geometr Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Myslíš politický dinosaury.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Podle mě těch Kubricku angažovali hned několik, tohle by jeden nestíhal. Letná, Národní, Václavák... tvl kde všechny ty zrcadla berou? Takhle Sorose zruinujou... Pro tyhle případy je tady Kalousek. Pak už to jde jako po másle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 A prachy? Prachy jste dostaly? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 To petikilo uz jsem prochlastal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Pětikilo? Škrti. Já nakonec nešel, protože dementovali to občerstvení zdarma, že prej fake news. Ale jinak Mirdovi držím palce, je dobře, že tam byla videt jeho svěží neokoukaná tvář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Prochy, seš blbej. Já nesl dva transparenty, takže to bylo za litr. Vím, není to košer, ale co má chudý žid taky dělat. Že. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Tak jsme vám to nandali čehůni.Že já jsem tam nejel, na ten fotbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 A to jsem nehrál, to by byl teprve mazec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Tak z posledního místa a jeste gólem z ofsajdu. Ste si pomohli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Prochy, seš blbej. Já nesl dva transparenty, takže to bylo za litr. Vím, není to košer, ale co má chudý žid taky dělat. Že.CHUDÝ žid by jich nesl šest! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 A to jsem nehrál, to by byl teprve mazec.To bylo zaplacený, složili se na to ti, co nesměli na stadion. Střelil jim to Kalda a z těch peněz pak dostal Bert svůj podíl za ty své dva transparenty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Si naši asi vsadili, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 No někdy to tak vypadalo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 17. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 byli jenom trochu nervozní z nových dresíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 18. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 Ty vole. Clovek vas tu necha chvilku bez dozoru a z flejm vlakna se stava vlakno politickych sracek a fotbalovych uplakanku.Skoda, ze mam decimbalovy prispevky skryte. To bych se mozna vice pobavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Stejne si myslim, ze je Babis solidni premier. Jako je to egoista a navic Slovak, ale koho tam jineho? Nikdo me nenapada... Bohuzel ta nalada mensi, lec medialne protezovane casti obyvatelstva je vylozene negativni. Pak se resi i to, jesli si sam psal projev... tvl, jako myslite, kdyz treba napisete ministrovi, ze to cte nebo na to dokonce odpovida? Treba ja jsem uz psal za ministra dopisu nepocitane (takze jim nepiste, pridelava nam to praci). Nakonec mu budou jeste vycitat, ze si kosili nezehli sam, ale ze ma na to sluhy, kapitalista agreferti jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Koho tam jiného... Těžko říct, když tady došlo k selhání elit. Nevím nad čím se na ČT 24 celou neděli všichni rozplývali. A ještě do toho neustále motali nějaký uprchlický děti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Stejne si myslim, ze je Babis solidni premier. Jako je to egoista a navic Slovak, ale koho tam jineho? Nikdo me nenapada... Bohuzel ta nalada mensi, lec medialne protezovane casti obyvatelstva je vylozene negativni. Pak se resi i to, jesli si sam psal projev... tvl, jako myslite, kdyz treba napisete ministrovi, ze to cte nebo na to dokonce odpovida? Treba ja jsem uz psal za ministra dopisu nepocitane (takze jim nepiste, pridelava nam to praci). Nakonec mu budou jeste vycitat, ze si kosili nezehli sam, ale ze ma na to sluhy, kapitalista agreferti jeden.Jsme ve flame vlákně, tak můžu... Seš kokot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 driv mohl clovek s lidma, ktery dobre znal, mluvit otevrene.. dneska aby si daval pozor i pred pribuznyma.. strasna doba.. ... a tuhle jsem v tv zahlid schwarzenberga, prekvapilo me, ze vypada dost v kondici.., tak jsem se zasnil, kdyby tak tam sedel on.. vsechno by bylo jiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 Souhlas....úplně jiný Herr Montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se