Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 118
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Breguet jsou pekne - nechci rict uplne ne, ale co me tam z ciste subjektivniho hlediska vadi je ta Swatch group ... Ale jako zalozni plan  ulozeno do pameti. (Jen mam obavu, ze i kdyby, tak sehnat je nebude takova prdel...

BVLGARI se mi teda vubec nelibi. Netypicke pouzdro mi zas tolik nevadi, ale jako celek to na me vubec nezafungovalo... 

Kazdopadne diky vsem za dalsi tipy a napady. Nic jeste neni upecene a moje vnitrni priprava smerem k nakupu nadale pokracuje... 

• po 5 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Kluci co to tu sledujete, či ti, které to snad zajímalo, jen bych vám chtěl říct, že jsem dnes došel (spíš se došoural) k cíli...

Díky všem za rady a podněty.

Jak řekla má Paní: Snad dáš chvíli pokoj.

Fotky samozřejmě budu tu a tam dávat, teď mě omluvte jen zpod světla v kuchyni, už je prostě tma.

Tak tedy: moje pivní zátka nafurt :-D

Dík.

post-13450-0-92352500-1578070833_thumb.jpg

post-13450-0-65243600-1578070845_thumb.jpg

post-13450-0-12848100-1578070854_thumb.jpg

post-13450-0-35300200-1578070867_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

Díky všem :-)

Jinak reference s tahem snad není. Nabízí ho jako příslušenství. Jinak byly na textilu (modré jsou tuším na gumě).

Ale nutno říci, že jsem zkoušel obojí a ten tah zaručeně vyhrál. A detail mikroregulace na tlačítko ve tvaru znaku značky potěší.

Vyfotím je zítra na normálním světle a dám do svého foto vlákna.

Odesláno

Tak to je skvěla volba a obzvlášť v té zelené. Jako definitivní bych si je taky dovedl představit. Krásný cifr, strojek taky nádhera, elegantní a zároveň lehce do sportovna, malé série..... Na tahu jsou trochu zvláštní, ale proč ne, asi je to spíš o zvyku. Těším se na další fotky a pocity z nich.

Odesláno

Velmi zajímavá a netradiční volba, tohle se mi líbí, blahopřeju!!

Jak se nosí? Nožičky vypadají zahnutě a že ti dobře sedí. Taky se mi líbí ten broušený tah. Jsem zvědav na sponu a vůbec víc fotek:)

Odesláno

Tak ještě jednou díky všem, jsem rád, že se mi podařilo s vláknem dojít až do konce. Více fotek jsem dal do mého foto vlákna. A tak nějak postupně tu a tam je budu přidávat.

Díky!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...