decebal Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Hele četl jsi ten jeho profil? Pracuje v Londýně, ale prostě si s.r.o. szaložil v Praze....co ja no tom nepochopitelného nebo divného?Asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 to sis asi špatně přečetl můj příspěvek - já nemluvím o sídle jeho SRO, co to tam podsouváš ? - argumentuj korektně, bez demagogie, zkus to, snaž se ;-) já psal o jeho bydlišti a o místě jeho zaměstnáníbuď denně lítá do Londýna a zpět a nebo jeden z těch údajů není pravdivej - snad jsem to napsal jasně, aby to bylo pochopitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 to sis asi špatně přečetl můj příspěvek - já nemluvím o sídle jeho SRO, co to tam podsouváš ? - argumentuj korektně, bez demagogie, zkus to, snaž se ;-) já psal o jeho bydlišti a o místě jeho zaměstnáníbuď denně lítá do Londýna a zpět a nebo jeden z těch údajů není pravdivej - snad jsem to napsal jasně, aby to bylo pochopitelnéJá pracoval deset let v zahraničí, ale trvalé bydliště jsem měl v ČR...jak to s tím proboha souvisí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 ale prectete si tridy vyrobku a sluzeb te ochranne znamky - > pristroje na mereni casu (nikoliv hodiny ci hodinky). Takze bych si myslel, ze nazev hodinek Chronotechna není trademarkAle zároveň (510) Seznam výrobků a služeb: CS (9) časové programátory, registrační pokladny, přístroje na měření času (nikoliv hodiny a hodinky); (14) váčky na hodinky, kazety na hodinky, pouzdra na hodinky, hodinové skříně jako části hodin, hodiny, hodinky; (35) maloobchodní služby týkající se chytrých hodinek; (37) opravy hodin a hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 to sis asi špatně přečetl můj příspěvek - já nemluvím o sídle jeho SRO, co to tam podsouváš ? - argumentuj korektně, bez demagogie, zkus to, snaž se ;-) já psal o jeho bydlišti a o místě jeho zaměstnáníbuď denně lítá do Londýna a zpět a nebo jeden z těch údajů není pravdivej - snad jsem to napsal jasně, aby to bylo pochopitelnéSprávně, člověk musí pracovat jen tam, kde bydlí, kam bychom došli, soudruzi, hranice není žádná promenáda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Škoda, jeden nápad ze šuplíku tímto padá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Škoda, jeden nápad ze šuplíku tímto padá Mli ste daco speci rozpracovaneho ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Mli ste daco speci rozpracovaneho ? Nic konkrétního, jenom navrácení téhle původní značky v nějaké podobě na trh. Tady nás s nápadem předstihl pan Šich. Ale třeba ještě bude příležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Na tech hodinkach me osobne oslovilo nejvic (vlastne jenom) prave to logo. No ale treba se zadari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Na tech hodinkach me osobne oslovilo nejvic (vlastne jenom) prave to logo. No ale treba se zadari. Ano, tez. Asi starnu, ale nostalgicky jsem zavzpominal a na to logo si pamatuju.Me se ten napad libi, snad mu to vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Londoner Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Libej se mi (bez napisu jen s logem), ale musel bych ten cernocernej efekt videt nazivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Ano, tez. Asi starnu, ale nostalgicky jsem zavzpominal a na to logo si pamatuju.Me se ten napad libi, snad mu to vyjde.Vzhledem k tomu, že už je vybráno skoro 6x tolik, co chtěl, tak ta šance, že to vyjde, je poměrně velká:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 to sis asi špatně přečetl můj příspěvek - já nemluvím o sídle jeho SRO, co to tam podsouváš ? - argumentuj korektně, bez demagogie, zkus to, snaž se ;-) já psal o jeho bydlišti a o místě jeho zaměstnáníbuď denně lítá do Londýna a zpět a nebo jeden z těch údajů není pravdivej - snad jsem to napsal jasně, aby to bylo pochopitelné Je super jak děláš věci složité a nepochopitelné, Tvůj příspěvek jsem četl pozorně neboj. Ty i tobě podobní díky nesmyslným spikleneckým teoriím netýkajících se přímo hodinek odsuzujete možná zajímavý projekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Je super jak děláš věci složité a nepochopitelné, Tvůj příspěvek jsem četl pozorně neboj. Ty i tobě podobní díky nesmyslným spikleneckým teoriím netýkajících se přímo hodinek odsuzujete možná zajímavý projekt.Howg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Vzhledem k tomu, že už je vybráno skoro 6x tolik, co chtěl, tak ta šance, že to vyjde, je poměrně velká:-).Jojo, myslim to tak, ze se to rozbehne dal a nezustane u jednoho projektu ( tohle totiz neni na mou ruku :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. listopadu 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 ale prectete si tridy vyrobku a sluzeb te ochranne znamky - > pristroje na mereni casu (nikoliv hodiny ci hodinky). Takze bych si myslel, ze nazev hodinek Chronotechna není trademarkKoukni se o trochu dál. Skupina 14. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 https://byznys.ihned.cz/c1-66322650-cesky-it-expert-vyvinul-nejcernejsi-hodinky-sveta-cile-pul-milionu-korun-na-vyvoj-dosahl-na-kickstarteru-za-10-minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 Zahraničním podporovatelum projektu se příliš nezamlouvá logo Chronotechna na cifru. Mě naopak ano. Ten font je zajímavý a moderní a zároveň někam odkazuje. Zahraniční zájemci to nejspíš neoceni, takže uvidíme, jak to bude vypadat ve finále. Cenu 400? považuji vzhledem k souvislotem za relativně přiměřenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 1. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2018 ja bych si je koupil, me se to libi, ale nejak nechapu, jestli teda bude cifr holej, nebo tam bude logo 'chronotecha'. na fotkach logo je, na videu ne.. Má být s logem. Ale v diskuzi na stránce se ho na to ptají a on odpověděl tohle " we are working on prototyping that and finding a way how we can offer that". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se