-) https://culturehustle.com/products/pink-50g-powdered-paint-by-stuart-semple Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Momentálně na Kickstarteru ?nejčernější hodinky světa?, jak firma svou sérii označuje, vybraly od 751 lidí téměř 8,4 milionu korun. To je přes 1 700 % původního cíle. Zdroj: https://ekonomika.idnes.cz/ceske-hodinky-chronotechna-kickstarter-penize-investice-pzt-/ekoakcie.aspx?c=A181122_125253_ekoakcie_svob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 nechcete mě zakickstartovat na hodinky s nejmodřejší modrou ? swiss made, czech made, ships from EU, limited edition .......Kde jsi se schovával? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 22. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2018 Zrovna jsem to četl. Označují tam chronotechnu jako "českého výrobce luxusních hodinek" Tak vám teda nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Mě se ta myšlenka líbí. Dokonce tak, že se přidám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 ja som to zo zaciatku podporil ale isto to smerom neistoty. Aspon ja som sa citil ze mi stale daco bere stvoritel projektu.Posledna kvapka vbola +49za safir a sellita 3 Uz sem svuj pedge zrusil a spim kludne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Co máš proti Sellite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekx Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Autor tvrdil ze strojek bude 210-3, ale manik ze Svajcu cinknul na Sellitu a zadny takovy neexistuje jen -1. Ono nevypada moc dobre kdyz se ti meni podminky ze dne na den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 23. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2018 Tebe? Leda takhle:-) https://culturehustle.com/products/pink-50g-powdered-paint-by-stuart-semple Já nenapsal nejbleděmodřejší ? všem dík za pozdravy, taky jste mi už kurňa chyběli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se