Dokusan Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Mám jen to, co jsem tady teď hodil. Vlastně, bondovky už od zítřka nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 To jsem rad, ze uz bondovky od zitrka nemas. Mel jsem SZ rozepsanou nekolikrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 No nakonec se mi je nepodařilo prodat, ale vyměnit, takže mě čeká nový přírůstek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 29. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2019 Colombo: Zrovna ty Limes padly za oběť redukci jako první a jsou k dispozici... Já vím, Bohumile, já vím. Však taky píšu, že na ně už radši nekoukám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. května 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Dnes jsem nechal Wardy odpočívat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Koukám že ten modrej pásek ještě pořád drží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 (upraveno) Dobře ti hodinkovnice praská ve švech, o některejch kouscích jsem vůbec nevěděl Btw když tak koukám na tu Wardí rodinku, říkám si, že nemá žádnej sjednocující prvek, že ta značka nemá vybudovanej "ksicht". Jasně, jsou tam různý modelový řady, ale stejně. Furt něco měněj, logo, cifry, ručky... škoda, jsou to dobrý hodinky, ale takhle si designovou identitu vytvoří jen těžko. Upraveno 30. května 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Na tohle shrnutí jsem se celkem dlouho těšil, zkus to pojmout více zpětně. Bude to asi na pár stránek, ale rád se podívám. Vždycky mám potom dobrý pocit, že na tom vlastně nejsem zase tak špatně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Moc pěkný kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Kdybys nebyl magor(tak bys tady nebyl), jako my, stacily by ti k zivotu SMP na litacku a B01 na paradu. To je podle me velice rozumna a vse obsahujici kombinace. Ale tleskam tvemu rozsahu, i kdyz by me zajimalo, jak casto vemes trebas ty Sinny nebo Limes na ruku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Tak po pátečním fotbálku na sportovních hrách, kdy mi po dvou minutách protihráč ukopl achilovku, budu mít několik týdnů na přemýšlení. K trezoru se nedostanu,druhá hodinkovnice zamčená v kanceláři. Na chvíli že mě bude OWG.Jinak jedna změna na mě čeká zítra. Bondovky fuč a zítra dorazí Sinn 144. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Ale tleskam tvemu rozsahu, i kdyz by me zajimalo, jak casto vemes trebas ty Sinny nebo Limes na ruku?Ty Sinny beru pravidelně k obleku, takže párkrát do měsíce. Jsou opravdu parádní. Limes už jsou v prodeji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Koukám že ten modrej pásek ještě pořád drží Jj, drží, nemůžu k nim najít nic zajimavějsiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Tak aspoň že na ruce zůstal nejoblíbenější kousek, ne?Drž sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2019 Cigaretu si neodpustím, i když skáču z patra po jedné noze. A ano, mé nejoblíbenější hodinky mám u sebe, jako jediné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Ntvl, to jsme dopadli... ;( invalidé středního věku! Já můžu aspoň chodit a v práci ukazovat palec, jak je všecko OK! Ať se to hojí!PS: příště to ale u sebe vidím spíš na zlomenej prostředník bude to o moc praktičtější! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 (upraveno) Díky Karle. Nejhorší je to neustálý polehavani a řízení firmy z postele.Ať i tobě léčba probíhá v pohodě. Navíc mám příliš času přemýšlet o hodinkách a nevím, k čemu to povede. Potřeboval bych aby už dorazily ty Bally Roadmaster Challenger 18, abych nevymyslel blbosti. Jinak jsem myslel, že první na odstřel budou ty Navitimery, ale nějak jsem si je zamiloval, takže asi půjdou z domu jiný hodinky. Upraveno 3. června 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 ...mi po dvou minutách protihráč ukopl achilovku, budu mít několik týdnů na přemýšlení...To fakt nechceš... Ať se to hojí a nestrádáš na duchu, když už teda na těle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. června 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Alespoň, že mám u sebe svý oblíbený hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Tak to je nepříjemné Martine. Přeji ať rekonvalescence probíhá co nejrychleji a bez dalších následků! Bronzáky jsou skvělé a ten řemen jim parádně pasuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se