Pelli Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2019 Designově jsou oba favoriti excelentní - co po stránce kvality, strojku, ...?Díky
palom Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2019 Obaja majú slušnú kvalitu. Co-ax bude mať asi drahší servis.BTW pozeral som nové SMPcka v butiku a v modrej má sklamali. Staršie sa.mi zdajú nadcasovejsie. Odoslané z Mi A1 pomocou Tapatalku
cali Odesláno 28. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2019 Pelagosy som chvilu mal a za ten peniez je to podla mna asi najviac hodiniek co je mozne za tie peniaze aktualne zohnat, Hlavne ten tah je fakt mnamozny a ani stroj neurazi, kvalita strojovni bude urcite porovnatelna ako aj cena servisu, ale Tudor by mal mat vacsiu rezervu chodu. Seamastery isli designovo vzdy trochu mimo mna a mam osobne trochu mentalny problem s tym ich heliakom.
xcmaniax Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Vezmi si je obje do ruky. Na prvni pohled Pelagos jsou vyspelejsi a mozna i lip vypadaji. Omegy jsou ale famozni zpracovanim pouzdra - ta jejich kombinace brusu a lesku je perfektni. U Pelagosu musis zvazit titan - budou pak takovy osoupany.
rekib1 Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) Ideální je mít oboje, jsou to nadčasové hodinky, jak tu někdo psal -- prašť jako uhoď jinak designově jsou to ale úplně rozdílné hodinky, po technické stránce jsou oboje perfektní na SMP je záruka 5 let, ale také i vyšší cena...Je pravda , že na nové SMP si také brousím zuby.. Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem rekib1
shewcza Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Z těchto bych vybral SMP, ale to jen kvůli tomu titanu. Nějak jsem mu nepřišel na chuť.
rekib1 Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Titan není vůbec špatný,ale někomu se nelíbí ten odstín, mě se na titanu líbí ta industrialita, surovost, ale je to můj subjektivní pocit!
prischera Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Ideální je mít oboje, jsou to oboje nadčasové hodinky, jak tu někdo psal -- prašť jako uhoď jinak designově jsou to ale úplně rozdílné hodinky, po technické stránce jsou oboje perfektní na SMP je záruka 5 let, ale také i vyšší cena...Je pravda , že na nové SMP si také brousím zuby..Pokud budeš kupovat Pelagosy v Koscomu, tak máš taky pět let záruku. Obojí jsou skvělý hodinky, Pelgosy působí dost mohutným dojmem, zas mají skvělou sponu. SMP byly v předchozích generacích proporčně skvěle vyvážené hodinky, které naprosto skvěle padnou na ruku. Aktuální model narostl do výšky i do průměru, v ruce jsem ho neměl, takže tam to posoudit nemůžu. Ale provedení pouzdra je u Omegy na jedničku. Ne že by Tudor měl zpracování špatné, chraň bůh, ale je to trochu nuda.
dr.sphinx Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) Pro někoho plus Pelagosů zase je, že to díky matnému pouzdru plus spíš pastelové modré cifru fakt vůbec nejsou lěštěnky. Co se strojků týče, těžko radit, na jedný straně decentně schovaná nadprůměrná klasika s větší rezervou, na druhý straně hi-tech fíčurama nabitá strojovna s průhledem k tomu. Ještě jedna věc: extenze na tahu od Pelagosů mi přijde trochu překombinovaná, má to plno součástek a trochu bych se bál, že se na tom něco potento. Kdyby tak byly černý SMPc, ale s tím novějším strojkem, to by možná bylo něco pro mě. Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem dr.sphinx
rekib1 Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 (upraveno) Ano , spona u Pelagosů je trochu překombinovaná, chce jednou za čas servis, souhlas... :ú)Jinak souhlas s tím, že Tudorky působí na ruce trochu mohutněji...ale tah je perfektní, navíc se k zápěstí zužuje což je pohodlnější.. Upraveno 29. ledna 2019 uživatelem rekib1
Radek Cigi Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Kdyby dělal Tudor model Pelagos i v oceli a s nebroušenou keramickou lunetou, tak by Omeze (a nejen té) nějaké kupce určitě přetáhl. Naživo se mi určitě více líbí Omegy - možná je to tím, že jsem hooodně vysazený na lesklé keramické lunety a to průhledné dýnko na Co-Axial a krásně broušený rotor...hmm. Jinak ke kalibrům: 4 Hz a 70h rezerva vs. 3,5 Hz a 50h reserva - to už je subjektivní záležitost. Zpracování obou hodinek bude perfektní, ale naživo se mi zdají Tudor o dost nudnější a asi bych si i díky tomu snáze obhájil cenu u těch Seamasterů. Ale máš krásné starosti - přeji, aby se ti výběr povedl!
Potvor Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 K těm Pelagosům, je někde info, z jakého materiálu je cifr a vnitřní chapter ring? Nedaří se mi najít...
cali Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 No keby robil Tudor/Rolex Pelagosy v oceli, tak by pretiahol hlavne sam seba (svoje Suby).
sashator Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Zásadní je, na co ty hodinky chceš. Pokud hledáš univerzály, tak bude lepší volbou Omega. Pokud chceš trochu vystoupit ze stáda, chodíš spíš sportovně oblíkanej, tak budou zase lepší Pelagosy. Měl jsem je a jsou to skvělý hodinky, který nabízej za ty peníze dost muziky. Nabízí skvělej kalibr, parádní lunetu z 60klikama (za me lepší než 120ky), fajn materiál a super sponu. Celkově jsou podle mýho o level výš než SMP.
John_Lenon Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 SMP, ale v jiné barvě. Pelagos je strašný ingot.
dr.sphinx Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2019 Pelagosy a ingot? V rámci žánru ani omylem, možná tak ve srovnání s DJ36 jo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se