Andrew Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2019 Faktem je, že Breguet by mohly mít podobný potenciál...
Andrew Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2019 Jestli tu nezaznely, tak co Bvlgari Octo Finissimo? Sent from my iPhone using Tapatalk
pepyczek Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2019 (upraveno) Faktem je, že Breguet by mohly mít podobný potenciál... Taky mě to napadlo, konkrétně řada Marine (5517 nebo 5817).https://www.breguet.com/en/timepieces/la-marine edit: odkaz Upraveno 3. prosince 2019 uživatelem pepyczek
mAra_ Odesláno 4. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Breguet jsou pekne - nechci rict uplne ne, ale co me tam z ciste subjektivniho hlediska vadi je ta Swatch group ... Ale jako zalozni plan ulozeno do pameti. (Jen mam obavu, ze i kdyby, tak sehnat je nebude takova prdel...BVLGARI se mi teda vubec nelibi. Netypicke pouzdro mi zas tolik nevadi, ale jako celek to na me vubec nezafungovalo... Kazdopadne diky vsem za dalsi tipy a napady. Nic jeste neni upecene a moje vnitrni priprava smerem k nakupu nadale pokracuje...
vikinho Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Cartier je úplně mimo hru? Jak se mi skeletony moc nelíbí, tak Santos je celkem fajn (byť se skoro dá říct, že se až moc inspirují u beemanovi XIIVI )
mAra_ Odesláno 3. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 (upraveno) Kluci co to tu sledujete, či ti, které to snad zajímalo, jen bych vám chtěl říct, že jsem dnes došel (spíš se došoural) k cíli...Díky všem za rady a podněty. Jak řekla má Paní: Snad dáš chvíli pokoj.Fotky samozřejmě budu tu a tam dávat, teď mě omluvte jen zpod světla v kuchyni, už je prostě tma.Tak tedy: moje pivní zátka nafurt :-DDík. Upraveno 3. ledna 2020 uživatelem mAra_
pepyczek Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 No super, vypadají moc dobře. Těším se na další fotky/videa, dojmy apod.
pepyczek Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Mimochodem, jaká je reference tohoto modelu s tahem? Našel jsem je jen s textilním páskem...
mAra_ Odesláno 3. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Díky všem :-)Jinak reference s tahem snad není. Nabízí ho jako příslušenství. Jinak byly na textilu (modré jsou tuším na gumě).Ale nutno říci, že jsem zkoušel obojí a ten tah zaručeně vyhrál. A detail mikroregulace na tlačítko ve tvaru znaku značky potěší.Vyfotím je zítra na normálním světle a dám do svého foto vlákna.
xbraj19 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Tak to je skvěla volba a obzvlášť v té zelené. Jako definitivní bych si je taky dovedl představit. Krásný cifr, strojek taky nádhera, elegantní a zároveň lehce do sportovna, malé série..... Na tahu jsou trochu zvláštní, ale proč ne, asi je to spíš o zvyku. Těším se na další fotky a pocity z nich.
martar Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Wow!!! Chtěl jsem lobbovat za Piaget Polo, ale tohle je taky nářez. Respekt!
bradda Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Gratuluji k výběru! Tak to už se bude moct udělat brzy Moser sraz
jenik77 Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2020 Velmi zajímavá a netradiční volba, tohle se mi líbí, blahopřeju!!Jak se nosí? Nožičky vypadají zahnutě a že ti dobře sedí. Taky se mi líbí ten broušený tah. Jsem zvědav na sponu a vůbec víc fotek:)
mAra_ Odesláno 4. ledna 2020 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2020 Tak ještě jednou díky všem, jsem rád, že se mi podařilo s vláknem dojít až do konce. Více fotek jsem dal do mého foto vlákna. A tak nějak postupně tu a tam je budu přidávat.Díky!
Doporučené příspěvky