Hasňa Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Moser u mě zatím vede, ale i tak to bylo pořád výborné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Včera jsem zkouknul všechny tři díly, paráda ... a Eben je třešnička na dortu. Těším se na příští díl s Primem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochne Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Včerejší díl pro mě nebyl moc záživný.Kdo neviděl a chce stáhnout, tak tady může Třetí díl Glasshüte Original Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Jsem zvědavý co budete psát až Vám pustí Prim z Frýdku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Dnes jsme měli školení od obchoďáka z MPM, trošku více nás do toho zasvětil jak to je se značkou Prim..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Slabsi dil. Tak jeste protrpet Prim a pak uz to zas bude ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Slabsi dil. Tak jeste protrpet Prim a pak uz to zas bude ok jj, pak už to bude končit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Vsichni se tesi na seiko, snad se ukaze i ten tanker kde to za jizdy vyrabi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Souhlasím, že první díl byl nejvíc o hodinkách. Ale na to že jde o televizní výtvor, kde se bojí jít do podrobností, je to super. Na Prim jsem taky zvědavý, jak to pojednali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 No a co tedy zbyva, Prim, Seiko a? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Chronotechna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 No a co tedy zbyva, Prim, Seiko a? JVD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Na Prim jsem taky zvědavý, jak to pojednali. Pojednali, nebo pojebali? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Ajaj, tesil jsem se na swiss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 slabsi diel - ale na druhu stranu s uzitocnymi informaciami vhodnymi na ukecanie rodinky na vylet :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochne Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Ajaj, tesil jsem se na swiss Tak to se v pátém díle konečně dočkáš, bude tam značka Frederique Constant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jochne Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Teď mi došlo, vždyť už tam SWISS bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Ale malo. Nejvic tedy pro me zatim Moser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 (upraveno) Na ten Prim jsem taky zvědavý, historie, Spratak, Orlík, souboj s MPM, pár památek, sběratelství a konec... Upraveno 2. května 2019 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
426kahemi Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Takže bude PRIM, kvarcky Frederique Constant (nebo dneska už spíše SmartWatch...) a SEIKO? Tak to je slaboučké, čekal bych větší perly... Škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se