Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 25. 11. 2018 v 21:22, Hardslimer napsal:

Frostie, jeste jedna hlaska tam chybi do pametihodnosti:

...........jestli vam to pripada jako tyc.....eeeeeee.....tak pozdejc z toho vzniknou hodinky.......eeeeeeee..... .

:)

JJ, opomněl jsem :)

• Odpovědi 113
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Obrázek řekne víc jak tisíc slov. Takto bych si představoval adekvátní prostředí pro 21století. Pokud budete mít vše staré a uklizeno, tak to tam bude vypadat stejně pořád hnusně. Chápu ale Elton, že na nové prostory nemají prostě peníze.  

post-46377-0-45054400-1543184146_thumb.jpg

post-46377-0-87671300-1543184161_thumb.png

Návštěvník Ondra
Odesláno

Je to tak, ikdyz jsou z pohledu bezneho spotrebite drazi, tak jsou radi, ze prezivaji - holt maly trh...

Odesláno

O pravém a levém Primu na mne z PC taky vykouklo:

Pokud to tady již někde je, tak "sorry". 

Odesláno

Již před 3 dny se na instagramu footshopu a primu objevili první fotky jejich společné kolaborace. Co vy na to ? Mě se to líbí ! 

post-51426-0-58745600-1543757207_thumb.jpg

Zdroj: zde

Návštěvník Ondra
Odesláno
  V 2. 12. 2018 v 13:34, Karlos napsal:

Jaký smysl má jedna rukavice?

je zima... :D

Odesláno (upraveno)

:lol2:  no rukavice nejsou uplně předmětem debaty.  Ale pravda, že ja si toho nevšiml vůbec. 

Upraveno uživatelem 01axel01
Odesláno
  V 25. 11. 2018 v 22:21, stenly napsal:

Obrázek řekne víc jak tisíc slov. Takto bych si představoval adekvátní prostředí pro 21století. Pokud budete mít vše staré a uklizeno, tak to tam bude vypadat stejně pořád hnusně. Chápu ale Elton, že na nové prostory nemají prostě peníze.  

Veru tak, poriadne retro :)

Odesláno

Nuly bych tam mít nemusel, ručičky vyloženě hnusný, PVD obecně nemám rád, cena bude určitě mimo. Pro zaměstnance k výročí asi dobrý, ale proč by si někdo kupoval hodinky s logem přeprodavače kecek...to teda nevím.

Odesláno
  V 2. 12. 2018 v 17:13, Liqid napsal:

Nuly bych tam mít nemusel, ručičky vyloženě hnusný, PVD obecně nemám rád, cena bude určitě mimo. Pro zaměstnance k výročí asi dobrý, ale proč by si někdo kupoval hodinky s logem přeprodavače kecek...to teda nevím.

Třeba když si koupíš kecky, tak budou jako bonus :)

Odesláno (upraveno)

Vida, ukazatel kecek v týdnu. :) To se mi líbí, dobrý a jednoduchý nápad.

Mám rád takovéhle maličkosti.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Ukazatel kecek je vychytavka na úrovni mrkacich hodinek Ruhla. Chápu že jsou lidi pro které to má kouzlo, škoda že se podobné vychytavky nechytl už starý Prim u svých specialek dul J. Fučíka,tam mohl být ukazatel jestli se po šichtě jde na rum, pivo....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...