Kid_A Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 krasny nozky a stezejky... peknej kousek...Bond nosí Speake Marin
instant Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Bond nosí Speake MarinPo rokoch poriadny VIP s poriadnymi hodinkami.. 1
Kid_A Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Po rokoch poriadny VIP s poriadnymi hodinkami..+1
Kid_A Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 (upraveno) http://www.cyclingnews.com/news/contador-crashed-twice-on-one-descent --- prej nepraskl pri padu. kazdopadne spesl tretra to pekne koupila Jde o to, jestli praskl při Contadorově pádu, respektive jestli prasklej rám byl důvod jeho pádu...Vypadá to, že ne, teorií je několik, to prasklý kolo je prej ze střechy týmovýho auta, sundal jim to někdo z Belkinu... to mně teda ale přijde dost nereálný... edit: Pebe byl ryhlejší, žeby ale projíždějící auto sundalo kolo z druhýho auta je fakt divný... navíc na nahradních kolech nevozí čísla, tady číslo je...celý je to nějaký podezřelý...včera jsem to viděl live, mechanici odháněli od havárky kameramany, to se teda dělá běžně, a asi by si toho všimli hned, že je kolo prdlý a bylo by to už v televizi a né až následně na netu Upraveno 15. července 2014 uživatelem Kid_A
organic Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 David Gandy a Tag Heuer Monaco: Foto: http://www.mydaily.co.uk/2011/09/09/david-gandy-photos/#!slide=aol_4428413Nevim kdo to je, ale cifr mu ladí k očím
Rodkopf Odesláno 15. července 2014 Nahlásit Odesláno 15. července 2014 Matt Bomer, např. celkem pozitivně hodnocený seriál White Collar - ve službách FBI a IWC.Po Barneym Stinsonovi ( Neil Patrik Harris )je další gay, který hraje lamače dívčích srdcí. ( Ne, že by na tom záleželo, jen to hrál tak přesvědčivě, že jsem mu to věřil ).
Lou Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Bond nosí Speake Marin Proboha, to je krása, ty hodinky! Existuje nějakej odhad ceny? Na ch24 jsem je nenašel. Ale když je má na ruce Pierce, bude to asi hodně...
Karussell Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 (upraveno) 16300 USD, není to taková palba, viz http://exquisitetimepieces.com/pc/PSMRESILIENCESSWHITE42/SpeakeMarinResilience/Peter+Speake-Marin+Resilience+Stainless+Steel+42mm+White+Enamel Ale jsou moc krásný a Bond už vypadá hodně staře...na druhou stranu, kdybych v 61 vypadal takhle a nosil takový kukačky, tak bych si nestěžoval. Upraveno 16. července 2014 uživatelem Karussell
Karussell Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Nejde o VIP, nicméně co má na ruce Michal Barinka? Zenith Defy Classic Aero? A tchán a jeho UN: Zdroje http://www.hcsparta.cz a http://www.tyden.cz
instant Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Ad: Bondove sediny ...kokoti, chlap vyzera stale perfektne az jedneho dna proste umre. Citate prihriate casopisy a blbnete z toho: lepite sem fotomodelov, gumball bukvice a podobny komparz bulvaru. Sa omluvam utlocitnym pravdolaskarom a freestalistom (nech uz je to cokolvek). 3
Hasňa Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Jsem sice pravdoláskař, ale máš naprostou pravdu, vypadá skvěle a stárne s grácií.
Kristian.nov Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Odesláno 16. července 2014 Ad: Bondove sediny ...kokoti, chlap vyzera stale perfektne az jedneho dna proste umre. Citate prihriate casopisy a blbnete z toho: lepite sem fotomodelov, gumball bukvice a podobny komparz bulvaru. Sa omluvam utlocitnym pravdolaskarom a freestalistom (nech uz je to cokolvek). Mluvíš mi z duše...
Irma Bunt Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Nová posila Realu Madrid Toni Kroos a trenér Carlo Ancelotti.Co jim však ukazuje čas, to nevím.
Krakonosh Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 instant: gumball bukvice mě totálně odbouraly ...
honzyk Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Nevím jak moc splňují definici VIP ale zkusím to, Giuseppe Volta, Sandro Munari a ?
Locque Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 (upraveno) U Volty se mi to na žádnej zázrak nejeví. Ale tam je spíš zásadní obsah garáže než winderu. Poslední budou day/date Speedy... Edit: za mě VVIP Upraveno 17. července 2014 uživatelem Locque
Chorche Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Marcel Gecov - fotbalista Slavie, který se kromě fotbalu živí i realizacemi interiérů, nosí modré bondovky, tedy dnes je měl, třeba toho má více.
kuncák7 Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Odesláno 17. července 2014 Marcel Gecov - fotbalista Slavie, který se kromě fotbalu živí i realizacemi interiérů, nosí modré bondovky, tedy dnes je měl, třeba toho má více.Má toho víc- dvoje Béčka a i IWC jsem u něj onehdá viděl ( nepočítám nějaké Fossilky, které měl při jednání u nás na úřadě ).
Ondras_CZ Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 Jestli má i ty realizace, tak pak nemá fotbal z jeho strany vypadat, tak jak vypadá :/
Karussell Odesláno 18. července 2014 Nahlásit Odesláno 18. července 2014 U Volty se mi to na žádnej zázrak nejeví. Ale tam je spíš zásadní obsah garáže než winderu. Poslední budou day/date Speedy... Edit: za mě VVIP Tak tak, ta garáž nemá chybu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se