Dokusan Odesláno 24. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Já jsem se starým logem prosvihl a s novým jsem čekal na nějakou slušnou slevu. Mám je s 60% slevou. Ombré mám jen s uplatnění 100libroveho kuponu. Máš foto těch svých? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Já je stihl ve výprodeji za půlku, když končilo staré logo, čekal jsem snad půl roku, za 500 liber , no nekup to.. . Měl jsem je v hlavě od té doby, co poprvé vyšly s pouzdrem 43 mm a dlouho jsem se modlil za 40 mm a nakonec se dočkal. Ten starý design Harrison a ručky jak jehle se mě vždy líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas1346 Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Zapomněl se tu fotku přihrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 (upraveno) Gratulace, jsou parádní. Hoď je do vlákna Jaké Wardy máte právě na ruce.Jinak já se rozhodl začít nosit svý skoro funglace Suby ND. Žijeme jen jednou Upraveno 30. září 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Byla by škoda je nenosit Martine. Jsou skvělý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 K tomuhle, sice s expama, se odhodlavam už skoro rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Já se k tomu odhodlaval od dubna. Zlomilo se to na chronosrazu v Olomouci a jsem tomu rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norrona Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 (upraveno) Gratulace, jsou parádní. Hoď je do vlákna Jaké Wardy máte právě na ruce.Jinak já se rozhodl začít nosit svý skoro funglace Suby ND. Žijeme jen jednou K tomuhle, sice s expama, se odhodlavam už skoro rok. Já se k tomu odhodlaval od dubna. Zlomilo se to na chronosrazu v Olomouci a jsem tomu rád. To si fakt kupujete hodinky které máte strach nosit ? Pokud tedy nejde primárně o investici do budoucna....tak je to jako koupit si krásné auto, které budu okukovat v garáži. Upraveno 30. září 2019 uživatelem Norrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Zrovna u Dokusana to asi nebude o strachu, spíš bych si tipnul, že je v jeden moment hrozně potřeboval, koupil a nakonec ho přešla chuť. Něco jako to měl s Moonama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 ...tak je to jako koupit si krásné auto, které budu okukovat v garáži.Nebo mít krásnou ženskou a nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Ombré víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Já se k tomu odhodlaval od dubna. Zlomilo se to na chronosrazu v Olomouci a jsem tomu rád. Líbí se mi, jak jsi s tím vylezl a jak nakonec zvítězil chronomagorskej pohled. Ono to u hodinek tohodle levelu není úplně jednoduchý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Tak posledních pár dní je to hodně různorodé. Redukce nutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Prodloužený víkend jsem strávil s C60 MkIII 40 mm a jsou to parádní univerzálky. Během týdne mě čeká jedna výměna, jsem zvědavý jak to dopadne a jak budu spokojený (Tudor za Tudor).Dlouho jsem zvažoval koupi jednoho modelu (na kterém zcela jistě v případě prodeje dost prodělám, ale...) a dnes ráno jsem jej objednal. Bude to Japonec a na baterku.Více až dorazí, ale mám takový pocit, že by se tímto modelem mohl uzavřít kruh.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Grand Seiko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Jsem zvědav, co bude za výměnu v Tudor vlnách? Pelagos za GMT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 (upraveno) ... Upraveno 29. října 2019 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Jsem zvědav, co bude za výměnu v Tudor vlnách? Pelagos za GMT?Ano Grand Seiko :-)Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Gratulace. Těším se na fotky, myslím, že vím o které jde, ale budu s Tebou držet napětí až do konce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2019 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se