Návštěvník Mitak Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 V kolik teda zítra ? v šest ? a koho mám hledat podle nejvýraznějšího ksichtu, když jsem na živo viděl jen Víta ? :-)
Vit Odesláno 5. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2015 V kolik teda zítra ? v šest ? a koho mám hledat podle nejvýraznějšího ksichtu, když jsem na živo viděl jen Víta ? :-) Většinou sedíme hned u vchodu, vpravo.Na stole se budou válet hodinky nebo krabičky od nich.
malda Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 No, já jsem to viděl tak do sedmi hodin bo mám o půl osmé v Brodě volejbal. Pokud se to ale zvrhne jako posledně (to jsem tam původně měl být taky jen do sedmi), tak tam můžu být neomezeně. Orly vezmu určitě. Já totiž pořádně nic jiného ani nemám. Zekoni opustili hnízdo, vintage švýcarská sekce je skoro komplet po hodinářích. Takže mám v hodinkovnici a vlastně i v srdci prázdno:( Tak je tu někdo, kdo by se mohl urvat už o půl čtvrté? Mitak: Neboj se, že bys nás nepoznal:)
T1000 Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Já přijdu nejspíš mezi 18-19 hod. Tentokrát dto dřív nedám.
bedja Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Ty jo.. Tady to jede!! Já jsem to úplně zazdil pro věřím a uvidíme..
Jeronimo Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 1) Vít 2) Miták 3) Lu2cz 4) Bedjasson 5) T1000 6) Jiřina 7) Xpak 8) Bohus76 9) kamilb 50/50 ... podle toho jak to dopadne doma 10) ggrand 11) Marcus 12) Malda 13) Jeronimo Těžké rozhodování, ale dávám přednost rodince, kterou jsem týden neviděl. Snad příště.
Vit Odesláno 5. března 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2015 Ty jo.. Tady to jede!! Já jsem to úplně zazdil pro věřím a uvidíme.. Roberte, pristup k tomu zodpovedne. Moc rád bych viděl ty anadigi Brejtle. Navíc si snad nenecháš ujít čokoládové koule.
Lu2cz Odesláno 5. března 2015 Nahlásit Odesláno 5. března 2015 pokud to pujde nejak zaonacit, tak prijdu co nejdriv to pujde, ale stejne driv v jak 17.00 to nevidim... Jo a naživo znám jen Bohuše, takže půjdu tam, kde to bude tikat nejhlasitěji...
malda Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Chlapi, tak kdo tam bude nejdřív a v kolik? Stíhá to někdo aspoň na čtyři?
ggrand Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Neříkám, že na 4, ale něco po 4 bych mohl
bedja Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 (upraveno) Ah jo kluci..zklamu..mám službu u děti užijte si to.. Upraveno 6. března 2015 uživatelem bedja
zarkow Odesláno 6. března 2015 Nahlásit Odesláno 6. března 2015 Moc mě to mrzí, ale nakonec jsem Vás nestíhal. Zdržel jsem se ve Zlíně a pak ještě v Makru, domů jsem přijel ve 20 hod... Doufám, že příště mi to vyjde
malda Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Je po desáté hodině a zatím žádná reakce na včerejší sraz... Raděj se ani neptám, jek jste dopadli potom, co jsem Vás po sedmé opustil:) Každopádně díky za super akci! Příště se utrhnu až do konce.
bohus76 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 David na nás rozbalil Prima kufr a přiložil další troje Orlíky,to je velké lákadlo /alespoň pro mne/.Došel jsem domů po desáté,takže pohoda.Jinak fajn sraz.
malda Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Počkej, to jakože potom, co jsem odešel, se tam objevili další Davidovi Orlíci? Já jsem měl v ruce ty jeho nádherné originály a pak těch pár kousků z nové edice...
bohus76 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Měl tam ty bílé co dělal pro ženu,ty originály a LE 50 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
financ Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Měl tam ty bílé co dělal pro ženu,ty originály a LE 50 :-) jsem nic nedělal, hodinky normálně vyrobili v EltonuA ještě tam byly Orlíky II.
bohus76 Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Myslel jsem nechal udělat,vím,že si je nedělal ty :-)
malda Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Už jsem myslel, že mi něco uteklo:) Ale každopádně díky Davidovi za prezentaci! Krásné hodinky, ale já si nemůžu pomoct. Originál Orlíci (a jejich limitka) jsou prostě nej.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se