Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

http://www.cyclingnews.com/news/contador-crashed-twice-on-one-descent --- prej nepraskl pri padu. kazdopadne spesl tretra to pekne koupila

Jde o to, jestli praskl při Contadorově pádu, respektive jestli prasklej rám byl důvod jeho pádu...Vypadá to, že ne, teorií je několik, to prasklý kolo je prej ze střechy týmovýho auta, sundal jim to někdo z Belkinu... to mně teda ale přijde dost nereálný... 

edit: Pebe byl ryhlejší, žeby ale projíždějící auto sundalo kolo z druhýho auta je fakt divný... navíc na nahradních kolech nevozí čísla, tady číslo je...celý je to nějaký podezřelý...včera jsem to viděl live, mechanici odháněli od havárky kameramany, to se teda dělá běžně, a asi by si toho všimli hned, že je kolo prdlý a bylo by to už v televizi a né až následně na netu

post-248-0-36269900-1405456332_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Matt Bomer, např. celkem pozitivně hodnocený seriál White Collar - ve službách FBI a IWC.

Po Barneym Stinsonovi ( Neil Patrik Harris )je další gay, který hraje lamače dívčích srdcí. :) ( Ne, že by na tom záleželo, jen to hrál tak přesvědčivě, že jsem mu to věřil ). 

HARG1320.jpg

Odesláno

Bond nosí Speake Marin

Proboha, to je krása, ty hodinky!

Existuje nějakej odhad ceny? Na ch24 jsem je nenašel. Ale když je má na ruce Pierce, bude to asi hodně...

Odesláno (upraveno)

16300 USD, není to taková palba, viz http://exquisitetimepieces.com/pc/PSMRESILIENCESSWHITE42/SpeakeMarinResilience/Peter+Speake-Marin+Resilience+Stainless+Steel+42mm+White+Enamel

Ale jsou moc krásný a Bond už vypadá hodně staře...na druhou stranu, kdybych v 61 vypadal takhle a nosil takový kukačky, tak bych si nestěžoval.

Upraveno uživatelem Karussell
Odesláno

Ad: Bondove sediny

...kokoti, chlap vyzera stale perfektne az jedneho dna proste umre.

Citate prihriate casopisy a blbnete z toho: lepite sem fotomodelov, gumball bukvice a podobny komparz bulvaru. Sa omluvam utlocitnym pravdolaskarom a freestalistom (nech uz je to cokolvek).

• Dát hlas 3
Odesláno

Ad: Bondove sediny

...kokoti, chlap vyzera stale perfektne az jedneho dna proste umre.

Citate prihriate casopisy a blbnete z toho: lepite sem fotomodelov, gumball bukvice a podobny komparz bulvaru. Sa omluvam utlocitnym pravdolaskarom a freestalistom (nech uz je to cokolvek).

Mluvíš mi z duše...

Odesláno (upraveno)

U Volty se mi to na žádnej zázrak nejeví. Ale tam je spíš zásadní obsah garáže než winderu. Poslední budou day/date Speedy...

Edit: za mě VVIP :)

Upraveno uživatelem Locque
Odesláno

Marcel Gecov - fotbalista Slavie, který se kromě fotbalu živí i realizacemi interiérů, nosí modré bondovky, tedy dnes je měl, třeba toho má více.

Odesláno

Marcel Gecov - fotbalista Slavie, který se kromě fotbalu živí i realizacemi interiérů, nosí modré bondovky, tedy dnes je měl, třeba toho má více.

Má toho víc- dvoje Béčka a i IWC jsem u něj onehdá viděl ( nepočítám nějaké Fossilky, které měl při jednání u nás na úřadě ).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...