Xenomorfus Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 ..nez mi prinesou pecenou kachnicku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 11. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Tak jsem ani moc netusil, ze mam skoro za barakem celkem fajn pivovarek. No a z jejich sortimentu je tenhle kousek pro me jasna volba. Nicmene maji toho fakt dost a chutna mi vse vyjma stoutu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Jak na NEIPA-y celkem nadávám, tahle je kouzlus mňamózus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Jak na NEIPA-y celkem nadávám, tahle je kouzlus mňamózus. Tyhle citizeny na tobe vidim az do duchodu, jako na serioznim prosedivelem opalenem panovi co hlida vnoucata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Mistrův Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2019 Důchodovky jsou zatím SBGV007. Tohle má ale cermet lunetu a Duratect alfa všechno ostatní. Takže pískoviště při troše štěstí nemá nárok:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2019 Obědové pivko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Poslední čepovaný japonský na Hanedě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 (upraveno) Lobkowicz Premium 12° Upraveno 18. listopadu 2019 uživatelem bubuking Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(eco)Driver Odesláno 22. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Řezaná Plzeň s černým Kozlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Nedělní vycházka Kutná Hora - Malesov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Uz je ve me previt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Čoveče tobě ten Kozel nějak šmakuje. Není za tím trocha geografického vzdoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Čoveče tobě ten Kozel nějak šmakuje. Není za tím trocha geografického vzdoru? Ne, byl v akci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Stejně si myslím, že je to trochu statement Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Pijte poličské pivo denně, i v noci. Při malých dávkách posílíte svého ducha, při větších uchováte alespoň své zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Už jsem doma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2019 Poprvé v nové hospodě u nás na návsi. Převálcoval jsem chronokolegu 3:1.(Na piva jsem ale prohrál.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Kolumbijská IPA, byla super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se