Dokusan Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 (upraveno) Tak si sem po dlouhé době něco odložím.Jak píši v nadpisu, snad se jedná o vrchol choroby a nemoc začne ustupovat. Aktuální sbírka je již značně rozsáhlá a zaslouží si radikální řez. Hodím sem pár fotek, dokud to mám po kupě a budu aktualizovat. Upraveno 29. května 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Pěkný, ale jak pozoruju na sobě, tak nemoc neustupuje .-)), jen je někdy dočasně utlumena, ale neustupuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Wardofile! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 kuncák7: Mám to podobně, v poslední době prakticky nenakupuju (zaplaťpánbu!), ale chodím sem furt, nedá mi to. A ty Limes jsou moc hezký/zajímavý, radši na ně už nekoukám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Colombo: Zrovna ty Limes padly za oběť redukci jako první a jsou k dispozici. Ostatní budou následovat. Jediné, co vím, že "nikdy" neprodam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quino Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Hledám Oceanus a nenacházím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Pěkná sbírka. Suby už nemáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 (upraveno) Hledám Oceanus, Suby a Moony Upraveno 29. května 2019 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Jedny chybějí,máš je na ruce..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Oceanus už nemám, Suby a Moony mám v origo boxes. Na Moony jsem ještě nesahl a Suby asi půjdou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Primky jsem nefotil a Amphibie taky ne (Nu Pogodi a 420tky) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Se nám ta sbírka rozrůstá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Dokusane, líbí se mi jak doširoka máš záběr. Nespokojíš se jen s Wardy, nebo jen s těmi lepšími značkami. Nevidím na tobě nějaké opovrhování konkrétní značkou. Vyzkoušel jsi tady toho tolik, že jako jeden z mála můžeš fundovaně debatovat skoro ve všech tématech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Ace84: fundovaně debatovat rozhodně nemůžu. Ač jsem již něco vyzkoušel, jsem taková nevyhranena rychlokvaška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Co by za to jiní debatéři dali.. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quino Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Můžu se zeptat, proč šel ten Oceanus tak brzy z domu? Pořád o nich přemýšlím, ale třeba mi něco uniká. Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Jen pro to, že toho mám moc. Jinak super hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Jen pro to, že toho mám moc. Jinak super hodinkyKolik toho vlastně celkem máš? Furt něco tahas jak z klobouku :-). Jsem zvědav, na jakém čísle, jako optimu se zastavís. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 CHW nehodnotim (teda par peknych kousku tam je ---- ano, mluvim smerem k moonphase), ale spodni rada svedci o vytribenem vkusu chronomagora:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 CHW nehodnotim (teda par peknych kousku tam je ---- ano, mluvim smerem k moonphase), ale spodni rada svedci o vytribenem vkusu chronomagora:))A mrchozrouti se slitaj :-). Ne že bych si též nevybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se