Bells Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 No nejlevnější nejsou, ale mají něco do sebe, mě se některé modely líbí opravdu hodně. Působí na mě i takovou pěknou aurou, neumím to pořádně vysvětlit, prostě něco originálního, co nebude mít každý druhý, za mě vážně super.
bandicoot Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 (upraveno) To mě překvapuje, že neznáte... Od doby, co jsme tu byli okouzleni záchranářskými SIF NART, se značně rozšířila nabídka. Nemít modrý SIF NART 1948 bílou datumku, byly by to nejlepší hodinky na světě. No a sopka s tim ciferníkem je kapitola sama pro sebe... Žeru ty jejich úvodní fotky... https://www.jswatch.com/collection/ Upraveno 23. ledna 2018 uživatelem bandicoot
pebe Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 (upraveno) To mě překvapuje, že neznáte...Od doby, co jsme tu byli okouzleni záchranářskými SIF NART, se značně rozšířila nabídka.Nemít modrý SIF NART 1948 bílou datumku, byly by to nejlepší hodinky na světě.No a sopka s tim ciferníkem je kapitola sama pro sebe... Žeru ty jejich úvodní fotky...https://www.jswatch.com/collection/ tuším tam dávají ETU, tak vyměnit za černý by nebyl až takový problém. Navíc ty s černým cifrem mají i černý věnec, tak bych se nedivil, kdyby ho tam sami byli ochotní dát. Ale kdyby to bylo bez datumu úplně, tak jsou skvělý edit:koukám že na fotce s meshem jsou s černým věncem jsem si zkusil dát pryč datum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. ledna 2018 uživatelem pebe
Bells Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 To mě překvapuje, že neznáte...Od doby, co jsme tu byli okouzleni záchranářskými SIF NART, se značně rozšířila nabídka.Nemít modrý SIF NART 1948 bílou datumku, byly by to nejlepší hodinky na světě.No a sopka s tim ciferníkem je kapitola sama pro sebe... Žeru ty jejich úvodní fotky...https://www.jswatch.com/collection/ Klasické NART jsou podle mě The Best, na 1948 už mi chybí všechny číslice, které jsou zrovna u JS super, protože mají krásný font, tedy čím víc, tím líp. Stejně tak se mi líbí i font loga a zbytku, skvělé, fakt skvělé hodinky.Sopečné už jsou taková třešinka, ale zároveň je to už i trošku moc, na denní nošení si je moc představit neumím. PS: Když tak vidím vizualizaci Pebeho bez datumky, tak to má něco do sebe, určitě jsou tak ty 1948 zase o fous lepší.
AndyAaron Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Ja to tedy taky neznal, ale ty bez datumky jsou super
Kid_A Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2018 Tohle je krasna islandska prace. Na foru asi jen jedny, v prodejich venku a na chrono24 taky imo moc nechodej,a kdyz tak za dardu.
lobak Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Dnes ve vesmírných denících na stanici Mir. Nevypadá to na klasiku jako moony. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
michalval Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 (upraveno) Pro mě jakožto Husákovo dítě, tedy rozhodně VIP :-) Jason Priestley aka Brandon Walsh ze seriálu Beverly Hills 90210. Na ruce odhaduju Sea Dweller (Deep Sea?) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ian Ziering aka Steve Sanders. Řekl bych Panerai (Radiomir?) nebo je tam ucho? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. ledna 2018 uživatelem michalval
Nestler Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Ja byl vic na Kelly a Valerii, ale proc ne:-)
JohnDoe Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Nema Brandon ten tah zbytecne moc natesno?:-) Pro mě jakožto Husákovo dítě, tedy rozhodně VIP :-) Jason Priestley aka Brandon Walsh ze seriálu Beverly Hills 90210. Na ruce odhaduju Sea Dweller (Deep Sea?)
vegalogic Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Bill Gates hodinky obvykle nenosi, naposledy bol videny s digitalkami Casio za 20 USD. Jeho konkurent z branze Steve Jobs tiez neholdoval hodinkam, v mladosti nosil Seika za cca 100 USD. Donald Trump ako spravny narcis nosieva obvykle hodinky vlastnej znacky Trump (), jednalo sa o low-cost znacku, maloktory model bol drahsi ako 500 USD (uz sa nevyrabaju).
michalval Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Ja byl vic na Kelly a Valerii, ale proc ne:-) To já tedy taky, ale takovej Steve vypadá na 53 let skvěle. Zato z Tori Spelling se stalo úplný strašidlo. Nema Brandon ten tah zbytecne moc natesno?:-) Jj trošku mu to na tom lovečáku plandá
nickolas Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Brandon dostal v jednom dile k narozkam hodinky. Kdo to dohleda a identifikuje dostane...tradaaa, tri bludistaky
Nestler Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 To michalval: Souhlas. Ja bych dokonce rekl, ze Steve vypada lip nez za mlada. Tori no comment.
Fade Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 To já tedy taky, ale takovej Steve vypadá na 53 let skvěle. Zato z Tori Spelling se stalo úplný strašidlo. Pravda. Ta momentálně vypadá jak Mickey Rourke.
Kid_A Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 (upraveno) Na Micka mi nesahejte...ten jede vlastni ligu s Keithem Richardsem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. ledna 2018 uživatelem Kid_A
michalval Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 Na Micka mi nesahejte...ten jede vlastni ligu s Keithem Richardsem...No ty kokso, takhle se zřídit a ještě za prachy. A takovej to byl frajer.
pebe Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 a ten psík a kabelka, to by nenosila ani moje přítelkyně
Kid_A Odesláno 25. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2018 (upraveno) Borci, my ale vime prd, co je ted ve velkym svete trendy! Upraveno 25. ledna 2018 uživatelem Kid_A
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se