Přejít na obsah

Předvánoční flame volume 22

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Stejne si myslim, ze je Babis solidni premier.

Jako je to egoista a navic Slovak, ale koho tam jineho? Nikdo me nenapada... Bohuzel ta nalada mensi, lec medialne protezovane casti obyvatelstva je vylozene negativni. Pak se resi i to, jesli si sam psal projev... tvl, jako myslite, kdyz treba napisete ministrovi, ze to cte nebo na to dokonce odpovida? Treba ja jsem uz psal za ministra dopisu nepocitane (takze jim nepiste, pridelava nam to praci). Nakonec mu budou jeste vycitat, ze si kosili nezehli sam, ale ze ma na to sluhy, kapitalista agreferti jeden.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stejne si myslim, ze je Babis solidni premier.

Jako je to egoista a navic Slovak, ale koho tam jineho? Nikdo me nenapada... Bohuzel ta nalada mensi, lec medialne protezovane casti obyvatelstva je vylozene negativni. Pak se resi i to, jesli si sam psal projev... tvl, jako myslite, kdyz treba napisete ministrovi, ze to cte nebo na to dokonce odpovida? Treba ja jsem uz psal za ministra dopisu nepocitane (takze jim nepiste, pridelava nam to praci). Nakonec mu budou jeste vycitat, ze si kosili nezehli sam, ale ze ma na to sluhy, kapitalista agreferti jeden.

Jsme ve flame vlákně, tak můžu...

Seš kokot...

Odkaz ke komentáři

driv mohl clovek s lidma, ktery dobre znal, mluvit otevrene.. dneska aby si daval pozor i pred pribuznyma..  strasna doba.. ... a tuhle jsem v tv zahlid schwarzenberga, prekvapilo me, ze vypada dost v  kondici.., tak jsem se zasnil, kdyby tak tam sedel on..  vsechno by bylo jiny...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...