T1000 Odesláno 7. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2012 To je skor Chronomat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 ...ba ba Chronomat Evolution Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 tož se omlouvám, za mystifikaci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2012 (upraveno) Co to má pan Kabaň?zdroj: idnes Upraveno 8. června 2012 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Já bych řekl,že pan Kabaň má Breitling Chronomat 40mm a podle plastického mezikruží na subciferníkách bych řekl že se jedná o model ca 2000-2004 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 V kvetnovym Formenu je fotka demona Erica Cantony a na ruce ma Jaeger LeCoultre Master Compressor Geographic.Good choice, ma vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Pozna nekdo co nosi brunejsky sultan Hassanal Bolkiah? Lepsi obrazky nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Já našel ještě tuto fotku: http://www.bt.com.bn...10-26/asem7.jpg Dá se hezky zvětšit, ale nevím, co to má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Týjo, mně ty hoďky připomínají Luminox navy seal II - teda hlavně podle té zvláštní lunety a fontu na vnitřní lunetě pod sklem. Ale asi se pletu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 9. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2012 Luminoxy sú u diktátorov so vzdelaním na angl. a us vojenských akadémiách populárne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 Neví někdo co měla Lisa v posledním díle The Simpsons? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2012 V poslední době tě nestíhám Ale všechno okolo taky, takže to nejspíš není tvoje chyba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2012 Pozná někdo, co to má na ruce hejtman Zimola? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2012 Suchos ma dneska krasna Monaca. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2012 Ten chlap mi je povědomej, a má Navitimery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mollaris Odesláno 11. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2012 Ten chlap mi je povědomej, a má Navitimery [Že by Kurt Russell .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2012 Neví někdo co měla Lisa v posledním díle The Simpsons? Patek Philippe Calatrava po dědovi Simpsonovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2012 Ten chlap mi je povědomej, a má Navitimery Jasně, to je Radius... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2012 Patek Philippe Calatrava po dědovi Simpsonovi. Jo, to bude ono. Já si říkal, že jsou mi povědomé. Grampa měl vkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se