verner35 Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Blok 12, Flip.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2017 Ještě že netančím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2017 No podle toho jak to čtu, tak to muselo být hezké představení..... A to mě to zastihlo na cestě do Prahy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Ještě, že jsem byl ten večer ?vozka?. Večer si sice nic nedáš, ale ty rána jsou k nezaplacení :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Co si tak pro změnu zajet do Hradiště?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Od 2/7 do 9/7 kdykoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Pivo a steak na Beef & Beer ? Jsem za, ale vůbec se neodvažuju navrhnout termín, protože v náslefující dva týdny bych možná mohl pondělí až čtvrtky a během prázdnin je to prakticky nemožné. Jediný pátek nebo víkend mi nezůstává volný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 16. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2017 Co takhle hned teď ve středu 21.6.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Ahoj. Ve středu se mi to nehodí, spíš v úterý 20.6. nebo za týden 27.6. V pátek 23. nemůžu vůbec, protože je v UH zkurwený fotbal a musím byt až do půlnoci v práci. Bude to asi dřina najít dobrý termín v červnu. Volný pátek u sebe vidím až někdy v červenci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Úterý 20.6. a 27.6. můžu taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Hm, termín bude asi prekérka. V týdnu nebudu vědět co první a v sobotu se žením pokud si to ještě nerozmyslím. Bych to viděl asi na některý víkend v červenci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 První týden v červenci mám dovolenou a budu ve Zlíně, ale ženit se kvůli tomu nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. června 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Rád se připojím, ještě nevím, co bude za plány a tak do toho nekecám a zareaguju, až se domluvíte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 17. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2017 Jsem pro,termín neřeším,buď to klapne ,nebo ne,ženit se nemusím,ale rodiče jinak nedají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Hoši všecko dobře dopadlo, ale sám musím řešit dovolenou. Takže bych to nechal až po této turbulentní době někdy na konec srpna, ale dojedeme, né, že né. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Zdar chlapci, jak to bude se setkanim v Hradišti??? Léto fuc a vánoce se blíží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Ať dá T1000 ňáký termín podle svých služeb :-) Pokud by to měl být pátek nebo sobota, tak NEMŮŽU:6.,7.,13.,21.,28. října4.,10.,11.,24.,25. listopadu8. prosince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Zdar borci ! Kvůli práci nemůžu v říjnu akorát 24. a 28. Nemám problém se stavit kdekoli v UH po jakékoli denní šichtě (po 19:00 hod.), na listopad bohužel ještě není plán... Taky bych rád pokecal a vzal něco pořádného na ruku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vítek75 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Já můžu kdykoliv po 19 hodině :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 6. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2017 (upraveno) Rozešlu zprávu. Upraveno 6. října 2017 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se