Přejít na obsah

Rolex Baselworld 2019

Návštěvník dabelM

Doporučené příspěvky

Berte to s usmevom: Je velmi zabavne kazdy rok sledovat tieto diskusie, ci uz tu alebo vo vacsom na Rolexforums :-) Pravda je taka, ze nikto (okrem Rolex ludi) ani len netusi co sa tento rok predstavi. Spekulacie okolo Rolex Instagramu a Milgauss su nezmysel. Ak sa pozriete na Rolex Instagram posts z predchadzajuceho roku, nikde sa nepostovali GMT modely, OP atd. Naco zbytocne propagovat nieco, co sa zmeni, resp. prestane vyrabat. Pre vsetkych znalcov - cakajte do 21. Marca 2019 a dozvieme sa to vsetci o 12:00 na obed. Najvacsi ?odbornik? na novinky a modely, ktore sa prestali prave vyrabat je aj tak pan z Rolex passion report, ten sa zo 100 pokusov trafil do 1 (SD43-aj to len par dni pred BW2018) a pysi sa tym do dnes LOL

Minulý rok byly na instagramu GMTčka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 297
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...

Diskuze pod teaserem na IG, slovy klasika v reklamě, ?K nezaplacení.?

Nejlepší příspěvek: představeno 20.3.2019, dodání v březnu 2035. :-)

Když cestuji, tak ze sportu chodím do R butiků a ptám se na dostupnost modelů. Všude špatné, ale co mě nejvíc překvapilo minulý týden: ?No sir, professional watches are unavailable. But you can have Submariner in less than year of you buy DJ with it? Tak to mi spadla čelist...

Upraveno uživatelem Vjace
Odkaz ke komentáři

Něco podobnýho se mi stalo v Singapuru...Myslím, že mimo Evropu je to celkem běžná praxe.

V Dubaji mi včera řekli, že neberou objednávky na žádné professionals. A obyč suby odhaduje, že by mohly být za cca rok a půl.

Vzpomínám, jak jsme tu na fóru hořekovali nad novými modely, že jsou za rok, dva. Teď se stejně čeká na obyč suby...ačkoliv mám R hrozně rád, tak myslím, že to značce mezi fandy hodinek dost ubližuje. Ekonomicky to T nepozná, lidi nakupují jako blázni a fandové značky finanční výsledky netáhnou...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ta istá situácia je momentálne vo švajčiarsku bol som minuli týždeň v berne u bucherera aj jedno predajcu a obydvaja mi povedali že tak zle ako je to momentálne u profesionálnych rolex hodiniek to este nebolo. Som zvedavý zajtra idem do luzernu ako tam dopadne. Ale zase kombinácia zlato oceľ je úplne v pohode na predajni aj také yachtmaster 2 v oceli

Odkaz ke komentáři

Ta istá situácia je momentálne vo švajčiarsku bol som minuli týždeň v berne u bucherera aj jedno predajcu a obydvaja mi povedali že tak zle ako je to momentálne u profesionálnych rolex hodiniek to este nebolo. Som zvedavý zajtra idem do luzernu ako tam dopadne. Ale zase kombinácia zlato oceľ je úplne v pohode na predajni aj také yachtmaster 2 v oceli

Ja teda pred mesicem a pul byl v Basileji a v ulici Spalenberg (ktera jde nahoru ke Spalentor) meli v hodinarstvi Suby No Date skladem. Bylo to po leve strane smerem do kopce ke Spalentor v horni casti ulice.

Odkaz ke komentáři

Asi viem čo myslíš taký mali obchodík úplne hore tam predávajú vintaga hodin ky a majú tam aj gmt zo 75 ale ceny myslím že tie stali 16.000.chf inak autorizovaný predajca nových je v Baseli len bucherer a na hlavnom námestí dole ešte jeden súkromný predajca.

Odkaz ke komentáři

Kurna jsem napjatej jak struna ikdyz se zapsanim na poradnik na urcite modely byva investici pro budouci generaci... :D

Rolex to proti PP posunul...PP opatruješ pro budoucí generace a Rolex objednáváš pro příští generace.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...