kamilb Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 (upraveno) au Edit: Nemá to smysl Upraveno 28. května 2021 uživatelem kamilb
dr.sphinx Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 (upraveno) Zbytečná reakce je taková reakce, kde musíš i přes pochopení jádra sdělění dát autorovi najevo, že je podle tebe pitomec/nedouk a tak. edit: sorry pozdě Tohle skončí čínským exitem, stejně jako Damaskáři. Sorry za dvojnásobný OT. Upraveno 28. května 2021 uživatelem dr.sphinx
ggrand Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 "Tohle skončí čínským exitem, stejně jako Damaskáři" My nejsme z kalene oceli, abychom popraskali a zdhli.
kuncák7 Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 (upraveno) V 28. 5. 2021 v 9:20, kamilb napsal: au Edit: Nemá to smysl Rozšířit Víš, to s tou párou ale opravdu je blbost. To bys mohl uznat i ty, že jsi mimo :-))). Jako dopravák bych měl vědět a hopa se obrací v mašině :-))). Upraveno 28. května 2021 uživatelem kuncák7
azeppelin Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 V 28. 5. 2021 v 7:15, travex napsal: Azeppelin, toto je ale rétorické cvíčení typu "kolovrátek". Tj. něco jako čepice typu "čupřina". Rozšířit Dyť jo, přece bys ve vlákně s definitivním a neustále opakovaným argumentem - "za ty prachy" po mě nechtěl nějakou kreativitu. Tady se jede na váhu ocele a cokoli originálního byste mi s minimem úsilí vobšlehli.
kamilb Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 (upraveno) . Upraveno 28. května 2021 uživatelem kamilb
travex Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 A ještě by ten vybroušený rétorický diamant někdo třeba prachsprostě použil i v jiné sekci.
kamilb Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 (upraveno) V 28. 5. 2021 v 10:38, kuncák7 napsal: Víš, to s tou párou ale opravdu je blbost. To bys mohl uznat i ty, že jsi mimo :-))). Jako dopravák bych měl vědět a hopa se obrací v mašině :-))). Rozšířit Uznávám že jako cynický příměr jsem uvedl příliš krátké časové rozmezí a tak cesta k pointě musí být někomu proložena výraznějším vodítkem. Patrně, pokud bych napsal, - nežijem v době kamenné tak by to snad pobral i trefený jelen. Byla to chyba. Ale, na druhou stranu tě asi chápu, já se s dopravákem (NE, s tvou osobou), nikdy nedokázal domluvit. Každý jsme byli z jiné planety Potěšení pro mě ale přes to všechno bylo že se našel někdo kdo tušil o čem píšu. Edit. Předem se ti za ten vesmír omlouvám (pro jistotu), nikdy sem na jiné planetě nebyl, je to jenom jako. Tento příměr se používá v momentě kdy si dvě osoby v dialogu výrazným způsobem nerozumí. Například jako kluci mandelinky tady ve vlákně, a já brambora Upraveno 28. května 2021 uživatelem kamilb
kuncák7 Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 V 28. 5. 2021 v 11:03, kamilb napsal: Uznávám že jako cynický příměr jsem uvedl příliš krátké časové rozmezí a tak cesta k pointě musí být někomu proložena výraznějším vodítkem. Patrně, pokud bych napsal, - nežijem v době kamenné tak by to snad pobral i trefený jelen. Byla to chyba. Ale, na druhou stranu tě asi chápu, já se s dopravákem (NE, s tvou osobou), nikdy nedokázal domluvit. Každý jsme byli z jiné planety Potěšení pro mě ale přes to všechno bylo že se našel někdo kdo tušil o čem píšu. Edit. Předem se ti za ten vesmír omlouvám (pro jistotu), nikdy sem na jiné planetě nebyl, je to jenom jako. Tento příměr se používá v momentě kdy si dvě osoby v dialogu výrazným způsobem nerozumí Rozšířit Neuvedl. Já se nechci nechat zatahovat do debaty - fejk/homage/kopírka, čistě jsem reagoval na příměr - 20 století - století páry, což je hloupost ( je to století 19 ). Tvé rozhořčení jinak chápu, ale to nechci komentovat ( viz. má druhá věta ). A zda jsi se mnou měl rozpor nebo ne o dopravě není důležité vůbec , měl jsem ho tu s většinou zdejších členů. V lásce k hodinkám vládne shoda - jsme oba členy zde, a o víc na hodinkovém foru jít nemá
lub Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 V 28. 5. 2021 v 11:03, kamilb napsal: . Například jako kluci mandelinky tady ve vlákně, a já brambora Rozšířit Zase blbě! Nedělejte v tom bordel, hoši. Mandelinky jsou čínský jebky, my jsme jen chovatelé.
McStinger Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 Moja babka mandelinky hádzala do kýbla s vodou. Tak šup, nejaké fotky .
kamilb Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 V 28. 5. 2021 v 11:16, kuncák7 napsal: Já se nechci nechat zatahovat do debaty Rozšířit Tak to máš štěstí. Nezatahuj. Už jsem ti chtěl napsat ať se do toho rozhodně nemontuješ protože toto není problém nějaké čtvti s jednou okreskou a dvěma křižovatkama který bys chtěl vyřešit žlutou čárou Tady se řeší globální konflikt. Americký brouk(teda čínský) vs míra použití selektivního insekticidu.
kuncák7 Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 V 28. 5. 2021 v 11:28, kamilb napsal: Tak to máš štěstí. Nezatahuj. Už jsem ti chtěl napsat ať se do toho rozhodně nemontuješ protože toto není problém nějaké čtvti s jednou okreskou a dvěma křižovatkama který bys chtěl vyřešit žlutou čárou Tady se řeší globální konflikt. Americký brouk(teda čínský) vs míra použití selektivního insekticidu. Rozšířit Jojo, školy nemám a globálním problémům nerozumím. Jen mi přijde, že by na Vás platilo trochu familiernější oslovení - volové, máte tohle zapotřebí?? Všem se omlouvám za tohle oslovení . Max si dám na pár dní trestnou :-))
Honza.manta Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 V 28. 5. 2021 v 6:21, kuncák7 napsal: Vy jste fakt blázni . Fakt jsme ta blbější polovina lidstva :-)). Rozšířit Přesně. V 28. 5. 2021 v 11:27, McStinger napsal: Moja babka mandelinky hádzala do kýbla s vodou. Tak šup, nejaké fotky . Rozšířit Nemám kýbl.
lub Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 V 28. 5. 2021 v 11:27, McStinger napsal: Moja babka mandelinky hádzala do kýbla s vodou. Tak šup, nejaké fotky . Rozšířit ale bacha, tahle mandelinka kouše a ve vodě je jako doma.
kamilb Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 V 28. 5. 2021 v 11:27, McStinger napsal: Moja babka mandelinky hádzala do kýbla s vodou. Tak šup, nejaké fotky . Rozšířit Já bych na ten šmejd použil něco ostřejšího, manuál se mi tu válí na stole. To dole na fotce sou doopravdické Seika bez pocitu ojebání na ruce kluci
lub Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 V 28. 5. 2021 v 11:56, kamilb napsal: To dole na fotce sou doopravdické Seika Rozšířit No neke, tak to čumim! Závist! Jdu makat, ať si aspoň na ty pětky vydělám.
nooski Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 Ty svoje jsem ještě nefotil ve vodě. Díky za nápad. Jako jeden z mála tedy přihodím pár rychlofotek k tématu. Vody se nebojí, do vany s horkou vodou je nesundávám, nebojím se o ztrátu resale value a ještě jeden postřeh k životodárné tekutině. Tohle jsou jediné hodinky, kde jsem naprosto bez problémů schopen obsluhovat lunetu i s úplně mokrýma rukama. U ostatních musím ruce usušit nebo otáčet přes triko apod.
azeppelin Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Odesláno 28. května 2021 V 28. 5. 2021 v 11:02, travex napsal: prachsprostě použil i v jiné sekci Rozšířit Bral bych to výhradně jako poctu!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se