Xenomorfus Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Odesláno 5. března 2021 Fšecky bronzofky sou jedna plesnifka vedle druhe :-P. A mit prachy, taky bych si jakesik kupil...;-).
lub Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Odesláno 5. března 2021 tak projíždím bronzový vlákno, abych se dovzdělal, noa narazil jsem na Peťovu hlášku dole: Zjevně ten vývoj tam je u všech. No nic, stejně je nemám kam venčit, tak je nechám jak jsou.
5etter Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Odesláno 5. března 2021 Vidím v tvé čáře života, že tomu budeš nechávat volnej průběh do okamžiku, než tě jednoho dne zcela ovládne myšlenka, jak by to asi vypadalo, kdybys je ponořil do nějaké sračky. Budeš se snažit odolat, nicméně najednou spontánně popadneš první lahev octa, na kterou ve špajzu narazíš a poliješ je. Nebo aspoň já jsem to tak měl
travex Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Odesláno 5. března 2021 Protože lub se nebojí experimentů, tipuji ho na pořádnou měděnku.
lub Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Odesláno 5. března 2021 nejdřív musím zjistit, jestli to jde vrátit do původního stavu bez ztráty materiálu. dočetl jsem se něco o citrónu. jinak miky to pěkně začal, Xeno, až bude mit prachy, tak do něčeho taky pude, tak pak už zbejvá udělat nějakej čajnačundr. travex ať si nic nekupuje, pač na nás stejně sere. ale aspoň mi dobře poradil, ať si s tim nelámu hlavu, to je fakt.
5etter Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Odesláno 5. března 2021 Taky jsem to četl, smutná zpráva... Lube, neboj se toho. Patinoval každý a kdo říká, že ne, patinuje dodnes. Čínskej virus se mezi námi čundráky pěkně rozšířil, taky jsem o tom přemýšlel. To je asi to pití z jedný placatky.
Xenomorfus Odesláno 5. března 2021 Nahlásit Odesláno 5. března 2021 "patinace" je v tomto pripade predevsim reakce (hlavne oxidace) medi s prostredim, ve kterem se nachazi. Nejedna se o jednu latku, nybrz dle typu prostredi o vice latek a dle toho vznikaji ruzne "odstiny" nebo "mapy". Se zmenou barvy dochazi i k ochrane povrchu pred dalsi oxidaci. Tedy odstraneni patiny (mechanicky nebo chemicky) vzdy znamena ubytek materialu. Material "ubyde" uz pri oxidaci, protoze bez nej vlastni reakce neni mozna. Nicmene se v tomto pripade jedna spise o tisiciny ci setiny milimetru. Zalezi, kolikrat se dany proces opakuje. Teoreticky, pokud bych 5x za rok odstranil patinu a pokazde se jednalo dohromady o 0,015 mm, tak cca za 15 let prijdu asi o 1mm povrchu. Nejvice se odstranovani patiny projevi na hranach. Tam se projevi ale i mechanicke opotrebeni oterem. A to neni moc meritelne.
mikymik Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Odesláno 6. března 2021 (upraveno) Tady je to jeden obskurní gentleman vedle druhého edit: lube, jsou famózní! Upraveno 6. března 2021 uživatelem mikymik
AndyAaron Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Odesláno 6. března 2021 Hosi vole, jestli kvuli vam budu muset koupit cajna woce, abyste me vzali na cundr, tak jdu teda vybirat...
shewcza Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Odesláno 6. března 2021 Já chci taky na čundr! Který bereš @AndyAaron ať nemáme stejný?
AndyAaron Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Odesláno 6. března 2021 Kdyz uz cajna, tak asi neco s trtiovyma trubicema. Ty Seiko kopirky me neberou. Maximalne nejaky Rolex kopirky, at to stoji za to
5etter Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Odesláno 6. března 2021 Tak samozřejmě když má někdo prachy a není mu líto je utratit za hodinky, tak originál je jasná volba. Pro nás socky jsou tady homáže.
lub Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Odesláno 6. března 2021 No, pro socky... teď si tady dělám hodinkovej pořádek, píšu do wordu včera přibyvší položky a aktuálně jsou tyhle číny moje druhý nejdražší hodinky . I když z toho na druhou stranu plyne, že ta socka vlastně jsem. Ale co, cenovej strop pro hodinky je pro mě dejme tomu ta desítka, dražší si nezasloužím. Doháním to celkovým počtem kusů
5etter Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Odesláno 6. března 2021 Tak to jsme na tom podobně. Akorát já su chytřejší a píšu si to do Excelu - ten to pak počítá za mě.
shewcza Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Odesláno 6. března 2021 Ty jo, já jsem rád, že si to nikam nepíšu. Mohlo by se mi vždy po otevření souboru udělat nevolno.
AndyAaron Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Odesláno 6. března 2021 Ja to foukam rovnou do google sheets, aby mi to strejda google monitoroval a pak mi v reklamach nabizel hodinky, co jeste nemam Pokud jde o castky, tak stydet se stydim uz davno...
lub Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Odesláno 6. března 2021 taky jsem to mel kdysi v excelu, ale chlivecky me omezovaly v rozletu a navic mi prilis pripomina praci. tabulky, grafy, vykony, vykazy, sracky. nemam ho rad.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se