Exiztence Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Berte to s usmevom: Je velmi zabavne kazdy rok sledovat tieto diskusie, ci uz tu alebo vo vacsom na Rolexforums :-) Pravda je taka, ze nikto (okrem Rolex ludi) ani len netusi co sa tento rok predstavi. Spekulacie okolo Rolex Instagramu a Milgauss su nezmysel. Ak sa pozriete na Rolex Instagram posts z predchadzajuceho roku, nikde sa nepostovali GMT modely, OP atd. Naco zbytocne propagovat nieco, co sa zmeni, resp. prestane vyrabat. Pre vsetkych znalcov - cakajte do 21. Marca 2019 a dozvieme sa to vsetci o 12:00 na obed. Najvacsi ?odbornik? na novinky a modely, ktore sa prestali prave vyrabat je aj tak pan z Rolex passion report, ten sa zo 100 pokusov trafil do 1 (SD43-aj to len par dni pred BW2018) a pysi sa tym do dnes LOLMinulý rok byly na instagramu GMTčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2019 Ja myslim, ze je na case, aby vysly daytony FF a TT s keramickou lunetou na tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 https://www.instagram.com/p/BvBsGpGHWAX/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=himmuayx4r23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 (upraveno) Diskuze pod teaserem na IG, slovy klasika v reklamě, ?K nezaplacení.? Nejlepší příspěvek: představeno 20.3.2019, dodání v březnu 2035. :-) Když cestuji, tak ze sportu chodím do R butiků a ptám se na dostupnost modelů. Všude špatné, ale co mě nejvíc překvapilo minulý týden: ?No sir, professional watches are unavailable. But you can have Submariner in less than year of you buy DJ with it? Tak to mi spadla čelist... Upraveno 15. března 2019 uživatelem Vjace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 To bylo kde tohleto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Něco podobnýho se mi stalo v Singapuru...Myslím, že mimo Evropu je to celkem běžná praxe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 To bylo kde tohleto?Mauricius. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Něco podobnýho se mi stalo v Singapuru...Myslím, že mimo Evropu je to celkem běžná praxe.V Dubaji mi včera řekli, že neberou objednávky na žádné professionals. A obyč suby odhaduje, že by mohly být za cca rok a půl. Vzpomínám, jak jsme tu na fóru hořekovali nad novými modely, že jsou za rok, dva. Teď se stejně čeká na obyč suby...ačkoliv mám R hrozně rád, tak myslím, že to značce mezi fandy hodinek dost ubližuje. Ekonomicky to T nepozná, lidi nakupují jako blázni a fandové značky finanční výsledky netáhnou... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Mauricius. Sent from my iPhone using TapatalkNo jasne v techhle lokacich urcite... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Ta istá situácia je momentálne vo švajčiarsku bol som minuli týždeň v berne u bucherera aj jedno predajcu a obydvaja mi povedali že tak zle ako je to momentálne u profesionálnych rolex hodiniek to este nebolo. Som zvedavý zajtra idem do luzernu ako tam dopadne. Ale zase kombinácia zlato oceľ je úplne v pohode na predajni aj také yachtmaster 2 v oceli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Kurna jsem napjatej jak struna ikdyz se zapsanim na poradnik na urcite modely byva investici pro budouci generaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Ale zase v rolexe idú na 3 smeny tak naozaj neviem kde je taký problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas23 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Podle mne to drzi ve svych skladech a az bude cas, tak zvednou neumerne ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Ta jedna směna je rozhodně ta kterou se omlouvaj fejkaři - ?stejně se to vyrábí ve stejný továrně jen v noční směně...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Spíše mě na videu překvapuje, že chtějí nové modely představit už 20.3. namísto očekávaného 21.3. 12:00... K videu samotnému - jen mi přišlo, jak kdyby ta vteřinovka měla černé PVD? Takže možná nové Yachtmaster s novým 70h strojkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Ta istá situácia je momentálne vo švajčiarsku bol som minuli týždeň v berne u bucherera aj jedno predajcu a obydvaja mi povedali že tak zle ako je to momentálne u profesionálnych rolex hodiniek to este nebolo. Som zvedavý zajtra idem do luzernu ako tam dopadne. Ale zase kombinácia zlato oceľ je úplne v pohode na predajni aj také yachtmaster 2 v oceli Ja teda pred mesicem a pul byl v Basileji a v ulici Spalenberg (ktera jde nahoru ke Spalentor) meli v hodinarstvi Suby No Date skladem. Bylo to po leve strane smerem do kopce ke Spalentor v horni casti ulice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mini46 Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Asi viem čo myslíš taký mali obchodík úplne hore tam predávajú vintaga hodin ky a majú tam aj gmt zo 75 ale ceny myslím že tie stali 16.000.chf inak autorizovaný predajca nových je v Baseli len bucherer a na hlavnom námestí dole ešte jeden súkromný predajca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 15. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2019 Kurna jsem napjatej jak struna ikdyz se zapsanim na poradnik na urcite modely byva investici pro budouci generaci... Rolex to proti PP posunul...PP opatruješ pro budoucí generace a Rolex objednáváš pro příští generace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Taky se těšíte na zítra ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tag Heuer LV Odesláno 19. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2019 Ja sa tesim tiez aj ked viem ze ak predstavia nieco zaujimave tak sa toho aj tak nedozijem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se