Stribrnak Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Ba ne, omezím to třeba na čtvrt kostky :-) (250.000,-)Jaké hodinky by jste si koupili? Jsem pouze zvědavý jaké by byly preferencepokud by cena nebyla (téměř) omezena. Já bych třeba tyto? https://monochrome-watches.com/omega-speedmaster-dark-side-of-the-moon-apollo-8-review-price/omega-speedmaster-dark-side-of-the-moon-apollo-8-311-92-44-30-01-001-2/ díky Stribrnak
Lamiczka Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 ...nemusely by bejt podobný vlákna REDy, teda pokud jsou za ty prachy koupit. Jinak 250k není zas tak moc (s ohledem na hodinařinu), ale ne že by se nedalo vybrat. PP nebo AP se tam imho pořádně nevlezou a velká část produkce R taky ne...
snake Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Twl-ono casem prijdes na to-ze za ctvrt kostky si az zas tak vymejslet nemuzes...
dtx Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Nevejde se do tbeho rozpočtu.... A. Lange & Söhne Datograph Perpetual
koveras Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 250 je hodne ďaleko od neobmedzeného, to už teraz stoja každé druhé Bčka a Zenithy... Ale ak je to striktné, Hulky
McStinger Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 250k je podobné, ako 2k5. Už za sebou nechávaš sračky, ale na poriadne to ešte nie je
martar Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 250k už podle mne na pěkný hodinky stačí. Pokud člověk netrvá na novotě, tak to stačí dokonce i na fajn dvoj nebo trojkombo. Když jedny hodinky, vybiral bych třeba u Bregueta, Blancpainu, IWC (inhouse) nebo u Jaeger LeCoultre. Anebo nový modely Girard Perregaux Laureato s integrovaným tahem nejsou vůbec zlý. Za rok za dva už by se v týhle cenovce dalo dosáhnout i na novou řadu Vacheron Constantin Overseas, která se designem konečně dostala do současnýho tisiciletí (zatím je ale přes budget)...
prischera Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Otázka je, jestli by to měly být jediné hodinky, nebo další kus do stávajícího portfolia. Pokud jediné tak Suby. Kdyby to bylo do portfolia, tak Glashütte Original Seventies Panorama Date.
kuncák7 Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Osobne bych si v tehle cenovce vybral vpohode :-).Expy II polarky, nebo Zenith a jeste by zbylo.Bohuzel tenhle rozpocet nemam.
Lamiczka Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Osobne bych si v tehle cenovce vybral vpohode :-).Expy II polarky, nebo Zenith a jeste by zbylo.Bohuzel tenhle rozpocet nemam. Všechno prodej a bude
Návštěvník Ondra Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Ba ne, omezím to třeba na čtvrt kostky :-) (250.000,-)Jaké hodinky by jste si koupili? Jsem pouze zvědavý jaké by byly preferencepokud by cena nebyla (téměř) omezena. Já bych třeba tyto? https://monochrome-watches.com/omega-speedmaster-dark-side-of-the-moon-apollo-8-review-price/omega-speedmaster-dark-side-of-the-moon-apollo-8-311-92-44-30-01-001-2/ díky StribrnakKecas, si vyhral Ve Sportce a nechces to rict
ondra_v Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Já bych si vybral: Nomos Glashütte TANGENTE DATE POWER RESERVE - gold (ve zlatě) nebo Prim Tycho de Brahe
Návštěvník Mitak Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2018 Mít neomezený rozpočet a moct si doletět kamkoliv po světě a jen ukázat prstem by samozřejmě byla neutuchající nuda. Nicméně omezit se na mrzkých čtvrt milionu, kteréžto hodinky jsou k vidění naprosto běžně a jde vesměs o tuctovou konfekci, je taky velká nuda. Takže zajímavá výzva koupit něco neobvyklého by byla asi do hranice jednoho milionu, což už nejsou malé peníze, ale člověk ani zdaleka nedosáhne na haute horlogerie a sice se to nezdá, ale je značně finančně limitovaný :-)
vera8888 Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 (upraveno) Za 250kk třeba Rolex Submariner nebo Breguet Type XX a neomezeně třeba Ulysse Nardin Freak Diavolo. Upraveno 5. listopadu 2018 uživatelem vera8888
Roman-ZA Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 nech si precita watch it a zisti, ze 250tacov je len taky podpriemer ja by som bral Milgaussy.
AdaMoss Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Já tedy předpokládám, že tazatel měl namysli 250k?...to už by jednomu celkem otevřelo možnosti výběru do větší šířky. Asi bych volil RO v platině s turbem, to bych se teoreticky mohl i vejít. Případně Zeitwerky, nautily...toho by bylo :-).
huz46212 Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2018 Tazatel je spíš veselá kopa, jedno dobře založený vlákno a šlus
Roman-ZA Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 tiez to tak vidim zaroven vsak ocakavam odpoved, ze tomu tak nie je, ale bol prilis vytazeny v praci a az teraz sa k tomu dostal
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se