Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Mitak
Odesláno

V kolik teda zítra ? v šest ? a koho mám hledat podle nejvýraznějšího ksichtu, když jsem na živo viděl jen Víta ? :-)

Odesláno

V kolik teda zítra ? v šest ? a koho mám hledat podle nejvýraznějšího ksichtu, když jsem na živo viděl jen Víta ? :-)

Většinou sedíme hned u vchodu, vpravo.

Na stole se budou válet hodinky nebo krabičky od nich.

Odesláno

No, já jsem to viděl tak do sedmi hodin bo mám o půl osmé v Brodě volejbal. Pokud se to ale zvrhne jako posledně (to jsem tam původně měl být taky jen do sedmi), tak tam můžu být neomezeně. Orly vezmu určitě. Já totiž pořádně nic jiného ani nemám. Zekoni opustili hnízdo, vintage švýcarská sekce je skoro komplet po hodinářích. Takže mám v hodinkovnici a vlastně i v srdci prázdno:(

Tak je tu někdo, kdo by se mohl urvat už o půl čtvrté?

Mitak: Neboj se, že bys nás nepoznal:)

Odesláno

1) Vít

2) Miták

3) Lu2cz

4) Bedjasson

5) T1000

6) Jiřina

7) Xpak

8) Bohus76

9) kamilb 50/50  ... podle toho jak to dopadne doma

10) ggrand

11) Marcus

12) Malda

13) Jeronimo

Těžké rozhodování, ale dávám přednost rodince, kterou jsem týden neviděl. Snad příště.

Odesláno

Ty jo.. Tady to jede!! Já jsem to úplně zazdil :( pro věřím a uvidíme.. :)

Roberte, pristup k tomu zodpovedne. Moc rád bych viděl ty anadigi Brejtle. Navíc si snad nenecháš ujít čokoládové koule.

Odesláno

;) pokud to pujde nejak zaonacit, tak prijdu co nejdriv to pujde, ale stejne driv v jak 17.00 to nevidim...

Jo a naživo znám jen Bohuše, takže půjdu tam, kde to bude tikat nejhlasitěji... ;)

Odesláno

Chlapi, tak kdo tam bude nejdřív a v kolik? Stíhá to někdo aspoň na čtyři?

Odesláno

Moc mě to mrzí, ale nakonec jsem Vás nestíhal. Zdržel jsem se ve Zlíně a pak ještě v Makru, domů jsem přijel ve 20 hod... Doufám, že příště mi to vyjde

Odesláno

Je po desáté hodině a zatím žádná reakce na včerejší sraz... Raděj se ani neptám, jek jste dopadli potom, co jsem Vás po sedmé opustil:)

Každopádně díky za super akci! Příště se utrhnu až do konce.

Odesláno

David na nás rozbalil Prima kufr a přiložil další troje Orlíky,to je velké lákadlo /alespoň pro mne/.Došel jsem domů po desáté,takže pohoda.Jinak fajn sraz.

Odesláno

Počkej, to jakože potom, co jsem odešel, se tam objevili další Davidovi Orlíci? Já jsem měl v ruce ty jeho nádherné originály a pak těch pár kousků z nové edice...

Odesláno

Už jsem myslel, že mi něco uteklo:) Ale každopádně díky Davidovi za prezentaci! Krásné hodinky, ale já si nemůžu pomoct. Originál Orlíci (a jejich limitka) jsou prostě nej.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...