Micey Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Prijde mi to jak nejakej smuk typu Ingersoll.. rad bych se mylil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Ty subcifry (nebo něco jako průhledy?) takhle namačkaný u středu ciferníku nevěstí nic dobrého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oťas Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Já bych tedy poprosil o tu identifikaci u pana Forejta i Punčocháře...U pana Forejta jsem možná zahlédl Orlíky...ale tedy jistý si nejsem. Děkuji - moc mě to zajímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Orlik a IWC, uz to tu je asi pětkrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 hello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 hello Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oťas Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Tak to teď trošku víc pročítám a není to spíš Oris, než IWC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2020 Jan Punčochář má mj. a zde na fotkách IWC Pilot Chrono v poslední verzi 3777 v provedení Le Petit Prince.Svojí fotku s nim sem dávat nebudu, má na ní menší břicho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oťas Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Aha. Noja jen jak googlim, tak se mi nejak spojil sOris BigCrown Propilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Myšáček ňununu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jubilee-007 Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Ty dajdate co tahle mlaticka ma se mi ale libi vic! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Carlito Rolito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Alex Andersen (Vikings)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 (upraveno) To jsou FC Moonphase Manufacture? Edit: Koukal jsem, že i ta limitovaná verze pro Fratello nevypadá zle. Upraveno 3. března 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Vypadají podobně, ale evidentně to nejsou ony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 A jo, ty indexy... A nožky jsem to střelil od boku a blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2020 Nestřelils to blbě. FC je trefa. https://www.kristianhaagen.com/product-page/about-vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Ridiho Pateky. Má je dojebaný jak cikánský hračky..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Hodinky jsou na nošení, tak se je evidentně nosit nebojí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Pozná někdo tohle? Hodinky Přemka Forejta i Honzy Punčocháře většinou zvládnu identifikovat, ale co nosí Radek Kašpárek mi nějak uniká.. kasparek.png Vypadá to jako Breitling Chronoliner, ale ty se v bílé pandě nedělaly pokud se nepletu... Takže nějaká napodobenina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se