Přejít na obsah

Výroba winderu

Roumec

Doporučené příspěvky

Raspberry pi zero by šlo použít? Stojí 300Kč..

Jinak je to super!

Krásná práce.

Cena tady není to hlavní, koupil jsem vrtič na dvoje hodinky se super nastavením, v krásnym designu a nasvícením za 1750. Ale tohle je to, co člověka těší, něco svýho originálního, nehledě na cenu...která v tomhle případě není nijak závratná.

Jinak samozřejmě díky, bráchovi vyřídím :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 192
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tady doplňuju přesnější kalkulaci:

- Orange Pi Lite - 889,-

- sada motoru - 131,-

- sady vodičů (z nich použit jen zlomek) - 198,-

- zbytek šroubky a drobnosti a prkýnko na ustavení cca kolem 200,-

- celkem tedy +- 1418,- a pár dní práce to všechno poskládat a vyladit

Asi by to šlo i levněji, kdyby se místo Orange Pi Lite použilo něco jednoduššího.

dala by se prosím  konkretizovat  ta sada motoru resp. motorek a driver ?

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Zdravím všechny po nějaké době, 

čím víc jsem do problému zabředl, tím víc je to komplikovanější a komplikovanější, ale i nadšení z tvoření něčeho nového docela roste. Začali jsme na tom pracovat ještě s jedním člověkem, který narozdíl ode mě rozumí elektru, takže bude na míru navržený plošňák plus appka kde nastavíme sleep time, TDP, možná i rychlost otáčení atd. Winder se rozrostl z 1 hodinek na 3 v současné pracovní verzi a koketuji se skrytým šuplíkem otvíraným odskokem. Chtěli bychom udělat malou sérii a zkusit ji prodat, a možná zkusit crowdfunding. Momentálně jsem vážně nadšenej a zároveň vím že máme práci minimálně na půl roku  :clap: . Níže posílám aktuální pracovní verzi. Kryt a kroužky jsou eloxovaný hliník, zbytek dřevo. Držáky jsou zatím jen na ozdobu, řeším teď rozměry a způsob uchycení. Dáváte přednost mačkacímu polštářku, nebo napínáku s pružinou?

post-67060-0-97074100-1558288621_thumb.jpg

post-67060-0-31437400-1558288650_thumb.jpg

post-67060-0-68133300-1558288806_thumb.jpg

post-67060-0-03065200-1558288812_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Za mňa jednoznačne palec hore :speak_cool:

Btw. ten šuflík tam má byť na čo?

Otázka jestli ho nechat, může být na další 2 např kwartz hodinky, nebo extra řemínky atd. Je to komplikace. Nevím když by to šlo eventuálně ven, jestli by to přitáhlo víc lidí nebo ne.

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pěkné, pokud by to výrazně neprodražilo, tak by to bylo lepší se šuplíčkem a napínákem s pružinou.

Nemělo by výrazně. Díky za názor. Jaká by podle vás měla být cena v prodeji? Kvalitou si troufnu říct že Swiss kubik to bude vyrovnané viděl jsem vnitřek a žádný zázrak to není. Samozřejmě je to zavedená značka a ta cena musí být nižší. O tom žádná

Odkaz ke komentáři

Otázka jestli ho nechat, může být na další 2 např kwartz hodinky, nebo extra řemínky atd. Je to komplikace. Nevím když by to šlo eventuálně ven, jestli by to přitáhlo víc lidí nebo ne.

Vždy je to otázka ceny, ale ak už si niekto kupuje winder pre troje hodinky, či tam bude šuflík alebo nie, je podľa mňa jedno. Ak to chceš spraviť komplexne, tak radšej by som volil 2 poschodia, dole winder a nad tým veko na čo ja viem 6ks hodiniek.

Ale moc by som to nekomplikoval a ako prvé by som to vyrobil bez šuplíka. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...