barackpalenka Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Aj ta najdlhsia cesta zacina prvym krokom! - hovori cinske porekadlo. Navrh; co tak nejakym sposobom "zdanit" kseftarov, ktorí sem zavitaju vylucne za ucelom zisku!? (Neustale sa opakujuce mena v predajnom vlakne) Zavisla cinnost na ukor fora, kedysi profi. Chod fora zrejme nieco stoji. Atributy,podmienky a ost. - diskusia
financ Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 co jsem tak slyšel u piva, tak čeští AD to tu vidí, navíc jim nekteří kolegové posílaj odkazy na místní inzeráty. A vůbec bych se nedivil, kdyby radši prodali hodinky někomu z ulice, než členovi chronomagu
Davis Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Aj ta najdlhsia cesta zacina prvym krokom! - hovori cinske porekadlo. Navrh; co tak nejakym sposobom "zdanit" kseftarov, ktorí sem zavitaju vylucne za ucelom zisku!? (Neustale sa opakujuce mena v predajnom vlakne) Zavisla cinnost na ukor fora, kedysi profi. Chod fora zrejme nieco stoji. Atributy,podmienky a ost. - diskusiaSi myslím, že to má svoju logiku. Samozrejme je k tomu potrebná diskusia a nastaviť rozumné pravidlá, aby to mohlo fungovať v praxi.
Návštěvník dabelM Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 co jsem tak slyšel u piva, tak čeští AD to tu vidí, navíc jim nekteří kolegové posílaj odkazy na místní inzeráty. A vůbec bych se nedivil, kdyby radši prodali hodinky někomu z ulice, než členovi chronomagu Bohužel také mám takový pocit
eklektik Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 A jak jako odliší anonymního člena chronomagu od anonymního člověka z ulice?
kuncák7 Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 A jak jako odliší anonymního člena chronomagu od anonymního člověka z ulice?Stejně jako ty nebo kdokoli odlisis gentlemana fóra od kseftare.
Davis Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Páni, tu už bolo tolko teórií, že komu prodají hodinky . Raz musím nakupovať za rok minimálne za 100000 eur, potom to predajú iba obyčajným ludom z ulice, nesmiem byť členom chronomagu lebo to sleduji AD atď ......... je to celkom komédia
Exiztence Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 obvykle hned jak začne mluvit.Dobrej muzete me zapsat na Pepsiny, pak novy Batmany a Hulky ? Jo a jeste Daytony s bilym cifrem.
baza Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 obvykle hned jak začne mluvit. Směju se, ale je to krutá pravda Stejně jako ty nebo kdokoli odlisis gentlemana fóra od kseftare.Ano, poslední dobou se to dost profiluje...hlavně v sekci Rolex.
Peta-Biker Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Dobrej muzete me zapsat na Pepsiny, pak novy Batmany a Hulky ? Jo a jeste Daytony s bilym cifrem.Hele, zapište mě na cokoliv v oceli, já to stejně nebudu nosit.
pepyczek Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Hele, zapište mě na cokoliv v oceli, já to stejně nebudu nosit.
Dokusan Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 (upraveno) Pokud to tady čtou tak to je super. Zítra prodám všechny hodinky, koupím, to na co jsem zapsanej a zajedu si pro ně na Vaclavak. Slibuji, že je nikdy neprodam, nechám si tam u vás v butiku něco vygravirovat, třeba jméno a datum narození syna, kterej je po mě zdědí. Pokud je to nutný, zruším i registraci zde.Jo a karty si můžete nechat pět let, syn si je pak vyzvedne Upraveno 15. ledna 2020 uživatelem Dokusan
Peta-Biker Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 (upraveno) Dobry, máte nějaký Daytony? Ne, mate GMT? Ne, máte Suby? Ne. Máte něco na oceli? Ne, ale máme zlato, díky, zas tolik Rolex nechci. Upraveno 15. ledna 2020 uživatelem Peta-Biker
Exiztence Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Směju se, ale je to krutá pravda Ano, poslední dobou se to dost profiluje...hlavně v sekci Rolex.To vis ten chronobundus je hrozna nemoc :S
Exiztence Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Dobry, máte nějaký Daytony? Ne, mate GMT? Ne, máte Suby, ne? Máte něco na oceli? Ne, ale máme zlato, díky, zas tolik Rolex nechci.Na to nemam penize, teda pokud zitra John Mayer nerekne ze jsou hot a vystreli nad retail, to teda pak penize mam.
Radek124 Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Však ten bych zavřel hned, nechal bych jen stánek na letišti pro koupěchtivý asijský turisty.A že jich je plná Praha. Správně Tome - likvidní turista nemá co jezdit sockou, ale má si pro solidní hodinky přiletět/odletět letadlem. Při nákupu by samozřejmě neměl obtěžován tuzemským plebsem, ideální by bylo povolit vstup jen přes turniket z business salonku a s vybraným "třetizemským" pasem, cenovky pochopitelně v USD/EUR a ceny bez DPH, nějaká ta výjimka už se na to najde. Jo a měl by se ten butik jmenovat nějak nadnárodně - třeba TUZEX Ad "absolutně nedostupné" Batmany: Stačilo 10 minut a byly fuč, dokonce se slevičkou za rychlé jednání - aspoň oceňte že je kolega altruisticky střelil tady a ještě nechal novému majiteli "prostor pro vývar" ...rolexoví gentlemáni
African Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Já hledám poslední dobou za každým průšvihem číňana :-) Rolex nerozdýchává, že je druhý a dělá vše proto, aby se dostal před Omegu. Jak vypadají butiky v číně? Taky prázdný? Taky čekačky? Mám takový pocit, že nee....
Exiztence Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Já hledám poslední dobou za každým průšvihem číňana :-) Rolex nerozdýchává, že je druhý a dělá vše proto, aby se dostal před Omegu. Jak vypadají butiky v číně? Taky prázdný? Taky čekačky? Mám takový pocit, že nee....Pockej, ty si myslis ze v Cine pujdes do butiku a maji plne vitriny ocelovejch modelu ?
Peta-Biker Odesláno 15. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2020 Pockej, ty si myslis ze v Cine pujdes do butiku a maji plne vitriny ocelovejch modelu ?To až si přečte clocky, tak kupuje letenku a to budem pak koukat na prodejní sekci, konečně nebudou v ČR žádné pořadníky a bude všeho dost, možná i se slevou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se