sqad Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Zase ale workshop na téma: "jak voškubat hejly vo prachy" by se taky mohl třeba někomu hodit... Ja si nemyslim, ze ucelem bylo nekoho oskubat - problem je spise v tom, ze to hosi nemeli dotazene a ted nevi, jak z toho ven... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Já tomu chci taky věřit...Ale v konečném součtu je výsledek takový, že slíbili něco úplně jiné, než dodají a zákazník dostane za své prachy levnou náhražku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Můžu někde vidět aktuální podobu? Se mi to nepodařilo nikde najít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 (upraveno) Můžu někde vidět aktuální podobu? Se mi to nepodařilo nikde najít...https://www.kickstarter.com/projects/1563376995/the-blackest-watch-ever-made Dej si polozku Updates a v poslednim updatu jsou ty hodinky celkem slusne videt... Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 5. března 2019 uživatelem sqad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 (upraveno) Tvl třeba ty hnusný plechový ručičky - na předloze byly bombírovaný. Celkově to vypadá jako šmuk za litr ale fakt oceňuju schopnost takhle někoho ojebat. Upraveno 5. března 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Co mi to jen pripomina......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 https://www.kickstarter.com/projects/1563376995/the-blackest-watch-ever-made Dej si polozku Updates a v poslednim updatu jsou ty hodinky celkem slusne videt... Sent from my iPhone using TapatalkDíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Ouu, ty ručky, tečky u indexů a logo jsou opravdu krok zpět oproti původní nabídce. U těch teček vůbec nechápu smysl, proč vedle podlouhlých lumi indexů udělat další indexy, které k nim stylově neladí a zbytečně je zdvojují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekx Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 To C+ pro me neakceptovatelne, myslim ze to vzdam. Jen kvuli nejcernejsimu pozadi to za 500E nestoji kdyz se to logo tak zmrsilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 To C+ pro me neakceptovatelne, myslim ze to vzdam. Jen kvuli nejcernejsimu pozadi to za 500E nestoji kdyz se to logo tak zmrsilo.Z toho se da vystoupit po skonceni kampane? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Protože vím, za čím dalším ty lidi stojí... Při vší úctě, aniž bys něco věděl, tak tady rozvíjíš teorie, které nejsou pravda. A když ti to chci vyvrátit, tak trváš na svém. A jestli se nechávám nebo nenechávám oblbovat, to už prosím nech na mně. Chumpusi, jak jsi na tom s tím oblbováním? Už nám konečně řekneš, kdo za tím stojí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekx Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Kdyz jsem psal tvurcum tak me napsali ze se budu moci podivat na hodinky v praze a kdyztak je odmitnout. S ohledem na znacne zmeny v designu si mysli ze by meli tyto zadosti akceptovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Kdyz jsem psal tvurcum tak me napsali ze se budu moci podivat na hodinky v praze a kdyztak je odmitnout. S ohledem na znacne zmeny v designu si mysli ze by meli tyto zadosti akceptovatDiky, zkusim jim take neco napsat:-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Tak jsem si to celé přečetl a tak jsem si nějak vzpomněl....asi náhoda... No, takze asi tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohdan Kocharowski Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Tvl třeba ty hnusný plechový ručičky - na předloze byly bombírovaný. Celkově to vypadá jako šmuk za litr ale fakt oceňuju schopnost takhle někoho ojebat.To je fakt velkej hnus...jak nekde od cernocha na plazi v Tunisku...a to jeste treti kategorie smuku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 sqad, on 05 Bře 2019 - 11:12, said:Tak v ramci nejnovejsiho update informovali o zmene loga na ?C+?, coz ma byt ve skutecnosti udajne ?Ct?.Proč Ct??? Vždyť Chronotechna je s "chá". Kurva, v abecedě máme písmeno CH!!! Tak proč Ct??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janekx Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Myslim ze zamer byl ChronoTechna ale nepodarilo se. Nejlepsi bylo vypsane cele jmeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 nemuze to byt tak, ze nemaj prava na uziti znacky Chronotechna? mozna mysleli, ze maj a nemaj, nebo kecali, ze maj a nemaj, nebo meli a uz nemaj...ale tak me nepadly do oka uz na zacatku, tak jsem v klidu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. března 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Nejčernější černá ..... houby .... Stáhněte a zvětšete si z Kickstarteru obrázek, který postoval Zmizík tady: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/122530-chronotechna-blackest-watch/?p=2302745 Jak se může na nejčernější černé lesknout okraj řezu toho sendvičového číselníku? Těch odlesků je moc, a pod různými úhly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 nemuze to byt tak, ze nemaj prava na uziti znacky Chronotechna? mozna mysleli, ze maj a nemaj, nebo kecali, ze maj a nemaj, nebo meli a uz nemaj...ale tak me nepadly do oka uz na zacatku, tak jsem v klidu ;-)Nope, (ne)vlastnictví práv v tom zřejmě nehraje roli, viz. vysvětlení autorů:You have been asking why there has been change on the logo on the dial. We were sampling like crazy and were working closely with supplier to have the tech to imprint the long logo with full logo type, however that brought so much rejects on quality it would not be simply economically feasible for us to bite that (1 good dial in set of 20). Therefore we made the change, but what a change it is, the logo C+ in itself is a sandwich. ?> https://www.kickstarter.com/projects/1563376995/the-blackest-watch-ever-made/posts/2435274 Za todle bych neměl problém vysázet pětset ojro, ale ani náhodou za to, co z toho nakonec vyšlo.Btw, pořád je tohle první obrázek, co ček vidí když vleze na jejich KS page. Ani se neráčili to změnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se