vwtyp11 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Jj, to je on.Ty asi budes jeden z mych tolerantnich sousedu. Mam 3:) Nikdo nechrape vic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Tak to jsem rad, ze ten muj neni vyjimka.Spi na zadech opreny o dvere, nohy roztahnute, huba otevrena, jazyk bokem vytazeny.....no je to sila.Jak bude prilezitost, tak ho vyfotim. Jo a jinak muj pes nechlasta. Dal jsem mu jednou ochutnat na kavovou lzicku slivovici (stale ji po me zebral tema svejma ocima) a od tech dob je klid.A k tematu chrapani jsem se dozvedel, ze timto zpusobem praveci lide odhaneli v noci od svych chysi divou zver.Takze, panove, az bude vase zena remcat, tak ji muzete v klidu sdelit, ze ji vlastne chranite i v noci. Je to vedecky dolozene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Tak odhlučni dveře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 No.........nevim. On se totiz premistuje i do koupelny. A to se mi zda, ze je jeste horsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Tak to jsem rad, ze ten muj neni vyjimka.Spi na zadech opreny o dvere, nohy roztahnute, huba otevrena, jazyk bokem vytazeny.....no je to sila.Jak bude prilezitost, tak ho vyfotim. Jo a jinak muj pes nechlasta. Dal jsem mu jednou ochutnat na kavovou lzicku slivovici (stale ji po me zebral tema svejma ocima) a od tech dob je klid.A k tematu chrapani jsem se dozvedel, ze timto zpusobem praveci lide odhaneli v noci od svych chysi divou zver.Takze, panove, az bude vase zena remcat, tak ji muzete v klidu sdelit, ze ji vlastne chranite i v noci. Je to vedecky dolozene. Tak u nas chrani zena mne :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Tak to jsem rad, ze ten muj neni vyjimka.Spi na zadech opreny o dvere Přišij mu k pyžamu na záda korkový špunt ať nemá tendenci spát na zádech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 To na Chronomagu miluju, jak si člověk rozšiřuje obzory i v mimohodinkových tematech. To zas budu v hospodě chytrej Jak že to bylo? Chrápání vzniklo u pračlověka jako ochrana před jeskynním medvědem a jeskynním lvem? A úplně nejvíc nejlepší chrápač mezi plemeny psů je Kavalier King ChraPes Spaněl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 My máme zase další chuťovku se sousedem, debil se rozhodnul, že bude v zahradní boudě plašit kunu, jen už ho nenapadlo, že doba už je dál a existují plašičky ultrazvukové. Takže posloucháme přes noc pravidelné pískání a přes den psí štěkání. Už si fakt říkáme se ženou, že nám to za to nestojí a přemýšlíme o prodeji a koupi něčeho jiného. Ono to totiž není tak docela všechno, v ložnici vedle děcáku mají postel, která vrže tak, že to slyšíme po celém baráku. Když jsou doma, tak klidně dvakrát denně vysávají, to by nebylo nic divného, ale oni při tom snad stěhují celý byt a vysávají i zdi. Pořád bouchají dveřmi, skříňkami u linky a nevím čím vším ještě. A to jsou tam prosím pěkně sami dva dospělí lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Mne se libi, jak jsou tady jen 3 kategorie lidi. 1. Soused je k**ot a dela bordel.2. Soused je k**ot a tvrdi, ze my delame bordel, i kdyz nedelame.3. Zadny problemy se sousedem nejsou. No nic, ja jdu v prvnim patre na studenskym byte ohulit repreaky, at z toho sousedi neco maj, kdyz uz dneska do te paluše nejdem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Mne se libi, jak jsou tady jen 3 kategorie lidi. 1. Soused je k**ot a dela bordel.2. Soused je k**ot a tvrdi, ze my delame bordel, i kdyz nedelame.3. Zadny problemy se sousedem nejsou. No nic, ja jdu v prvnim patre na studenskym byte ohulit repreaky, at z toho sousedi neco maj, kdyz uz dneska do te paluše nejdem. Takže patříš do druhé kategorie ( když na Tebe zaklepají policajti)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Takže patříš do druhé kategorie ( když na Tebe zaklepají policajti)...Tak ja to samozrejme myslel ze srandy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Tak ja to samozrejme myslel ze srandy. Dyť já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budo Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 tvl, "buh dreva... ja su dobrej buh". tak to je jedly! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 to mi připomnělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Mne se libi, jak jsou tady jen 3 kategorie lidi. 1. Soused je k**ot a dela bordel.2. Soused je k**ot a tvrdi, ze my delame bordel, i kdyz nedelame.3. Zadny problemy se sousedem nejsou. No nic, ja jdu v prvnim patre na studenskym byte ohulit repreaky, at z toho sousedi neco maj, kdyz uz dneska do te paluše nejdem. Mě se jednou ráno soused ptal, když jsme se potkali ve výtahu, jestli jsem v noci něco neslyšel. Že se omlouvá, koupil si nové repráky k počítači a hrál naplno Call of Duty.Tak jsem ho uklidnil, že jsme neslyšeli vůbec nic, protože jsme koukali na nějakej akčňák a zapomněli zeslabit zvuk.Prej taky nic neslyšel. Takže v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 BD964362-61FE-44A8-821B-736B22DFC1DC.jpegTo jsi napsal někomu, nebo někdo tobě? :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 ?Tady nejseš v tý prdeli, ze který pocházíš někde ve chlívě! Tady jseš v Pardubicích a jseš v paneláku!? Tvl to mě dostalo=D Hlasitý záchvat smíchu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 6. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2019 Všude se najde nějaká ku.va, co nasírá ostatní..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se