Lu2cz Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Byl to poklidný a příjemný večírek, pochybuju že po našem odchodu se to ještě nějak rozjelo... Zůstali kofoláři jinak podnik fajn a místní chronoeskadra velká pohoda, už se těším na další sraz tady, nebo ve Zlíně!
bohus76 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Už jsem myslel, že mi něco uteklo:) Ale každopádně díky Davidovi za prezentaci! Krásné hodinky, ale já si nemůžu pomoct. Originál Orlíci (a jejich limitka) jsou prostě nej.No bylo toho dost a že se bylo na co dívat.
Jeronimo Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Hoďtě sem nějaké fotky, ať se kochnu.
Vit Odesláno 7. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Bylo to opět příjemné posezení.Z Davidova kufříku mě nejvíc zaujaly zvětšené černé diplomaty.Jinak se mi na živo moc líbily Max Billy a slušně vypadaly i ty Gerlachy.Posel víry z dalekého severu sv. Tom také nezklamal a přinesl D.
T1000 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Díky za příjemný večer všem zúčastněným ! Nějak jsem zapomněl fotit, mám jen jeden nepovedený rychlocvak Jirkových A1 na mojí pacičce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 7. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Máš nějaké momentky Víťo ? Jen pár hodinek na ruce, asi i Marka s lupou, ale jinak moc ne.Večer mrknu do mobilu a pokud to bude aspoň trošku použitelné, hodím to sem.
Lu2cz Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Mám jen 2rychlocvaky, ale aspoň jde cítit ta tíha kvalitní oceli na malém stolečku.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. I s Mitákem
bohus76 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Bohuš mne netahal kouřit, tak mne ani nebolí hlava....Příště to uděláme s dymkou ,aby Tě to nevyšlo tak levno :-) Ty malé doutnicky,to bylo pro děcka.
Návštěvník Mitak Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Zabořený v té sedačce vypadám jak malý kluk :-) Mám jen dvě fotky hodinek na ruce - Markovy Archimede, které mi sedí znepokojivě líp než Steiny a potom Davidovy Prim Adam, které bych mohl někdy pořídit synovi Adamovi jako oblekovky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 7. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Nakonec jedna fotka, navíc rozmazaná. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lu2cz Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 to je jak focene ocima po 10ti pivech :-D
Lu2cz Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Zabořený v té sedačce vypadám jak malý kluk :-) Mám jen dvě fotky hodinek na ruce - Markovy Archimede, které mi sedí znepokojivě líp než Steiny a potom Davidovy Prim Adam, které bych mohl někdy pořídit synovi Adamovi jako oblekovky. image.jpg image.jpgJj jinak fakt ty Archimede kvuli tvaru pouzdra sedi na ruce o dost lepe nez Steiny... Znepokojive lepe
Vit Odesláno 8. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. března 2015 (upraveno) to je jak focene ocima po 10ti pivech :-D Vidíš a přitom jsem neaplikoval žádné úpravy (jen jsem trochu poléčil barvy).Potmě mi to s mobilem moc nejde. Jj jinak fakt ty Archimede kvuli tvaru pouzdra sedi na ruce o dost lepe nez Steiny... Znepokojive lepe Také je musím pochválit. Upraveno 8. března 2015 uživatelem Vit
Marcus Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Jako vždy to bylo příjemné setkání. Děkuju organizátorům za svolání srazu a majiteli lokálu za výrazně lepší osvětlení oproti předchozímu zasedání. Odteď budu na srazy brát vždycky i hodinářkou lupu. Stojí to za to, obzvláště když je možnost si podrobně prostudovat takové záležitosti, jaké tam byly (původní nekonečný seznam jsem smazal, ti co se zúčastnili, vědí).
ggrand Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Díky všem zúčastněným. Nějak mě ty srazy přestávají brát, protože pak toho moc chci Ty Déčka mi nedají spát. Pár fotek. Kdyby někdo měl problém se zveřejněním obličeje, napište adminovi, ať to promázne a pak mně, abych fotku upravil. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Mitak Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Odesláno 8. března 2015 Hergot ty Omegy na spodních fotkách jsem úplně minul.
Xpak Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 Díky všem, Max Bill moc pěkné, fascinace D u mě stále trvá (ale stále odolávám).
Akam Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 ahoj všem, menší srázek v pivovárku, kluci, bylo to fajn, akorát jsme s guzmicem jeli do ZL bez světel...no paráda 10km poslepu díky L. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se