Ace84 Odesláno 6. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2020 První a jak se mi zdá, tak rozhodně ne poslední společný obchod. Vše v naprostém pořádku. Děkuji a těším se na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stas Odesláno 18. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2021 Skvela komunikace a bezproblemovy obchod. Moc dekuji a doporucuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Mohu jen doporučit. Správný nadšenec. Vše proběhlo extrémně rychle. Večer osloven, rozhodnut, zaplaceno, ráno předáno. Díky za obchod a pokec (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Znovu a zas super a dakujem. Pomohol s predajom a preto mu mozem byt len vdacny.Thumbs up.Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Tak přitáhnu další dřevo do lesa I v mém případě (na straně kupujícího) vše v naprostém pořádku. Za mě mohu rozhodně doporučit. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Řešili jsme zprostředkovaně obchod značné hodnoty a vše absolutně v pořádku. Komunikace TOP, jako vždy, vše co se řeklo, platilo do posledního slova a tak to mám rád. Takže již opakovaný obchod, byť v tomto případě pro třetí osobu, ale jako vždy ABSOLUTNÍ spokojenost, kdykoliv znovu a určitě doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Já to věděl. Další obchod v rychlém sledu. Vše ok. Díky a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2021 Opět naprostá spokojenost. Výborná komunikace, fajn pokec. Díky a rád doporučuji... M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 I za me doporuceni. Prodal mi me byvalky, ktere si trochu poputovali.Presna a rychla domluva, + ocenuji, ze nasel prilezitost, jak se potkat osobne a tak prohodit par slov s podobnym postizencem.Klaplo vse, tak jak se dohodlo. Proto dikySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 (upraveno) Napsal, ze by ode mne neco rad koupil. Hned druhej den prijel a koupil. Jeste mi vysvetlil ze od nej jedny hodinky nutne potrebuju a mel pravdu. Pokec taky fajn. Co vic chtit? Diky a doufam ze brzo zas. Upraveno 15. března 2021 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2006 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 Perfektní rychlý obchod, rovná přímá domluva jak má být a ještě jsme si hezky pokecali. Jedoznačně doporučuju a těšim se na příště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Parádní jednání a jak bylo domluveno tak se stalo. Díky za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Taky se připojím s výborným hodnocením. Cosi nehodinkovýho jsem sháněl, ozval se, vše obratem nafotil a nakonec ještě sám dovezl. Takže za mě super a ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 3. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2021 Perfektní domluva, fajn pokec, vše jak má být . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 30. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2021 Super domluva, bleskové odeslání. Stav hodinek naprosto perfektní jak bylo popsáno. Absolutní spokojenost. Děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2021 Musím Lukáše taky pochválit. Rychlý bezproblémový obchod, nevšední vstřícnost a taková ta jistota, že co se řekne, to taky platí. Superlative chronopartner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st8ball Odesláno 5. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2021 Děkuji a doporučuji! Hodinky přišly přesně podle popisu a domluvy. A navíc velmi rychle. Odesláno z mého POT-LX1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruda Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Lukáše jsem poznal dnes, když jsem od něj bral hodinky. Vše naprosto v pořádku, velice sympatické setkání a myslím, že to byl i "výživný" chrono pokec. Ještě jednou Lukáši moc děkuji, vážím si takových setkání! Aloha Patrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriku23 Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Obchod na jedničku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 Tohle byla bleskofka, výborná nabídka, komunikace, ochota, rychlost, prostě parádička. Lukáše vřele doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se