rekib1 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 Jo,jo každá ruční práce originál.. :clap:
Micey Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 V 28. 11. 2018 v 19:07, filo-boxer napsal: Ajo, už vím, křivý index na 6, žejo? Nebo lumi, nebo něco takového. Vzpmínám.Tak pak už fakt nevím.Smartwatch. Ja uz si to taky moc nepamatuju a na mobilu se mi to nechce hledat, ale vim, ze to na mne nechalo hlubokej dojem - snad tam byla i nejaka opakovana reklamace, nebo vic kousku? Nerad bych kecal:)
Axel Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 V 28. 11. 2018 v 8:36, krabicka3 napsal: Mam nove Pelagosy, a vsimnul jsem si, ze indexy na ciferniku nejsou v dokonale synchronizaci s indexy na lunete (viz prilozene foto). Nejspis budu reklamovat. Jak to mate vy u svych Pelagosu a Black Bay?Co si o tomto myslite?PS. Taky prikladam oficialni Tudor wallpaper, na kterem je na 3h zjevne, ze je spatne natisknuty cifr.Muzes jeste vyfotit lumibod, jak licuje s indexy? Jestli je ok, tak to nemusi byt chybnym usazenim, v tom pripade bys drobne nepresnosti pravdepodobne nasel i u jineho kusu..nahod sem vice fotek..
xbraj19 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2018 V 28. 11. 2018 v 20:14, Micey napsal: Ja uz si to taky moc nepamatuju a na mobilu se mi to nechce hledat, ale vim, ze to na mne nechalo hlubokej dojem - snad tam byla i nejaka opakovana reklamace, nebo vic kousku? Nerad bych kecal:) Doktora bych nebral jako referenční vzorek . Kdybyste tušili, kolik hodinářských mistru v GS fabrice už muselo spáchat díky němu rituální sebevraždu
LovecK Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 4 stránky k tématu, co můžu vyřídit obratem:- neirituje - nechám tak,- irituje - řeším. 2krabicka3: očividně jseš ve stavu ?irituje?, aktuálně ještě navíc podpořen a patřičně motivován příspěvky vlákna.
Radik Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Myslim, ze spousta lidi tady bude zajimat jak reklamace dopadla. Vc. me osobne bych se asi pri reklamaci cejtil dost trapne, kdo by takovou ptakovinu reklamoval, ale kdyz jde o hodinky za 100k? No sorry, ale to uz fakt ocekavam dokonalost. Kdyz ne v supr trupr presnosti, tak ve vzhledu urcite.
villain83 Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Proc by ses cejtil trapne? Ja bych tohle resil i na Seikach za trojku. Pokud je to pri beznym pohledu zretelny, nevidim duvod se u reklamace jakkoli cervenat. Kupujes si za svoje prachy hodinky, ne pastelky.
sashator Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Přesně tak, pokud to člověku vadí, tak nevidím nic špatnýho na tom, to jít zkusit vyřešit. Asi nikdo tu netušíme, jaký jsou normy a sám jsem zvědavej, jak se k tomu postaví.
shewcza Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Já bych to taky reklamoval, kdyby mi to někdo ukázal, protože tohoto bych si velmi pravděpodobně sám nikdy nevšimnul :-)
krabicka3 Odesláno 29. listopadu 2018 Autor Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2018 Vcera jsem volal do Koscomu, pan byl velmi prijemny, nicmene i tak by to poslali k Bechynemu, takze tam dneska pujdu naprimo. Dam vedet.
moco Odesláno 3. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2018 teď si představ, že to vyreklamuješ, dostaneš nové a indexy budou ještě horší...vždycky může být hůř PS: nebo po úspěšné reklamaci s nimi jebneš o futra a rozhodíš si je komplet
here Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2018 Já měl zase na nových subech posunutou lunetu vůči číselníku a to jako že hodně. :-) Ten číselník na Tudorech je proti tomu prd.
Jenkiz Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2018 Na fotce to spis vypada, ze je jen posunuta cela luneta o jeden klik, ale predpokladam, ze v tom problem nebyl
huhu4d Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2018 ja tam vidim pol klik, takzr hodne v prdeli
Exiztence Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2018 V 7. 12. 2018 v 13:06, huhu4d napsal: ja tam vidim pol klik, takzr hodne v prdeliAle suby mají 120 kliků :>
Rybiz Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2018 vsak rolex ma v 99% vyoseny rehaut s korunkou oproti indexum a to i o 1mm zcela normalne. A neni to vyrobni vada, pac nikde neni napsany ze to tak nema byt :-) V 28. 11. 2018 v 10:32, Liqid napsal: To víš, Tudor není Rolex
Americkej Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2018 To je fakt hnusný. Jenom moc nechápu, proč jsi je z krámu odnášel?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se