nooski Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 A ještě půjdu tapetovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 len tapetuj, tapetuj dalej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Vytáhl jsem dnes makrokroužky v plné palbě, takže focení ze stativu nehrozilo, neb pohyb závěrky fotku rozmaže. Hodinky i foťák musely na stůl, což notně omezilo vězšinu záběrů. I tak je vidět téměř dokonalost provedení všeho... Nutno ještě dodat, že makra byla pod sakra silným světlem a jsou bez retuší. Logo a index na dvanáctce Čistota tohoto indexu je srovnatelná s GS.. Ručky Trocha lumi Krytá oska ručiček je kulervoucí Keramická luneta je magnet na bordel Le Pip Tisk datového věnce má své mouchy - Seiko... Brutální světelné odmínky ukážou jinak neviditelné nečistoty Hehe UFO 1 Zbožňuju klenutá skla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Fakt moc pěkný fotky! A to zpracování je za ty peníze taky hodně dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jendazhor Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Čistá prácička. Provedení cibulí i fotky. Pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 14. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2021 Uf, kulervoucí je každý snímek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 chalanisko, ty chod robit profi fotky. velka parada ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Pánové děkuji moc, zase bych to s těma fotkama nepřeháněl, jsem takový matlal, ale baví mě to Jinak jsou fakt skvělé za něco přes 60 hodin dělají - 7 vteřin a to jsem vyzkoušel i 2 polohy odkládání a neměly moc vliv na přesnost. Samozřejmě čekám, že jak budou sedět v hodinkovnici déle než den, tak přesnost půjde rapidně dolů, ale to se dá u těchto strojků čekat. Opravdu jsem mile překvapen celkovým zpracováním a pocitem při nošení. Až něco nafotím do zásoby a něco s nimi odžiju, bude se rozhodně jednat o dalšího kandidáta na chvalozpěv v recenzcích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 by som chcel byt taky patlal, ako ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 před 21 hodinami, nooski napsal: Vytáhl jsem dnes makrokroužky v plné palbě, takže focení ze stativu nehrozilo, neb pohyb závěrky fotku rozmaže. Hodinky i foťák musely na stůl, což notně omezilo vězšinu záběrů. I tak je vidět téměř dokonalost provedení všeho... Nutno ještě dodat, že makra byla pod sakra silným světlem a jsou bez retuší. Logo a index na dvanáctce Čistota tohoto indexu je srovnatelná s GS.. Ručky Trocha lumi Krytá oska ručiček je kulervoucí Keramická luneta je magnet na bordel Le Pip Tisk datového věnce má své mouchy - Seiko... Brutální světelné odmínky ukážou jinak neviditelné nečistoty Hehe UFO 1 Zbožňuju klenutá skla A dost! Staci... dostal si ma... Bobrik nekupovania hodiniek v Aprili pada... zhavim Alidrat a objednavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Musím začít pobírat nějaké provize Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 ja som to vedel, teraz vytasis affiliate link na Sv. Martina... ale vazne, tie fotky su pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Hele, na ty fotky bacha. Treba Kamasu jsou super hodinky, ale v realu tak tretinove oproti tomu, jake sem nooski dava fotky. Abys pak nebyl zklamanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Kamasu jsou pěkné, ale na některých fotkách jim to sluší více než v reálu. Tyhle neumím pořádně vyfotit, protože jsou v reálu mnohem pěknější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 Super práce jako vždy. Kup si foťák co má i elektronickou závěrku a je klid a bude to ještě víc kulervouci. Pura vida Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 16. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2021 papun: na lepší foťák nejsou prachy, musí si vystačit s tím, co mám. Občas ale uvažuju o makro objektivu, dost věcí by usnadnil. No a dnes jsem je nasadil na ruku po skoro 24 hodinách v krabici a za tu dobu zase udělaly svých necelých -3 vteřiny. Zatím chodí fakt skvěle. Dnes jsem se pokusil o pár fotek celku, kde je lépe vidět celkový tvar pouzdra. No a pak jsem stejně skončil u ciferníku Omluvte bordel na skle a vlastně všude Nějaké ty odrazy, velk ohraničené indexy mám rád A jedno mázlé makro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Chystám si hodinky na zítřek a kouknu, jak jsou na tom San Martiny po celodenním ležinku v hodinkovnici. Vypozoroval jsem, že během dne jdou lehounce do mínusu a na zádech zase lehounce dopředu. Seřizoval jsem je minulé pondělí a za tu dobu jdou -12 vteřin což dělá - 1,5 vteřiny za den... Přemýšlím, jestli to jsou fakt dobré hodinky. Nejsou. Jsou mnohem lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 To jsi mi pripomnel apku WatchCheck a i ja jsem spokojeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Ve Steeldivech ten strojek dokáže klasické Seiko psí kusy, tady je chování příkladné a u těch Tvých je to úplně jiný kosmír Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 20. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2021 Tak to bohužel potvrzuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se