Viktor Odesláno 1. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2006 Kamil napsal: Ty máš teda ošklivě chlupatou ruku (nějaký jiný jméno tam umí dát každý...) Kamile, to fotil asi někdo v zoo, to fakt není moje ruka :-p
Jerrys Odesláno 11. února 2006 Nahlásit Odesláno 11. února 2006 Tak jsem si přečetl, že u hodinek Orient nelze nařídit vteřiny, protože nejde zastavit vteřinová ručička. Takže mám pro vás zlepšovák. Pokud chcete vteřinovku zastavit, lehce naznačte jakobyste chtěli posunout minutovou ručičku zpět a vteřinovka se zastaví. Chce to citovku, abyste nepohnuli minutovou ručičkou. Takto držím na svých nových Orientech při TV novinách a pustím přesně podle TV hodin. Chjo, až se naučím vkládat obrázky, tak vám ty hodinky ukážu.
Jerrys Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Odesláno 6. března 2006 Tak jsem si pořídil tyto hodinky, překvapuje mne, jak jsou výborně zpracovaný, nenašel jsem na pouzdru ani na tahu chybičky. Budu je le muset nechat seřídit. Jdou o 23 sekund napřed za 24h, ale přesně každý den stejně. Snad se mi povede obrázek
Jerrys Odesláno 6. března 2006 Nahlásit Odesláno 6. března 2006 Vím že Orient není pro hodináře nic extrovního, nejdou natáhnout ručně, vteřinovka nestojí při vytažení korunky, ale za 4.200,-Kč s daní mám slušný automaty do vody. Pánové dotaz : chtěl bych vidět jejich kalibr, nebylo by někde foto nebo odkaz ?
Roman Šula Odesláno 23. března 2006 Nahlásit Odesláno 23. března 2006 Co se týče hodinek Orient, mám je asi pět let, byly to taky moje první automaty, jen ne z bazaru, ale koupené v obchodě jako nové. Ke kristovkám. V zásadě jsem s nimi spokojen, nabízím je ale k prodeji v jiném vláknu tady, protože jsem si koupil nové hodinky z několika důvodů. Co se přesnosti týče, tak v mém případě jak kdy. Někdy 5 s/den, jindy 20 s/den, což na relativně levné automaty zase není až tak zlé. Vypozoroval jsem menší odchylku při celodenním i nočním nošení.
Yzee Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Já mám chronograf Orient CTD09003D (stopky, budík, datum, ocelové, safírové sklo, vodotěsné 100m) za 5000,-. Jsem s nimi velmi spokojen. Je tam myslím strojek Seiko. Zpožďují se mi cca 15 sekund od jednoho posunu času letní/zimní do druhého (cca půl rokj).
Karlos Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Já chtěl velké a levné hodinky, o které bych se nemusel bát a mohl s nimi bez obav do vody. Tak jsem koupil přesně tyto: http://www.pmwf.com/Watches/WATCHSALES04/O...e2EU03002DW.htm Při aktivním nošení jdou +5s/den a to je myslím pohoda, jsou vodotěsné do 100m, takže se o ně nebojím. Mám je už dva roky a naprosto bez problémů.
Roman Šula Odesláno 11. května 2006 Nahlásit Odesláno 11. května 2006 Yzee: Mám teď úplně ty samé, je tam strojek 7T62. Zatím jdou podle GPS po dvou týdnech o necelou sekundu na před, uvidím později.
Lapis Odesláno 9. července 2006 Nahlásit Odesláno 9. července 2006 Viktor napsal: Mně by se docela líbily "Yellow Beast" http://www.pmwf.com/Watches/T10PMW%20List/...tBeastT20TN.jpg ale to jejich logo je pro mě nějak nestravitelný http://i18.photobucket.com/albums/b134/Vik.../orientlogo.jpg je to jako na krabičkách s cigaretama http://i18.photobucket.com/albums/b134/Vik...pmorrislogo.jpg Souhlas s Viktorem, to logo je "minimálně" nepěkné, ještě že ho u pár modelů vynechají, viz foto. Mno i ten název Orient by mohl být úplně jiný, a pak by tu byli zcela nové hodinky, za pěkné peníze a ničím "nekažené".
X-Bob Odesláno 10. července 2006 Nahlásit Odesláno 10. července 2006 jenže toto malé logo je u těchto dámských hodinek proto jednoduché, protože by se velké nevešlo.....
Lapis Odesláno 10. července 2006 Nahlásit Odesláno 10. července 2006 X-Bob napsal: jenže toto malé logo je u těchto dámských hodinek proto jednoduché, protože by se velké nevešlo..... Tak tady je pánská varianta. Sami ví, kde by logo bylo rušivým elementem. Ale dalo by se najít víc případů, kde by ono pověstné logo nemuselo být, což je názor určitého počtu lidí, ke kterému se přikláním. Jiní, vidí věci jinak atd., atd, atd.
jeanda Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Odesláno 20. října 2010 Mně dělají Seika 7S26 v průměru -6 s za den.
Dřevák Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 V 20. 10. 2010 v 16:29, 'jeanda' napsal: Mně dělají Seika 7S26 v průměru -6 s za den. supr, mě dělají třičtvrtě roku starý orienty standartně - 20 sec za 24 hod. A nijak mě to netlačí, kdybych je otevřel a chtěl seřídit, asi by to šlo. No a co. Svářím nima, plavu s nima, štípu s nima dříví a furt jdou, dělám chybu? A proč kvůli tomu otvírat čtyři roky starý vlákno?? 1
slaytenic Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Jsem začátečník a chci si pořídit první automaty. Vybral jsem si Orient Power Reserve. Myslíte, že je to chyba? Nejsem náročný uživatel ani žádný hodinkový expert, takže chci hodinky, které se mně líbí a jsou vhodné pro běžné používání. Každý má vkus jiný, mně to logo nevadí a ta přesnost mě taky moc netlačí. Nebude to teda krok vedle?
vraby Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 S Orientkama chybu neuděláš.Měl jsem krásně modré Orient Mako CEM-7500 a vše v pohodě,jen ten kovový tah byl trochu horší než třeba co dělá Seiko.
motylek.e Odesláno 9. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2010 Také mám orienty a jsou to opravdu držáky.Občas s nimi někde bouchnu,občas spadnou a pořád v pohodě jdou .Rozhodně je za sebe doporučuji.
Kostra Odesláno 21. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2010 Mám modrá maka, jako startovní automatické hodinky jsou úžasné a mohu jen a jen doporučit
Vlado Odesláno 20. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2010 Tak dnes mi dorazili orient cem 75001B... big mako 2... pekne jednoduche hodinky...a poctivy kus zeleza. z tahu som vybral 3 dieliky a ked si ich date do ruky citite peknu vahu... :-) dielenske spracovanie super..presnost uvidime..
Vlado Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 tak po dvoch dnoch nosenia tu mame prve info o presnosti...za 24 hodin robia cca 3 sekundy...uvidime ako sa este ustalia...
Jiribartl Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Necelý rok vlastním automaty - viz obrázek k maximální spokojenosti. Oboustranný safír, svítící ručky, šroubovací korunky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se