Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 31. 1. 2022 v 12:46, Harwey napsal:

oki, jasne... no hardcopy vychadza na nejakych 70EUR aj s postovnym

Díky za info. Už jsem objednal na lulu.com - platil jsem s daní 79,- EUR. Tak za 2 týdny se snad můžu těšit.

• po měsících...
  • Po roku...
Odesláno (upraveno)

300T jsem také zkoušel, ale na moji ruku už jsou moc nafouklé, plus dýnko bylo více vystouplé a neseděly mi tedy tak dobře na ruce. Asi se s nadšením pustím do fáze zkoumání historie a trilematu výběru barvy. Oranžová tam být musí, takže Caribbean vs. Searambler vs. Professional. Černé hodinky už mám, takže Sharkhunter jde ze hry automaticky (ačkoliv se mi také velmi líbí). O zábavu mám postaráno :)

Upraveno uživatelem exell
  • Po roku...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Carbonove Doxy vypadaji suprove. Me by se libily treba tyhle Carribean. Ale cenovka 110k uz me dost odrazuje a to jsem fanousek znacky. Popravde i "obyc" Sub 300 za 70k uz je v mych ocich hodne. 

Screenshot_20251019_083020_Chrome.jpg

• po měsíci...
Odesláno

V rámci Dubai Watch week Doxa představila limitku o pouhých 11 ks exkluzivně pro jejich dealera na Blízkém východě - Doxa SUB 300 Beta Ceramic ‘Dubai Watch Week 2025’ edition. Ta se pyšní krásnou cherry red barvou v kombinaci s keramikou a spojuje charakteristickou DNA potápěčských hodinek Doxa s nezaměnitelným městským nádechem.

https://eu.doxawatches.com/blogs/doxa-b-log/ceramic-cherry-red-and-limited-to-11-as-doxa-makes-a-statement-at-dubai-watch-week

sub-300-beta-dww-2025-advertising-1-1200x630.jpg

sub-300-beta-dww-2025-advertising-4-_x4000.jpg

sub-300-beta-dww-2025-advertising-3-_x4000.jpg

• Like 1
Odesláno

SUBy mám moc rád. Tohle je za mě děs, nečitelná luneta a barva se k nim totálně nehodí, prostě hodinky bez koulí. Naštěstí jen 11 kusů.

• Like 1
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...