Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Aj ta najdlhsia cesta zacina prvym krokom! - hovori cinske porekadlo. Navrh; co tak nejakym sposobom "zdanit" kseftarov, ktorí sem zavitaju vylucne za ucelom zisku!? (Neustale sa opakujuce mena v predajnom vlakne) Zavisla cinnost na ukor fora, kedysi profi. Chod fora zrejme nieco stoji. Atributy,podmienky a ost. - diskusia

Odesláno

co jsem tak slyšel u piva, tak čeští AD to tu vidí, navíc jim nekteří kolegové posílaj odkazy na místní inzeráty. A vůbec bych se nedivil, kdyby radši prodali hodinky někomu z ulice, než členovi chronomagu

Odesláno

Aj ta najdlhsia cesta zacina prvym krokom! - hovori cinske porekadlo. Navrh; co tak nejakym sposobom "zdanit" kseftarov, ktorí sem zavitaju vylucne za ucelom zisku!? (Neustale sa opakujuce mena v predajnom vlakne) Zavisla cinnost na ukor fora, kedysi profi. Chod fora zrejme nieco stoji. Atributy,podmienky a ost. - diskusia

Si myslím, že to má svoju logiku. Samozrejme je k tomu potrebná diskusia a nastaviť rozumné pravidlá, aby to mohlo fungovať v praxi.

Návštěvník dabelM
Odesláno

co jsem tak slyšel u piva, tak čeští AD to tu vidí, navíc jim nekteří kolegové posílaj odkazy na místní inzeráty. A vůbec bych se nedivil, kdyby radši prodali hodinky někomu z ulice, než členovi chronomagu

Bohužel také mám takový pocit  :furious:

Odesláno

A jak jako odliší anonymního člena chronomagu od anonymního člověka z ulice?

Stejně jako ty nebo kdokoli odlisis gentlemana fóra od kseftare.

Odesláno

Páni, tu už bolo tolko teórií, že komu prodají hodinky :). Raz musím nakupovať za rok minimálne za 100000 eur, potom to predajú iba obyčajným ludom z ulice, nesmiem byť členom chronomagu lebo to sleduji AD atď ......... je to celkom komédia :)

Odesláno

obvykle hned jak začne mluvit.

Směju se, ale je to krutá pravda  :D

Stejně jako ty nebo kdokoli odlisis gentlemana fóra od kseftare.

Ano, poslední dobou se to dost profiluje...hlavně v sekci Rolex.

Odesláno (upraveno)

Pokud to tady čtou tak to je super. Zítra prodám všechny hodinky, koupím, to na co jsem zapsanej a zajedu si pro ně na Vaclavak. Slibuji, že je nikdy neprodam, nechám si tam u vás v butiku něco vygravirovat, třeba jméno a datum narození syna, kterej je po mě zdědí. Pokud je to nutný, zruším i registraci zde.

Jo a karty si můžete nechat pět let, syn si je pak vyzvedne

Upraveno uživatelem Dokusan
Odesláno

Dobry, máte nějaký Daytony? Ne, mate GMT? Ne, máte Suby, ne? Máte něco na oceli? Ne, ale máme zlato, díky, zas tolik Rolex nechci.

Na to nemam penize, teda pokud zitra John Mayer nerekne ze jsou hot a vystreli nad retail, to teda pak penize mam.

Odesláno

Však ten bych zavřel hned, nechal bych jen stánek na letišti pro koupěchtivý asijský turisty.

A že jich je plná Praha.

Správně Tome - likvidní turista nemá co jezdit sockou, ale má si pro solidní hodinky přiletět/odletět letadlem. Při nákupu by samozřejmě neměl obtěžován tuzemským plebsem, ideální by bylo povolit vstup jen přes turniket z business salonku a s vybraným "třetizemským" pasem, cenovky pochopitelně v USD/EUR a ceny bez DPH, nějaká ta výjimka už se na to najde. Jo a měl by se ten butik jmenovat nějak nadnárodně - třeba TUZEX  :speak_cool:  

Ad "absolutně nedostupné" Batmany: Stačilo 10 minut a byly fuč, dokonce se slevičkou za rychlé jednání - aspoň oceňte že je kolega altruisticky střelil tady a ještě nechal novému majiteli "prostor pro vývar" ...rolexoví gentlemáni :smoke:

Odesláno

Já hledám poslední dobou za každým průšvihem číňana :-) Rolex nerozdýchává, že je druhý a dělá vše proto, aby se dostal před Omegu. Jak vypadají butiky v číně? Taky prázdný? Taky čekačky? Mám takový pocit, že nee....

Odesláno

Já hledám poslední dobou za každým průšvihem číňana :-) Rolex nerozdýchává, že je druhý a dělá vše proto, aby se dostal před Omegu. Jak vypadají butiky v číně? Taky prázdný? Taky čekačky? Mám takový pocit, že nee....

Pockej, ty si myslis ze v Cine pujdes do butiku a maji plne vitriny ocelovejch modelu ?

Odesláno

Pockej, ty si myslis ze v Cine pujdes do butiku a maji plne vitriny ocelovejch modelu ?

To až si přečte clocky, tak kupuje letenku a to budem pak koukat na prodejní sekci, konečně nebudou v ČR žádné pořadníky a bude všeho dost, možná i se slevou.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...