Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 197
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 29. 11. 2018 v 20:23, Frantik napsal:

No jasné, ze věděl. Tak Moonwatche nebo některé Pamy jsou taky s plastem, tak co? Ať je prdel :-)

Jinak luneta je ocel. Lestena. Tedy myslím. Je z jednoho kusu, tedy není to vložka.
Odesláno
  V 29. 11. 2018 v 20:23, Frantik napsal:

No jasné, ze věděl. Tak Moonwatche nebo některé Pamy jsou taky s plastem, tak co? Ať je prdel :-)

Frantiku, co jsem to slyšel, ty jsi si koupil hodinky s Hardelexem? Jsi normální, víš co je to za sklo? Já ti dám....:-) :-)

Odesláno

Jeste tak dve stranky tohodle vlakna a jsou v prodeji :-). Franta se tu pochlubi a vy takhle :-)( jen do nej, on taky nikoho nesetri :-)).

Odesláno

Kdyby nekdo chtel dojebany Sinny, co uz jsou opraveny tolikrat, ze uz se na nich nema co pokazit, asi bych se do vymeny za nejaky vyvoneny MM nechal nakonec uvrtat...

Odesláno

Tim jsem teda chtel rict, ze jako jsou dobry! Bez ohledu na to, ze to strouhaj nejaky stary lode z vyrazenejch robotu, nebo jak to teda je...

Odesláno
  V 29. 11. 2018 v 21:14, kuncák7 napsal:

Jeste tak dve stranky tohodle vlakna a jsou v prodeji :-). Franta se tu pochlubi a vy takhle :-)( jen do nej, on taky nikoho nesetri :-)).

hezky mluvi o slonikovi:)
Odesláno (upraveno)

Prave ze vole to ma ty dírky, takže i kopyto, jako ja, to vymění v pohode. Ty dírky bych zavedl povinne, mimochodem :-)

Upraveno uživatelem Frantik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...