cali Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Ahoj,nevravím že je to rovno zle, ale trochu mi osobne vadí, že sa toho v statusoch poslednú dobu odohráva dosť veľa a človeku, ktorý lezie na mag z mobilu potom kdečo unikne a hlavne statusy časom zmiznú, resp. teda nezmiznú, ale nepohodlne sa v nich vyhľádava. Myslim že mnohé čo sa v statusoch preberie by vydalo na riadne vlákno.Čo myslíte?
Tom4 Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 No a na mobilu ti nejde zobrazovat plná verze? Možná proto tam statusy jsou že autor může potom topic smáznout, až dostane odpověď, a nemusí pak číst nesmazatelný vlákno plný nejapných kravin.
lloffass Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Má pravdu Cali. Osobně vnímám tuto věc už delší dobu a taky celkem nelibě nesu. Na forum chodím v 99% přes mobil a mobilní verze mi jinak celkem vyhovuje. Plná je na mobilu nepřehledná a špatně se ovládá, takže používám jenom na vkládání příspěvků s fotkami. Mobilní verze navíc velice přehledně ukazuje přečtené vlákna a ty, kde jsou nové příspěvky. Nedala by se do mobilní verze nějak implementovat záložka, kde by se statusy zobrazovaly?
McStinger Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Podľa odozvy súdim, že ten prvý príspevok stačilo napísať do statusu a nezakladať vlákno
(z)denny Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Taky bych se přimlouval za nějakou mobilní záložku statusů :-)
Bert Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Martare, buď tak laskav, a nezhmotňuj mé nejhorší obavy :-) Patrick IP Board pár let neaktualizoval. Běžná aktualizace by už byla rizikovější, než migrace a zpětné natažení.
Bert Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 Kam chceš migrovat? Do Německa?Né. Do Rakouska. Už Adolf přeci říkal: Němec nebo Rakušák, stejně je to jedno.
lloffass Odesláno 10. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2019 No a po migraci nám tu záložku uděláš?
pepyczek Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2020 Z ničeho nic se mi přestal zobrazovat panel se statusy, kde může být chyba? OS: Xubuntu prohlížeč: Google Chrome Díky za rady.
Radek124 Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2020 Máš víc variant: zkontroluj dole na konci stránky: Motiv vzhledu - světlý bez sloupečku = skryté statusy, novinky a statistika příliš malá virtuální šířka okna vůči nastavené metrice monitoru ( ~pod 900px?) => totéž v hnusnějším provedení prohlížeč se z nějakého důvodu identifikuje jako “mobilní zařízení” => viz výše uvedené, detaily viz CSS.
pepyczek Odesláno 9. srpna 2020 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2020 @Radek124 Vyřešeno, jednalo se o ten motiv vzhledu. Díky moc.
sashator Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2021 Jsem asi retardovanej, ale nejsem schopnej najít, kde napíšu status. Díky za radu
Americkej Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2021 Rozklikneš svůj profil a pod obrázkem první okno uprostřed "co se vám honí hlavou"
sashator Odesláno 15. ledna 2021 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2021 (upraveno) No a to tam právě nemám. Když rozkliknu cizí profil, tak mu tam asi něco připíchnout můžu, u sebe nic nevidim. Zkoušeno na Safari i Chromu. Vyřešeno. Netušil jsem, že si ho musim v nastavení zapnout, od upgradu jsem ho nepoužil. Upraveno 15. ledna 2021 uživatelem sashator
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se