martinek27 Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Copa to je za bukanyry? Všichni golfisti a patří mezi ambasadory AP Golf http://www.audemarspiguet.com/en/explore/golf
warann Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Hele a co to ma ten rudej kokot na ruce? Na mobilu vidim kulovy. Diky.
tano Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 (upraveno) Hele a co to ma ten rudej kokot na ruce? Na mobilu vidim kulovy. Diky.To same, jak ten modrej, ale nepoznam to.Omyl, myslel jsem jineho:). Upraveno 7. prosince 2015 uživatelem tano
Kid_A Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 Mila Randsdorf...vypada to skoro jako nejakej sporttester...mebo timexy....
wizard-ov Odesláno 7. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2015 ;-) já jsem myslel že myslíš toho golfistu vpravo...
Kristian.nov Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 (upraveno) Protože stále ujíždim na Rolex GMT Master a furt na netu čmucham co nejvíc informací z jejich historie a podobně, tak jsem mimo jiné zapátral po hercích, kteří je měly na ruce ať už v nějakém filmu, či je nosí v civilu.Bral jsem jen ty známější tváře a i tak se jich sešla slušná kopa! :-) kdyby byly potřeba jména herců, jsou přímo v názvu obrázku... Peter Sellers měl ovšem nejlepší:-) Upraveno 8. prosince 2015 uživatelem Kristian.nov
bandicoot Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Trochu se tu zamotali herci a role, ale musím sem dát...Street Kings, skvělý film, výborný Reeves a Pepsiny...
Kristian.nov Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Jooo na Reevese jsem zapomněl! A přitom o něm moc dobře vím... No jsou to prostě takový tuctovky, v Hollywoodu je má každej druhej:-D Líbí se mi ale, jak jdou napříč generacemi a zároveň napříč charaktery... Jen nějaký děvče chybí...
African Odesláno 8. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 (upraveno) To Kristian.nov: Hezky pěkně, to mě baví :-) Upraveno 8. prosince 2015 uživatelem African
Kluk jako buk Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Horník na iDnesu a full gold Daytony s diamantama. Skromnej chlapík. (Omlouvám se, že se mi nechce vkládat fotku, ale až tak důležitá osoba to není a ne každej by ho asi po ránu chtěl vidět. )
Moty Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 (upraveno) Tak jsme paní s GMT našel, sice to není vyloženě star, ale hrala v Bondovce Goldfinger(Shirley Eaton) P.u.s.s.y. is Goldfinger's personal pilot, and of course since she is a Pilot she wears a Rolex GMT Master with the Pepsi Bezel. Rolex GMT Model Reference 6542 to be exact. zdroj: http://rolexblog.blogspot.cz/2008/06/pussy-galore-rolex.html Upraveno 9. prosince 2015 uživatelem Moty
Tondaa73 Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Sympatak, ten Hornik..Tendle Horník nejni vod vás z Hlubiny bo Bezruča...
Ruiz.aw Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Horník na iDnesu a full gold Daytony s diamantama. Skromnej chlapík. (Omlouvám se, že se mi nechce vkládat fotku, ale až tak důležitá osoba to není a ne každej by ho asi po ránu chtěl vidět. ) Tak to naše kaprliga dostává novou posilu ..... Valenta, Berbr, Damková, Pelta, Starka .... ach jo.
CEGY Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Tendle Horník nejni vod vás z Hlubiny bo Bezruča... Ne ne, takový kkt od nás být nemůže.
Ruiz.aw Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Ne ne, takový kkt od nás být nemůže. Je z Prahy, bohužel.
CEGY Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Je z Prahy, bohužel.Já myslel, že je z Brna
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se