mAra_ Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Ja porad nejak nechapu to jejich rozdeleni stupnic. Jak uz bylo napsano, - small second zde - rozdeleno na 24 dilku. U Aviatik - vnitrni stupnice mi taky uplne nedavala smysl. Ma to nejaky smysl ktery mi unikl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Současný "Prim" podle mne nebrnká na nic jiného než na strunu takové české pseudohrdosti, na které se snaží vyrazit co nejvíce tím, že prodává zcela předražené hodinky, které by za českými hranicemi nebyly prodejné ani za desetinu ceny. Jak by řekl Ota Pavel: jsou to takový pumprdentlich (v překladu tedy něco, co na první pohled vypadá krásně, ale přitom to stojí za hovno). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 sorryjako, ale podobné hodinky už dělali před šedesáti lety, ty hodinky stály tehdy zhruba 1/3 průměrnýho platu po šedesáti letech je posun designu minimální, jediné, co se posunulo je cena na zhruba trojnásobek průměrnýho platu někde je něco špatně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fredy99 Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Jak to tak čtu, tak jo. Design není pro každýho a cena už vubec ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Chápu správně, že mimostředka se bude točit klasicky, tzn. jeden okruh za minutu? V tom případě to bude vždycky bystření mozkových závitů při kalkulaci x dílků * 2,5. Také nevím, proč přední čeští designéři zvolili zvláštní polohy číslic. Od 9 do 3 jsou postavené na indexovou stupnici, od 4 do 8 "leží" pod ní. Rozhodně praktičtější by asi byly číslice klasicky nastojato. Cenovka úlet jako vždy od "jediného českého výrobce hodinek PRIM". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Také nevím, proč přední čeští designéři zvolili zvláštní polohy číslic. Od 9 do 3 jsou postavené na indexovou stupnici, od 4 do 8 "leží" pod ní. Rozhodně praktičtější by asi byly číslice klasicky nastojato.tohle bylo vymysleno uz v tricatych letech (Lange, Stowa) a jeden pekny prehled bauhausovych hodinek https://wornandwound.com/a-bauhaus-inspired-guide/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Incognito Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Hodinky to jsou zajímavé. Cena oravdu není pro běžného smrtelníka. Je smutné, že si průměrný čech nemůže dovolit koupit české hodinky, aniž by se po zbytek roku živil pouze ovesnou kaší. Nicméně, kdo chápe rozdíl mezi kusovou a sériovou výrobou musí uznat, že při dnešní ceně lidské práce nejde prodávat za "lidovku". To by šlo jen někde v Asii s taxou zrnko rýže za hodinu. Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Existuje někde fotka?Existují ty hodinky už i ve skutečnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 To jsou hrozný h.vna. Nomos se montuje v Německu a cena je půlka Eltonu. To bude furt stejný, Elton uvolňuje něco na úrovni Číny před 10 lety, hodí tam cenu nové Omegy. Půlka fora to bude plitvat pod mikroskopem, druhá půlka o tom vůbec nazajímá a zbývá 10 nadšenců, co Eltonu bude bránit.Hodinky to jsou zajímavé. Cena oravdu není pro běžného smrtelníka. Je smutné, že si průměrný čech nemůže dovolit koupit české hodinky, aniž by se po zbytek roku živil pouze ovesnou kaší. Nicméně, kdo chápe rozdíl mezi kusovou a sériovou výrobou musí uznat, že při dnešní ceně lidské práce nejde prodávat za "lidovku". To by šlo jen někde v Asii s taxou zrnko rýže za hodinu.Odesláno z mého HUAWEI VNS-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelK Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Plastické indexy chválím, ale ten miniaturní ciferník (resp jeho využitá část) vypadá fakt blbě. Jako by dali dětské hodinky do dospělého pouzdra. Dílky po 2,5 vteřiny už ani nekomentuju, opět vítězství formy nad funkcí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 Ono zase, kdyby to dělali za levný peníz, tak to nestačí vyrábět.ok, to je velmi výstižné, víc není potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Prototyp. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 To nejsou uplne spatne hodinky, dynko je moc pekne. Jen by mohly byt tak za 50, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 tyhle se mi fakt líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 No nevypadají zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 možná.... možná, kdyby se trochu posunuly nebo trochu protáhly ty čísla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 To vypadá trochu líp. Ten číselník je tak divně nevyužitý.Ještě by to chtělo slabší mezikruží pouzdra a pak by to bylo podle mě mnohem lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Je to marný, je to marný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Přemýšlím, co pochválit, ať nejsem furt negativní. Takže: chválím velikost pouzdra ve vztahu ke strojku. Pole mimostředné vteřinovky je na ciferníku umístěno perfektně uprostřed mezi okrajem ciferníku a otvorem pro hřidelky hodinové a minutové ručky. Jinak teda nevím. Pokud jde o to vychvalované "olgoj" pouzdro, líbí se mi jeho profil z boku. Nelíbí se mi en face, nelíbí se mi povrchovka, nelíbí se mi (konstrukčně i esteticky v téhle cenové úrovni) dýnko. Nelíbí se mi design cifru (ale to je subjektivní věc), u prototypu se mi nelíbí jinak zbarvené pole vteřinovky a jeho provedení. Plastické indexy nepůsobí jako aplikované, ale spíš jako výlisek. Hmm, už jsem zase negativní, a fest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Ako kazdym jejich hodinkam tu proste chyba ten bod zvratu, kedy si chronomagor povie "Jo toto chcem!" Na tych hodinkach nic neoslni a vsetko je v lepsom pripade priemer (pri pohlade na cenu hodne pod) Take hodinky v pohode kupis za 30, Czech made + ten jejich kuzelny inhaus keby ich predrazil dva krat, tak 60 este budiz, ale takto je to tradicne o rad mimo realitu.... aj ked vyslovene skarede nie su to zas musim uznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se