Dez123 Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 Jo, vypadá to na Tank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 (upraveno) Kytarista DJ Ashba a podle odrazu na skle asi platinové Daytony? Upraveno 16. května 2023 uživatelem exell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 Vypadá, jak hňup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 Proc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 8 hours ago, Hasňa said: Vypadá, jak hňup. A k věci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Proc? To nevím, samozřejmě. Nedostatek vkusu, sociální inteligence, trauma z dětství, neuspořádané sociální zázemí, psychické problémy? Kdo ví, ale je mi to celkem jedno. Třeba chtěl vypadat, jako blb. Pak všechna čest jeho snažení, dosáhl svého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Tyjo, Hasňo, ani jsem netušil, že budeš tak sebekritickej... Překvapuje mě, že těch důvodů, proč si myslíš, že vypadá jako hňup, máš tolik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 To nevím, samozřejmě. Nedostatek vkusu, sociální inteligence, trauma z dětství, neuspořádané sociální zázemí, psychické problémy? Kdo ví, ale je mi to celkem jedno. Třeba chtěl vypadat, jako blb. Pak všechna čest jeho snažení, dosáhl svého. To viděl někde v časopisu a protože nic jiného nevymyslí tak tak vypadá. Individualita jak noha.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Sem si teho krasavca musel vygooglit, tj VIP nula, slysel jsem o nem prvne a to si myslim, ze jsem pres muziku. No, na 50 vypada dobre, ale rocker ma brat drogy a ne nosit platinovy daytony s image sulina z Brava. Ale ja jsem starej model, jestli ma nekdo jeho plakat nad posteli, toz sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Ví někdo co má Milan Antoš ve studiu ČT sport při přenosech z MS? Inspirace Rolexy je zjevná, ale je to...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 (upraveno) @Naving bude to Certina DS Action Diver Upraveno 17. května 2023 uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Jasná Certina. Navíc titan. Ale vypadají pěkně, to nemohu říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 před 6 hodinami, Kluk jako buk napsal: Jasná Certina. Navíc titan. Ale vypadají pěkně, to nemohu říct. Barevnou inspiraci vidím v Omega 007 No time to die Za mě jsou všechny ty Divery hezký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Naving Odesláno 21. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2023 Zajímavé ale je, že když sedí u "elektronické tužky" (tj na levé straně studia), má hodinky na pravé ruce, aby určitě byly vidět. Zjevně instrukce od sponzorů zněly jasně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gooseman Odesláno 27. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2023 Aktuální z Aviatické pouti v Pardubicích. Frajer Felix Baumgartner tam řádí s Redbuláckých vrtulníkem. Sympaticky s platinou na ruce. Kdyby někdo nevěděl o koho se jedná - mrkněte na Wikipedii a na youtube videa se skokem. Stojí to za to. Mimochodem tehdy pod hlavní záštitou ZENITH. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
platinumteeth Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 Pozná někdo, co ma na zápěstí pan hrabě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 28. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2023 nosil Prim Pilot (mimo jiné) teď je ambasador ROBOT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 29. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2023 Dominik Stroukal u Standy a tipuji IWC Portugaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 3. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2023 Skoro to vypadá jako Hubloty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 před 22 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Skoro to vypadá jako Hubloty... Myslím, že už tady nějaká jeho fotka v minulosti proběhla a ano, byly to na 99% Hublot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se